Voimisteluviikko 30.8.-5.9.

30.8.2021

Valtakunnallinen Voimisteluviikko 30.8.-5.9. kutsuu uusia harrastajia kokeilemaan voimisteluseurojen tunteja. Kaikille ikäryhmille on tunteja tanssissa, voimistelussa ja temppuilussa. Lisäksi aikuisille on monipuolinen ryhmäliikuntakalenteri. Yli 60-vuotiaille on oma Ikiliike-tunti maanantaiaamuisin, jossa liikutaan monipuolisesti lihas- ja kestävyyskuntoa kehittäen. Seuran kausi käynnistyi 23.8., mutta mukaan mahtuu vielä.

”Valtakunnallisella Voimisteluviikolla voimisteluseurat ympäri Suomen tarjoavat mahdollisuuden kokeilla erilaisia voimisteluliikunnan muotoja. Meillä panostetaan tänä vuonna lasten monipuoliseen tarjontaan Voimistelukoulun leikkivarjon alla. Voimistelukoulutunneista voi valita temppuilua, tanssia tai voimistelua harrastaen tai tavoitteellisemmin treenaten. Tunteja on neljästä ikävuodesta alkaen. Perheliikuntaan on lisätty yksi uusi tunti eli PerheGym 4-6 -vuotiaille torstaisin, jossa huoltaja ja lapsi pääsevät yhdessä temppuilemaan. Kokeilemaan kannattaa tulla nyt, ja toivommekin, että lapset ja perheet palaavat takaisin harrastusten pariin pidemmän koronatauon jälkeen. Rokotuskattavuuden takia kauden normaali läpivienti näyttää entistä paremmalta. Toivottavasti pääsemme esiintymään ja kilpailemaan jo yleisön eteen”, sanoo toiminnanjohtaja Eerika Laalo-Häikiö.

Voimisteluviikolla voi tulla kokeilemaan suurta osaa ryhmiä. Aikuisten puolella tunneille on avoimet ovet pois lukien torstain joogatunnit. Lasten ja nuorten ryhmissä on vielä pääosin tilaa.  ”Jos Voimisteluviikolla ei pääse tai ehdi kokeilemaan, voi aina ottaa yhteyttä ja mennä kokeilemaan myöhemmin”, jatkaa Laalo-Häikiö.

Mäntsälän Voimistelijoiden toimintavuoden uutuutena ovat viikonloppuisin tarjottavat neljän kerran lyhytkurssit, jonne voi tulla helposti mukaan, vaikka ei olisi seuran jäsen. Syksyn lyhytkursseja ovat muun muassa pilates, jazztanssi, tanssillinen voimistelu sekä Rumbita. Toimintavuosi huipentuu Gymnaestrada Tampereen suurtapahtumaan 9.-12.6.2022, jonne seura kokoaa ison osallistujajoukon.

Harrasteryhmät

Valmennusryhmät (tanssi, tanssillinen voimistelu, joukkuevoimistelu)