Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Koululaisten joululomalla järjestetään monitoimitalolla myös Sporttileiri 3.–5.1. klo 10–14. Leiri on tarkoitettu 1.–4.-luokkalaisille tytöille ja pojille. Viime kesänä järjestetty vastaavanlainen leiri sai hyvän vastaanoton, ja tälle leirille odotetaan suurta suosiota. Ilmottautumisissa kannattaa siis olla nopea!
Aikuisille muutamia lisätunteja ennen ja jälkeen joulun! TULE JA OTA KAVERISIKIN MUKAAN LIIKKUMAAN! TUNNIT OVAT KAIKILLE ILMAISIA!
Syyskauden toiminta huipentuu 11.12 pidettävään joulunäytöseen "Juhlan aika". Harrasteryhmät jäävät joululomalle. Toiminta jatkuu 10.1.2011.
Krista Kupari ohjaa tiistaisin klo 18.30-19.30 body-steppiä Ehnroosin koululla. Tämän jälkeen jatketaan Circuitilla klo 19.30-20.30. Tervetuloa!
Vielä mahdut mukaan! Mäntsälän Voimistelijat järjestää kaikille tanssista kiinnostuneille 7-15-vuotiaille tytöille ja pojille tanssipäivän joululomalla. Tervetuloa mukaan!
Mäntsälässä vapaaehtoistyö ja yhdessä tekeminen on voimissaan. Tämä on huomattu myös muualla, ja yhtenä tunnustuksena onnistuneesta yhteen hiileen puhaltamisesta Suomen Voimisteluliitto Svoli palkitsi Mäntsälän Voimistelijat kesäleirijärjestelyistä. Palkinto luovutettiin SvoLin Etelä-Suomen aluepäivässä 13.11.
Ehnroosin koululla pidettäville tunneille kuljetaan Lukkarilanpolun kautta. Vanhan lukion ja Ehnroosin koulun välistä rappuset ylös ja kulku katoksen alla koti vanhaa ulko-ovea! Ulko-ovi on lukossa tuntien aikana, joten saavuthan tunneille ajoissa. Jätäthän kengät eteiseen!
Viikolla 45 tehdyn kyselyn mukaan aikuisliikkujat haluavat sunnuntaisin Zumbata! Torstaisin on supertreeniä ja body steppiä! Mäntsälän Voimistelijat kiittää kyselyyn vastanneita!
Mäntsälän Voimistelijoiden joulunäytös järjestetään Monitoimitalolla klo 14 alkaen. Esiintymisjärjestys on nähtävissä tässä.
Lauantai 13.11 oli harmaa ja sateinen mutta se ei hidastanut iloisia voimistelijatyttöjä ,jotka matkasivat kahden bussin voimalla tämän syksyn ensimmäiseen asematapahtumaan! Seuran edustustuulipuvuissa matkassa oli liki 75 nutturapäätä.
RSS ATOM