Hinnasto

Tunneille osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa eikä se sisälly ilmoitettuihin toimintamaksuihin. Jäsenmaksu näkyy ensimmäisellä laskulla ja se kattaa koko toimintavuoden 1.8.2023-31.7.2024. Jäsenmaksua ei palauteta, ja jäsenyys pysyy voimassa koko toimintavuoden vaikka ei jatkaisikaan mukana ryhmän toiminnassa. 

Jäsenmaksu ei sisällä vakuutusta, vaan vakuutuksen harrasteryhmiin voi ostaa erillisenä neljän (4) euron hinnalla seuran kautta (Jumppaturvavakuutus, vakuutusesite) tai hankkia vakuutuksen muualta harrastustoimintaan. Vakuutus on voimassa 1.9.2023-31.8.2024. Kaikkien kilpailevissa ryhmissä olevien tulee ostaa ko. lajiin sopiva lisenssi joko vakuutuksella tai varmistaa vakuutusturva muuta kautta. Lisenssi ostetaan Hoikan kautta itse.

Jumppaturvavakuutus on maksettava, mikäli sen on valinnut ja hyväksynyt. Maksua ei voi palauttaa, koska seura ostaa vakuutuksen.

Kilpailevien joukkueiden Sporttiturvavakuutus.


Jäsen- ja toimintamaksujen laskutus ja palautukset

Lasku muodostuu Hoika-jäsenrekisterissä ilmoittautuessa ryhmään. Lasku toimitetaan annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskussa annettua eräpäivää tulee noudattaa.

Toimintamaksu palautetaan, mikäli jäsen lopettaa yhden kokeilukerran jälkeen. Ilmoitus tulee tehdä kirjallisesti ennen seuraavaa ryhmän kokoontumista: toimisto@mantsalanvoimistelijat.fi

 Kaikista palautuksista veloitetaan lisäksi 20 euron toimistomaksu. Kesken kauden lopettaessa toimintamaksua ei palauteta kuluvalta kaudelta (syys-/kevätkausi). Maksetun summan voi siirtää kattamaan toisen ryhmän maksua.

Kesken kauden lopettamisesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti: toimisto@mantsalanvoimistelijat.fi

Jäsenmaksua ei palauteta.


Harrasteryhmien maksut: maksa kokonaan tai erissä TAI työnantajan liikuntaedulla


Harrasteryhmien maksu kattaa koko toimintavuoden 2023-2024. Lasku on mahdollista maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Erissä maksusta peritään 5 euron lisämaksu, ja se lisätään ensimmäiseen laskuun.

Aikuisen henkilökohtaisen osallistumisen voi maksaa myös työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla (Smartum- ja Virike-liikuntasetelit / ePassi /Edenred / Eazybreak). Liikuntaedulla ei voi maksaa lapsen harrastuksen kuluja. Huom! Jäsenmaksua tai vakuutusta ei voi maksaa liikuntaedulla. Ole yhteydessä seurakoordinaattoriin maksaessasi toimintamaksusi ko. edulla.

Jos henkilö käyttää työnantajan liikuntaetua maksaessaan toimintamaksua, veloitetaan siitä erillinen 5 euron maksu. Tällöin maksaja valitsee Hoikan maksuvaihtoehdoista ko. maksuvaihtoehdon.

Kokeilukerta
Tunneilla voi käydä kokeilemassa kerran ennen ilmoittautumista. Ilmoita kokeilukerrasta ohjaajalle ennen tunnin alkua. Suositellaan kuitenkin kokeilukertaa Voimisteluviikolla kauden alussa ja tammikuussa, jolloin ryhmissä on avoimet ovet.

Tuntien peruutukset 
Ryhmää ei järjestetä, jos ilmoittautuneita on vähemmän kuin 8. Tunnit järjestetään pääasiassa koulujen liikuntasaleilla ja muissa kunnan liikuntatiloissa. Jos tuntiperuutukset johtuvat koulun omasta käytöstä, ei peruuntunutta tuntia korvata. Tällöin jäsenillä on mahdollisuus käydä toisella, vastaavalla tunnilla. Peruutuksista ilmoitetaan jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiin sekä seuran internet- ja FB-sivulla. 

Tunteja ei järjestetä arkipyhinä ja muina pyhinä eikä myöskään kiirastorstaina ja vapunaattona.