Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Tuntitarjonnan yksisivuinen tiivistelmä saatavissa.
Mäntsälän Voimistelijat etsii uutta toiminnanjohtajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen.
Mäntsälän Voimistelijoiden salivuorot on peruttu Ehnroosin koululla remontin vuoksi ainakin syyskuun puoliväliin saakka. Katso korvaavat salivuorot!
Mäntsälän Voimistelijoiden toiminnanjohtajana aloittaa 1.10. Mervi Leinonen Klara Westerlundin siirtyessä töihin Kisakallion urheiluopistolle.
Meillä käyvät maksuvälineenä myös Smartum Liikuntasetelit ja Kulttuurisetelit.
Mäntsälän Monitoimitalolla järjestetään Zumba-koulutus 14.-15.8. Koulutukseen on ilmoittautunut 50 ohjaajaa ympäri Suomea. Ohessa lisätietoja koulutuksesta osallistujille.
Mäntsälän Voimistelijoiden Kesäjumppa pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 24.5.-23.6. välisenä aikana.
Tulevan kauden tuntitarjonta on nyt päivitetty! Uudelle kaudelle on luvassa monipuolinen ja laadukas tuntitarjonta; liikuntatunteja järjestetään niin aikuisille, nuorille, lapsille kuin koko perheelle. Viikko-ohjelma näkyy myös paikallislehdissä elo-syyskuussa. Kotiin ei jaeta Jumppakalenteria.
Mäntsälän Voimistelijoiden Kesäjumppa pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 24.5.-23.6. välisenä aikana.
RSS ATOM