Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelu koostuu monipuolisista vartalon liikkeistä, tasapainoliikkeistä, hypyistä ja muista liikkeistä kuten käsi- ja jalkaliikkeistä sekä akrobatialiikkeistä. Joukkuevoimistelun kilpailuohjelma on liikkeiden ja musiikin muodostama taiteellinen ja urheilullinen kokonaisuus, jossa liikkeet suoritetaan jatkuvina, virtaavina sarjoina, joissa tulee esille liikesujuvuus ja esteettisyys. Laji vaatii voimistelijoilta kokonaisliikunnallisten lajitaitojen lisäksi fyysisiä ominaisuuksia, hyvää koordinaatiota ja rytmitajua. Joukkuevoimistelulle on myös tunnusomaista ilmaisullisuus ja suorituksen yhtenäisyys ja yhtaikaisuus.

 Mäntsälän Voimistelijoissa kilpaileminen joukkuevoimistelussa on mahdollista harrastesarjassa. 

Mäntsälässä joukkuevoimistelun harrastamisen joukkueessa voi aloittaa jo kuusivuotiaana Minivalmennus -joukkueessa. Harjoituksia on viikossa kahdesti.

Lisätietoa voimistelumahdollisuuksista ja opastusta sopivan ryhmän valintaan antaa seuran toimisto (toimisto@mantsalanvoimistelijat.fi. / 040 513 7892) Mikäli olet uusi harrastaja, ole yhteydessä seuraan ennen ilmoittautumista.

Lisätietoa joukkuevoimistelusta löydät Voimisteluliiton sivuilta.

Belia 8-10v.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Ilmoittautuminen

Valmennusmaksut⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠