Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen uusille Hoika-käyttäjille!

Ilmoittautuminen ryhmiin tehdään Hoika-jäsenrekisterin kautta. Ollessasi uusi käyttäjä, rekisteröidy ensin linkistä. Rekisteröitymisen jälkeen näät näytölläsi oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanasi, joilla pääset kirjautumaan Hoikaan. Otathan tunnuksesi talteen, sillä Hoikasta pääset kauden aikana tutkimaan laskujasi sekä muokkaamaan tietojasi.

Huomiothan, että alle 18v. lapsi tulee aina rekisteröidä huoltajan alikäyttäjäksi. Alikäyttäjän pääset lisäämään rekisteröitymisen jälkeen Hoikan kohdasta "Omat tiedot".

Toimintavuosi 2023-2024

Harrasteryhmien kausi

Syyskausi: 21.8.- 10.12.2023 (pl. syysloma)

Kevätkausi: 8.1.-18.5.2024 (pl. talviloma)

Harrasteryhmiin ilmoittaudutaan aina koko toimintavuodeksi. Maksu kattaa koko toimintavuoden. 


Valmennusryhmien kausi

Syyskausi: 31.7.-10.12.2023 (pl. syysloma)

Kevätkausi: 8.1.-16.6.2024 (pl. talviloma)

Näissä ajankohdissa voi olla joukkuekohtaisia eroja.

Ilmoittautuessa sitoudutaan joukkueen toimintaan pitkäjänteisesti koko vuodeksi. Peruutusehdot.

Pyhäpäivinä eikä niiden aattoina pidetä tunteja. 

Muut tärkeät asiat

Laskun voi tilata joko omaan sähköpostiin tai postitse kotiin. Postitse lähetetystä laskusta peritään 5€ toimituskuluja. Jokainen lasku tulee maksaa erikseen, laskun omalla viitteellä. 

Liikuntaedulla ei voi maksaa lapsen harrastuksen maksuja, sillä liikuntaetu on henkilökohtainen.

Varmista, että yhteystiedoissa oleva sähköpostiosoite on aina ajan tasalla laskutuksen ja tiedotuksen takia (myös lapsen osalta). Tuntimuutoksista ja muista tärkeistä asioista tiedotetaan sähköpostitse.

Ilmoittautuminen on mahdollista vain, jos seuralla ei ole maksusaatavia ilmoittautujan perheeltä edelliseltä toimintakaudelta. Omat maksut voi tarkistaa Hoika-järjestelmästä.

Ryhmät järjestetään vain, jos ilmoittautuneita on vähintään 8. Jos osallistujia on kolmella peräkkäisellä tunnilla alle seitsemän, ryhmä lopetetaan ja jäsenet saavat mahdollisuuden osallistua toiselle tunnille.

Harrasteryhmissä liikkuvat voivat ostaa itselleen Jumppaturvavakuutuksen (4€) seuran kautta. Kilpailevissa joukkueissa olevat ostavat lisenssin ja vastaavat itse omasta lajikohtaisesta vakuutusturvastaan (lisenssivakuutus tai oma kilpailutoiminnan kattava vakuutus). 

Tutustu seuran tietosuojaselosteeseen.

Kuva: Miika Kataja Liliat 2023