Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Kisakatselmus 23.3 (15.3.2011)
Joukkuevoimistelun, tanssillisen voimistelun ja tanssi-ryhmien yhteinen Kisakatselus pidetään Riihenmäen koulun, Kaunismaäen salissa keskiviikkona 23.3 klo 18. Mukana 12 seuran joukkuetta. Tilaisuus on maksuton! Tapahtumassa on Liliat-joukkeen puffet! Paikalla myös voimisteluvaatteiden / -tavaroiden kierrätysrekki! Lisätietoa saat joukkeenjohtajilta. Tervetuloa!
Mäntsälän Voimistelijoiden toimintaa kuvatiin 2.3 Riihenmäen koulun salissa klo 15.30-17 sekä Monitoimitalolla klo 17.30-18.30. Haluamme kiittää kuvauksiin osallistuneita henkilöitä!
Mäntsälän Voimistelijat viettävät hiintolomaa 21.-27.2.2011
Mäntsälän Voimistelijat järjestää Mustan Kissan aseman sunnuntaina 3.4.2011
Mäntsäläläinen lasten ja nuorten seuratyö sai merkittävän tunnustuksen, kun alueellinen Pohjola-palkinto myönnettiin Mäntsälän Voimistelijoille. Seuran puheenjohtaja Pirkko Vohlonen hehkuttaa yhteistyön voimaa.
Lauantaina 5.2. Korson Lumo-halli pursuili liitoksistaan, kun paikalle saapui 47 joukkuetta eri puolilta Suomea. Show on yli 12-vuotiaille tarkoitettu tanssin ja tanssillisen voimistelun kilpailu. Joukkueilla on myös mahdollisuus osallistua näytössarjaan, jossa tuomaristo antaa joukkueille kirjallisen palautteen ja jakaa kunniamainintoja valitsemiltaan osa-alueilta. Kilpasarjassa joukkueet saavat kirjallisen palautteen lisäksi pisteet, ja kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein.
Ensi lauantaina (5.2.) alueellisessa Voimisteluliiton Showssa nähdään upea mäntsäläläisedustus: mukaan lähtevät Luminat, Kanelit, Sitrix, Kaislat ja Hengettäret.
Muutamissa ryhmissä on tilaa uusille liikkujille! Ilmottautuminen ryhmiiin tapahtuu ilmottautumisjärjestelmämme kautta www.mantsalanvoimistelijat.fi
Kevään 2011 jumppakausi alkaa Mäntsälän Voimistelijoilla jo perinteeksi muodostuneen Jumppaviikon merkeissä 10.–16.1. Jumppaviikolla kaikissa aikuisten liikuntaryhmissä on avoimet ovet. Tutustumisviikolla alkaa myös ensimmäinen kevään Jumppastartti-kursseista.
Ennakkoon tilatut David-treenitakit sekä seuran tuulipuvut ovat noudettavissa seuran toimistolta. Maksu käteisellä!Varaathan tasarahan, kiitos! Takki 45 eur, Tuulipuku: lasten koot 74 eur ja aikuisten koot 79 eur. Toimisto on avoinna: ma klo 18-20 ti-to klo 10-13.
RSS ATOM