Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Uusia tunteja lapsille ja aikuisille syysloman jälkeen

11.10.2018

Kuva: Suomen Voimisteluliitto / Jere Satamo

Seuran tuntitarjonta täydentyy syysloman jälkeen Akrobatia - ja temppujumpalla sekä kahdella aikuisten sunnuntai-tunnilla.

Akrobatia- ja temppujumppa alkaa 25.10. torstaisin Monitoimitalolla klo 18-19. Ryhmä on tarkoitettu 8-12 -vuotiaille, joita kiinnostaa voimistelutemppujen ja akrobatian harjoittelu. Ryhmään voivat tulla niin vasta-alkajat kuin ne, joilla on jo perustaitoja. Ohjaajana toimii Heidi Immonen

Ilmoittautuminen avataan seuran ilmoittautumisjärjestelmässä torstaina 11.10. ja sen hinta koko vuodelle on  90€ + jäsenmaksu (uudet harrastajat). 

Aikuisten ryhmäliikunnan tuntitarjontaan lisätään loppuvuodelle 21.10. - 25.11. kaksi 45 minuutin tuntia. Sunnuntaisin Myllymäen koululla klo 16.30-17.15 on ensin RVP, jossa keskitytään erityisesti alaraajojen ja keskivartalon lihasvoimatreeniin. Toisena tuntina on kehonhuolto ja venyttely klo 17.15-18.00, jossa keskityään rauhallisiin ja pitkäkestoisiin venytyksiin. Ohjaajana toimiii Eerika Laalo-Häikiö. Tunnit jatkuvat tammikuussa ja jatkuvat maaliskuun alkuun asti, mikäli jumppaajia on mukana tarpeeksi. Tunnit kuuluvat Kaikki jumpat -korttiin tai niihin voi ilmoittautua erikseen seuran ilmoittautumisjärjestelmän kautta (molemmat su-tunnit syksy ja kevät 100€ + jäsenmaksu 20€ uusille jäsenille, 12x/ tunti, yhteensä 24 ohjattua tuntia).

- Sunnuntain tunnit sopivat kaikille kuntotasoon katsomatta. Erityisesti kehonhuoltotuntia on toivottu jo kauan ja nyt pääsemme sitä tarjoamaan, kertoo Eerika Laalo-Häikiö.

Siirry ilmoittautumiseen.