Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Mäntsäläläinen lasten ja nuorten seuratyö sai merkittävän tunnustuksen, kun alueellinen Pohjola-palkinto myönnettiin Mäntsälän Voimistelijoille. Seuran puheenjohtaja Pirkko Vohlonen hehkuttaa yhteistyön voimaa.
Lauantaina 5.2. Korson Lumo-halli pursuili liitoksistaan, kun paikalle saapui 47 joukkuetta eri puolilta Suomea. Show on yli 12-vuotiaille tarkoitettu tanssin ja tanssillisen voimistelun kilpailu. Joukkueilla on myös mahdollisuus osallistua näytössarjaan, jossa tuomaristo antaa joukkueille kirjallisen palautteen ja jakaa kunniamainintoja valitsemiltaan osa-alueilta. Kilpasarjassa joukkueet saavat kirjallisen palautteen lisäksi pisteet, ja kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein.
Ensi lauantaina (5.2.) alueellisessa Voimisteluliiton Showssa nähdään upea mäntsäläläisedustus: mukaan lähtevät Luminat, Kanelit, Sitrix, Kaislat ja Hengettäret.
Muutamissa ryhmissä on tilaa uusille liikkujille! Ilmottautuminen ryhmiiin tapahtuu ilmottautumisjärjestelmämme kautta www.mantsalanvoimistelijat.fi
Kevään 2011 jumppakausi alkaa Mäntsälän Voimistelijoilla jo perinteeksi muodostuneen Jumppaviikon merkeissä 10.–16.1. Jumppaviikolla kaikissa aikuisten liikuntaryhmissä on avoimet ovet. Tutustumisviikolla alkaa myös ensimmäinen kevään Jumppastartti-kursseista.
Ennakkoon tilatut David-treenitakit sekä seuran tuulipuvut ovat noudettavissa seuran toimistolta. Maksu käteisellä!Varaathan tasarahan, kiitos! Takki 45 eur, Tuulipuku: lasten koot 74 eur ja aikuisten koot 79 eur. Toimisto on avoinna: ma klo 18-20 ti-to klo 10-13.
Vähäisen osallistujamäärän takia, joudumme peruttamaan Soprttileirin 1-4-luookalaisille. Pahoittelut!
Kiitos kuluneesta vuodesta 2010! Toimintamme jatkuu 10.1 alkavalla viikolla. Toimisto on suljettu 23.12.- 4.1. Aikuisliikkujat, muistakaa Kinkun sulattelujumpat 29.12 klo 18 Monitoimitalolla ja 30.12 klo 18 Ehnroosilla. Tule ja ota kaverisikin mukaan jumppaamaan! Tanssileiri 7-15 vuotiaille 28.12 ja 29.12! Sporttileiri 1-4 luokkalaisille 3-5.1!
Parhaimmillaan sosiaalisen median eri muodot tarjoavat mukavaa ajanvietettä ja tärkeää tietoa, mutta siihen voi liittyä riskejä. Tutustu Mäntsälän Voimistelijoiden sosiaalisen median suosituksiin.
Ennakkoon tilatut Mäntsälän Voimistelijoiden tuulipuvut ovat noudettavissa toimistolta. Lasten koot 74 eur ja aikuisten koot 79 eur. Maksu suoritetaan käteisellä noudettaessa
RSS ATOM