Yhteistyö Mäntsälän Ykkösapteekin kanssa jatkuu

5.1.2022

Jo vuodesta 2019 alkanut yhteistyö Mäntsälän Voimistelijoiden ja Mäntsälän Ykkösapteekin kanssa jatkuu myös vuonna 2022. Yhteistyö on sisältänyt muun muassa yhteisiä tapahtumia liikunnallisen elämäntavan edistämiseksi Mäntsälässä sekä yhteistä viestintää ja markkinointia. Molempien osapuolten tavoitteena on tukea mäntsäläläisten hyvinvointia ja terveyttä.

- Haluamme tehdä yhteistyötä Mäntsälän Voimistelijoiden kanssa, koska liikunta on lääkettä! Liikunta, ravinto ja uni ovat ihmisen terveyden peruspilareita. Me naisvaltaisena terveydenhuollon toimijana haluamme tehdä yhteistyötä naisvaltaisen urheiluseuran kanssa. Olen itsekin innokas voimistelun harrastaja jo pidemmältä ajalta, kertoo apteekkari Leila Haukkala.

Yhteistyö on kehittynyt vuosi vuodelta. Elokuussa toteutettu Lähtölaukaus-ulkojumppatapahtuma on ollut jo parin vuoden ajan ikimuistoinen tapahtuma. Ystävänpäivän jumppa talvella 2021 toteutettiin etänä, ja tänäkin vuonna 14.2. on suunnitteilla yhteinen jumppatapahtuma tavalla tai toisella. 

- On mukava, kun jaamme aidosti yhteistyökumppanimme kanssa samat arvot liikunnan tärkeydestä. Pienikin liike auttaa. Meillä Voimistelijoissa on tarjolla laaja kattaus liikuntamahdollisuuksia niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Haluamme, että toimintaamme on helppo tulla, ja toivottavasti jokainen löytää oman liikuntakipinän, sanoo toiminnanjohtaja Eerika Laalo-Häikiö.

- Kaikki asiakkaamme tukevat omalta osaltaan Mäntsälän Voimistelijoita, sillä tilitämme kahdesti vuodessa apteekin myytyjen muovipussien tuoton suoraan seuralle, jatkaa Leila Haukkala.

Liikunta on lääke! Voimistelu liikuttaa!