Tietoa meistä

Mäntsälän Voimistelijat on vuonna 1983 perustettu voimisteluseura. Seura on toiminut lasten, nuorten ja aikuisten liikuttajana perustamisestaan lähtien. Nykyään seura toimii laajasti koko perheen liikuttajana tarjoten perheliikuntaa, lasten ja nuorten harrastetoimintaa sekä aikuisille ja ikääntyneille ohjattua ryhmäliikuntaa.

Kilpalajeina tällä hetkellä ovat joukkuevoimistelu, tanssi ja tanssillinen voimistelu.

Olemme Suomen Olympiakomitean ja Suomen Voimisteluliiton auditoima Tähtiseura.

Olemme Suomen Voimisteluliiton ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilun jäsenseura.


Mäntsälän Voimistelijat on yhdistys, jonka toimintaa ohjaa yhdistyslaki. Yhdistyslain mukaisesti yhdistyksellä on oltava Patentti- ja rekisterihallituksen vahvistamat säännöt, jotka ohjaavat seuran toimintaa ja joita jokaisen seuran jäsenen tulee noudattaa.

Seuran sääntöjen mukaisesti seuran tarkoituksena on edistää jäsenistönsä liikuntaa ja tarjota eri-ikäisille mahdollisuuksia harrastaa monipuolista voimistelua, tanssia ja liikuntaa harrastus- ja kilpaurheilutasolla harrastajien edellytysten ja tarpeiden mukaan. Seuran toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet. Toiminnan tavoitteena on laaja-alaisen ja tasa-arvoisen liikuntakulttuurin edistäminen. 

Tarkoitustaan seura toteuttaa 
1) tekemällä voimistelu-, tanssi- ja liikuntakasvatustyötä, 
2) järjestämällä jäsenilleen: 
- kunto- ja terveysliikuntaa eri ikäisille 
- voimistelun eri lajien harjoitus-, valmennus- ja kilpailutoimintaa 
- koulutustoimintaa 
- tiedotus- ja suhdetoimintaa, 
3) järjestämällä voimistelu-, tanssi- ja liikuntaharjoituksia sekä koulutustilaisuuksia, 
4) järjestämällä näytöksiä, kilpailuja, juhlia ja muuta vastaavaa toimintaa, 
5) hankkimalla tarvittavia välineitä ja materiaaleja, 
6) vaikuttamalla paikkakunnan liikunta-, terveyskasvatus- sekä liikuntapaikkasuunnitteluun ja - toteutukseen aloittein, ehdotuksin ja kannanotoin, 
7) harjoittamalla julkaisutoimintaa.

Päätösvaltaa seurassa käyttävät vain seuran jäsenet. Äänivaltaansa seuran jäsenet voivat käyttää kahdesti vuodessa yhdistyksen syys- ja kevätkokouksissa. Seuran toimintaa ja taloutta johtaa jäsenistön kevätkokouksessa valitsema hallitus. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.