Harrasteryhmät

Mäntsälän Voimistelijat tarjoaa monipuolista liikuntaa eri ikäryhmille. Löydä itsellesi tai lapsellesi sopiva harrastus!

Harrasteryhmien kautta voit päästä mukaan myös huipputapahtumiin! Suomi Gymnaestrada järjestetään kesäkuussa 2022 Tampereella, jonne mukaan voi tulla esiintymään, osallistumaan ja aistimaan huipputapahtuman fiiliksiä. Kenttäohjelmat keräävät tuhansittain esiintyjiä, ja ohjelmia on eri ikäisille perheliikunnassa, tanssissa ja voimistelukoulussa.

Perheliikunta

Perheliikunnassa 0-4v lapsi pääsee nauttimaan liikunnan ilosta yhdessä aikuisen (esim. äiti, isä, mummi, vaari tai kummi) kanssa. Perheliikunnan tavoitteena on tukea lasten kokonaiskehitystä, vanhemmuutta ja kasvatustyötä sekä parantaa perheen sosiaalista vuorovaikutusta.

Katso ryhmät

Lapset ja nuoret

Mäntsälän Voimistelijat tarjoaa lapsille ja nuorille liikunnan iloa ja elämyksiä monipuolisessa ja turvallisessa ohjauksessa. 

Lapsille ja nuorille on tarjolla:

  • Dance 4 Fun -ryhmiä 4v alkaen
  • Ninja-/FreeGym-ryhmiä 4v alkaen
  • Voimistelukouluryhmiä 4v alkaen
  • Tanssillisen voimistelun treenitunteja 9v alkaen

Katso ryhmät

Aikuisten ryhmäliikunta ja harrastetunnit

Mäntsälän Voimistelijoiden aikuisten tunnit edistävät terveyttä ja hyvää oloa. Tarjolla on monipuolinen valikoima kestävyyttä, lihaskuntoa ja kehonhallintaa parantavia tunteja. Ryhmäliikuntatuntien lisäksi voit heittäytyä tanssimaan tai opettelemaan tanssillisen voimistelun perusteita, ja voit suunnata tavoitteesi kohti Suomi Gymnaestradaa 2022.

Kausitarjonnasta voi valita joko Rajaton-treenikortin tai 30/10 kerran treenikortit. Koulutetut ohjaajat takaavat kaikkien viihtymisen turvallisessa ja terveyttä edistävässä ohjauksessa. Perustarjonnan lisäksi vuoden aikana järjestetään tapahtumia ja tutustumistilaisuuksia.

Katso ryhmät