Harrasteryhmät

Mäntsälän Voimistelijat tarjoaa monipuolista liikuntaa eri ikäryhmille. Löydä itsellesi tai lapsellesi sopiva harrastus!

Harrasteryhmien kautta voit päästä mukaan myös huipputapahtumiin! 

Perheliikunta

Perheliikunnassa 1-3v lapsi pääsee nauttimaan liikunnan ilosta yhdessä aikuisen (esim. äiti, isä, mummi, vaari tai kummi) kanssa. Perheliikunnan tavoitteena on tukea lasten kokonaiskehitystä, vanhemmuutta ja kasvatustyötä sekä parantaa perheen sosiaalista vuorovaikutusta.

Katso ryhmät⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Voimistelukoulu alle 12v

Mäntsälän Voimistelijat tarjoaa lapsille liikunnan iloa ja elämyksiä monipuolisessa ja turvallisessa ohjauksessa. 

Eri voimistelukouluryhmissä lapset opettelevat liikunnan perustaitoja leikkien ja monipuolisen harjoittelun kautta. Voimistelukoulumaailmassa voi liikkua tanssien tai voimistellen. Ryhmiin voi tulla sukupuolesta riippumatta.

Voimistelukoulussa luodaan voimistelu- ja liikuntataitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin haluamallaan polulla joko harraste- tai kilparyhmässä.

Katso ryhmät⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Aikuisten ryhmäliikunta ja harrastetunnit

Mäntsälän Voimistelijoiden aikuisten tunnit edistävät terveyttä ja hyvää oloa. Tarjolla on monipuolinen valikoima kestävyyttä, lihaskuntoa ja kehonhallintaa parantavia tunteja.

Kausitarjonnasta voit valita itsellesi sopivan treenikortin (10x kortti / syyskauden Rajaton / koko toimintavuoden Rajaton). Koulutetut ohjaajat takaavat kaikkien viihtymisen turvallisessa ja terveyttä edistävässä ohjauksessa. Perustarjonnan lisäksi vuoden aikana järjestetään tapahtumia ja tutustumistilaisuuksia sekä lyhytkursseja.

Katso ryhmät⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kuva: Suomen Voimisteluliitto / Milla Vahtila