Ryhmäliikuntakalenteri ja aikuisten harrasteryhmät

Aikuisten ryhmäliikuntatunneille ja harrasteryhmiin voi osallistua ostamalla treenikortin.

10x treenikortti: Osallistu haluamillesi ryhmäliikuntatunneille (pl. jooga) silloin kun sinulle itsellesi sopii, kymmenen kerran ajan. 10x kortti on voimassa koko toimintavuoden 2023-2024 ajan tai niin kauan kuin kertoja riittää.

Syyskauden Rajaton-treenikortti: Kortilla liikut rajattomasti ryhmäliikuntatunneilla (pl. jooga) koko syyskauden ajan. Kortti on voimassa 21.8.-10.12.2023.

Koko toimintavuoden Rajaton-treenikortti: Kortilla liikut koko toimintavuoden 2023-2024 ajan haluamillasi ryhmäliikuntatunneilla. Kortti sisältää myös mahdollisuuden osallistua joogaan* 100€ alennuksella. 

* Muistathan ilmoittautua Hoikassa ensin erikseen treenikorttiryhmään. Kirjaudu sen jälkeen ulos ja uudelleen Hoikaan ja sitten joogaan. Valitse maksuvaihtoehdoksi koko vuoden Rajaton-korttilaisen hinta.

Maanantai

Tanssitreeni18-18:45, Monitoimitalo CEerika
Tehotreeni18:45-19:30, Monitoimitalo CEerika

Tiistai

Teemajumppa18-19, Monitoimitalo BEerika

Teemat:

6.2.-12.3. (välissä hiihtoloma) Corejumppa (lihaskuntoa ja kehonhallintaa / keppi ja muut välineet)
19.3.-9.4. Reisi-core-pakara (lihaskuntoa)
16.4.-14.5. Sykettä ja voimaa (kestävyys- ja lihaskuntoa / laudat, puntit tmv. välineet) HUOM! ei tuntia vapunaattona

Keskiviikko

Ikiliike - Lempeä kuntojumppa9:30-10:30, Monitoimitalon Vihreä saliKaika
Zumba® 18-19, Riihenmäen koulu DAnne
PumppiCircuit19-20, Riihenmäen koulu DAnne

Torstai

Jooga jatko17:30-19, Kaunismäen päiväkotiTiina
Jooga alkeisjatko19-20:30, Kaunismäen päiväkotiTiina

Sunnuntai

Universum - aikuisten harrastetanssi* UUSI RYHMÄ!18:30-19:30, Ehnroosin kouluJessica ja Hertta

Tuntikuvaukset

Tanssitreeni (45 min)
Tunti sisältää helppoja ja hauskoja tanssisarjoja sekä lyhyitä lihaskunto-osuuksia. Discoa, hip-hoppia, lavatansseja ja kaikkea muuta hauskaa suomalaisin ja kansainvälisin sävelin. Kestävyyskunto ja koordinaatio paranee kohisten!
Intensiteetti: kevyt - keskiraskas
Vaikeustaso: helppo - keskitasoinen

Tehotreeni (45 min)
Tunti sisältää lyhyen alkulämmittelyn, jonka jälkeen tehdään erilaisia kestävyyskuntoa ja lihaskuntoa kuormittavia liikeosioita. Tuntia voi muokata omaan kuntotasoon nähden haluamallaan tavalla, mutta voi myös tiristää kunnon hiet.
Intensiteetti: keskiraskas-raskas
Vaikeustaso: helppo - keskitasoinen

Teemajumppa (60 min)
Tunneilla liikutaan vaihtuvin teemoin (mm. keppijumppa, step, HIIT-treeni..) Hauskaa ja energistä liikunta hyvän musiikin ja ohjaajan tahtiin!
Intensiteetti: vaihtelee tunnin mukaan
Vaikeustaso: vaihtelee tunnin mukaan

Ikiliike - Lempeä kuntojumppa (60 min)
Senioreille suunnattu matalan kynnyksen jumppa, jossa on vaihtuvia teemoja. Teemoina on mm. keppijumppa, kuntopiiri, tasapainojumppa ja lihaskuntoharjoituksia. Tunneilla kehitetään erityisesti lihasvoimaa, tasapainoa ja koordinaatiota sekä jumpataan hyvällä porukalla kohti hyvää oloa. 
Intensiteetti: kevyt
Vaikeustaso: helppo

Zumba® (60 min)
Helppojen tanssiaskeleiden ja mukaansatempaavan musiikin siivittämänä kehitetään kestävyyskuntoa, koordinaatiota sekä keskivartalon lihaskuntoa. Tanssilajeina mm. merengue, reggeaton, salsa, cumbia, bollywood ja hip-hop.
Intensiteetti: keskiraskas-raskas
Vaikeustaso: keskitasoinen

PumppiCircuit (60 min)
Tällä tunnilla hiki nousee pintaan tehokkailla liikkeillä ja hyvällä fiiliksellä. Tunti kehittää erityisesti kestävyys- ja lihaskuntoa.
Intensiteetti: kevyt-keskiraskas
Vaikeustaso: helppo

Jooga-alkeet / jatko (90 min, lisämaksu)
Alkeisjatko: Iyengarjooga on syvällinen joogamuoto. Tuntien sisältö sekä teema vaihtuvat viikoittain. Ohjauksessa korostuvat hidas, yksilöllinen ja turvallinen tekeminen sekä tarkka kehon linjaaminen. Harjoituksessa tehdään monipuolisesti erilaisia asentoja variaatioineen luonnollisen hengityksen kanssa. 

Kurssi soveltuu myös henkilöille, joilla ei ole kokemusta joogasta. Ryhmässä voi joogata tavanomaisten kehollisten haasteiden, kuten polvi- ja selkävaivojen, kanssa. Ei raskaana oleville.

Jatko:  Tunti sisältää erilaiset tavat harjoittaa joogaa aktiivisesta rentouttavaan. Tuntien sisältö sekä teema vaihtuvat viikoittain. Jatkoryhmä sopii parhaiten vähintään vuoden iyengarjoogaa harjoittaneille. Jokainen kurssille osallistuja hallitsee iyengarjoogan perusteet hyvin ja haluaa kehittää harjoitustaan. Jatkoryhmässä harjoitellaan koko kauden ajan myös ylösalaisia asentoja. Ei raskaana oleville.

Jokainen tarvitsee oman jumppa/-joogamaton. 
Intensiteetti: kevyt-keskiraskas
Vaikeustaso: helppo-keskitasoinen

Universum - aikuisten harrastetanssi: Tunnilla harjoitellaan erilaisia koreografioita sekä tanssin perusteita musiikin ja rytmin tahtiin. Ryhmä sopii vasta tanssin alottaneille sekä sitä jo harrastaneille. Ryhmä osallistuu halutessaan seuran näytöksiin.

Intensiteetti: kevyt-keskiraskas
Vaikeustaso: helppo-keskitasoinen