Ilmoittautuminen

Toimintavuosi 2023-2024

Harrasteryhmien kausi

Syyskausi: 21.8.- 10.12.2023 (pl. syysloma)

Kevätkausi: 8.1.-18.5.2024 (pl. talviloma)

Harrasteryhmiin ilmoittaudutaan aina koko toimintavuodeksi. Maksu kattaa koko toimintavuoden. 


Valmennusryhmien kausi

Syyskausi: 31.7.-10.12.2023 (pl. syysloma)

Kevätkausi: 8.1.-16.6.2024 (pl. talviloma)

Näissä ajankohdissa voi olla joukkuekohtaisia eroja.

Ilmoittautuessa sitoudutaan joukkueen toimintaan pitkäjänteisesti koko vuodeksi. Peruutusehdot.


Tunteja ei järjestetä arkipyhinä ja muina pyhinä eikä myöskään kiirastorstaina ja vapunaattona.

Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennenkuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi. Alaikäisellä tulee aina olla järjestelmässä ylikäyttäjänä huoltaja.

Jos olet jo rekisteröitynyt ohjeiden mukaan, kirjaudu Hoika-jäsenrekisteripohjelmaan käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite) ja salasanalla alla olevasta linkistä.

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa tuntitarjontaan ja kirjoita itsellesi muistiin, mihin ryhmiin tai joukkueisiin aiot ilmoittautua. Siirry vasta sitten sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. 

Seura ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Ota yhteys seurasihteeriin puh. 040 1806300, jos tarvitset apua ilmoittautumisessa. 

Rekisteröityminen käyttäjäksi (UUSI KÄYTTÄJÄ)

Lapsi (alle 18v.) rekisteröidään aina huoltajan alikäyttäjäksi: huoltaja rekisteröityy ensin itse ja lisää lapsen alikäyttäjäksi.

Rekisteröityminen tehdään verkkolomakkeella (yllä oleva painike). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joilla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua ilmoittautumisjärjestelmään. Voit myös vaihtaa salasanasi halutessasi.

Muut tärkeät asiat

Laskun voi tilata joko omaan sähköpostiin tai postitse kotiin. Postitse lähetetystä laskusta peritään 5€ toimituskuluja. Jokainen lasku tulee maksaa erikseen, laskun omalla viitteellä. 

Liikuntaedulla ei voi maksaa lapsen harrastuksen maksuja, sillä liikuntaetu on henkilökohtainen.

Varmista, että yhteystiedoissa oleva sähköpostiosoite on aina ajan tasalla laskutuksen ja tiedotuksen takia (myös lapsen osalta). Tuntimuutoksista ja muista tärkeistä asioista tiedotetaan sähköpostitse.

Ilmoittautuminen on mahdollista vain, jos seuralla ei ole maksusaatavia ilmoittautujan perheeltä edelliseltä toimintakaudelta. Omat maksut voi tarkistaa Hoika-järjestelmästä.

Ryhmät järjestetään vain, jos ilmoittautuneita on vähintään 8. Jos osallistujia on kolmella peräkkäisellä tunnilla alle seitsemän, ryhmä lopetetaan ja jäsenet saavat mahdollisuuden osallistua toiselle tunnille.

Harrasteryhmissä liikkuvat voivat ostaa itselleen Jumppaturvavakuutuksen (4€) seuran kautta. Kilpailevissa joukkueissa olevat ostavat lisenssin ja vastaavat itse omasta lajikohtaisesta vakuutusturvastaan (lisenssivakuutus tai oma kilpailutoiminnan kattava vakuutus). 

Tutustu seuran tietosuojaselosteeseen.