Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Uutuuksia kaudelle 2019-2020!

29.5.2019

Tulevan kauden suunnittelu on käynnissä. Salivuorojen saapuessa kunnalta saadaan kauden tunnit aseteltua paikoilleen. Ilmoittautuminen avataan toivottavasti kesäkuussa mahdollisimman pian.

Kaudelle 2019-2020 seuran tuntitarjonta kokee ison uudistuksen niin lasten kuin aikuisten harrastetoiminnassa. 

Monipuolista harjoittelua pienestä pitäen

- Haluamme varmistaa laajan ja monipuolisen tarjonnan erityisesti alakouluikäisille lapsille. Tästä syystä tarjontaan tulee jo 4 ikävuodesta alkaen niin NinjaGym- kuin Dance 4 Fun -tunteja. Pojille sopivaa tempputoimintaa lisätään - saimmehan tätä varten opetus- ja kulttuuriministeriön hankerahaakin. Uutuutena tulee vielä ryhmä, jossa voi kokeilla monipuolisesti eri lajeja, sanoo toiminnanjohtaja Eerika Laalo-Häikiö.

Tulevat ryhmät 4-12 -vuotiaille:

- NinjaGym-ryhmät 4-6v/6-9v ja FreeGym 9-12v
- Dance 4 Fun -ryhmät 4-6v/6-9v/9-12v/12-16v
- Voimistelukoulu 4-6v/6-9v/9-12v
- Lajit tutuiksi -ryhmä 6-9v (sis. Voimistelukoulu, Dance 4 Fun, NinjaGym, Rope Skipping)

Perheliikunnan suositut ryhmät alkavat vauvajumpasta ja jatkuvat 4-ikävuoteen asti. Yhdessä liikkuminen lapsen kanssa tukee tutkitusti liikunnallisen elämäntavan syntyä.

Voimistelukoulu jatkuu isommilla tanssillisena voimisteluna tai joukkuevoimistelujoukkueessa.

- Tanssillista voimistelua voi harrastaa joko treenitunnilla tai kilpailevassa joukkueessa 9 ikävuodesta alkaen. Samoin tanssissa Dance 4 Fun -tunnin voi yhdistää kilpailevaan joukkueeseen niin halutessaan, jatkaa Eerika.

Urheilijan polulle

Kilpaileviin joukkueisiin joukkuevoimistelussa, tanssissa ja tanssillisessa voimistelussa otetaan uusia harrastajia. 

- Kannattaa käydä kokeilemassa ja katsoa mikä olisi oma laji, jos harrastaminen kilpailullisesti kiinnostaa. Joukkuevoimistelussa on mahdollista jatkaa aina SM-tasolle asti HJM-seurayhteistyön kautta, kertoo Eerika.

Aikuisten ryhmäliikuntaan helposti mukaan

Aikuisten ryhmäliikunnassa viikkotunteja tullee yhdeksän; suosikit jatkuvat, mutta uutuuksiakin löytyy. Lisäksi täyteen buukatut jooga-ryhmät jatkavat toimintaansa.

- Aikuisten tuntitarjontaan lisätään muun muassa YogaFlow ja sunnuntaille vakiotuntina tanssitreeni. Jäsenistö kaipaa tanssillisia tunteja sekä kehonhuoltoa ja siihen halusimme heti vastata. Lisäksi tulossa on kerran kuukaudessa teematunti, jossa kokeillaan milloin mitäkin tuntisisältöä, jatkaa Eerika.

Tule kokeilemaan!

Dance 4 Fun- ja NinjaGym/FreeGym -toimintaa pääsee kokeilemaan jo keskiviikkona 5.6. klo 17:30-18:30 Myllymäen koululla, jolloin piha-alueella ulkona pidetään tanssia sekä parkouria ja muuta puuhaa alakouluikäisille.

- Meillä on kesäleiri silloin, ja haluamme samalla tarjota kaikille lapsille mahdollisuuden tulla kokeilemaan tanssia ja temppuilua. Ohjaajina meillä illalla on Nea Vallin ja Nuutti Tervo, kertoo Eerika.

Lisäksi ennen kauden alkua keskiviikkona 21.8. järjestetään kaikille avoin tapahtuma, jossa pääsee itse liikkumaan tai tulla muuten tutustumaan Mäntsälän Voimistelijoliden toimintaan.

- Kannattaa seurata some-kanavia ja nettisivuja. Ilmoittautuminen tulevalle kaudelle käynnistyy heti kun salivuorot saadaan kunnalta ja sitä mukaan aseteltua tunnit ja ohjaajat oikeille paikoille, jatkaa Eerika.