Uusi seurakoordinaattori on valittu!

1.6.2022

Upeiden hakijoiden joukosta Mäntsälän Voimistelijoiden uudeksi seurakoordinaattoriksi valikoitui mäntsäläläinen Jenny Helin. 


Koulutukseltaan Jenny on muun muassa tradenomi sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Tällä hetkellä uusi seurakoordinaattorimme opiskelee Vaasan yliopistossa markkinoinnin johtamista. Opinnot ovat loppuvaiheessa ja pro gradu -tutkielma valmistunee tulevan syksyn aikana. Pro gradun aiheena on urheilijan henkilöbrändin vaikutus seurauskollisuuteen ja seuran brändin rakentamiseen.

Jennyllä on aiempaa seurakokemusta uuden yhdistyksen perustajana, varapuheenjohtajana, valmentajana sekä hallinnollisista asioista vastaavana henkilönä. Hän kilpailee myös aktiivisesti potkunyrkkeilyssä ja nyrkkeilyssä sekä toimii ohjaajana. Urheilu on Jennylle sydänasia.

Jennyllä on monipuolista työosaamista. Hän on toiminut muun muassa palveluassistenttina, sihteerinä, yrittäjänä sekä erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Työ urheilun parissa on Jennylle tärkeää, sillä hän uskoo liikunnan olevan merkittävä osa ihmisen hyvinvointia ja haluaa edistää sitä omalla panoksellaan.

Mäntsälän Voimistelijoiden seurakoordinaattorina Jenny hoitaa seuran päivittäisiä asioita, aina tilavarauksista palkanmaksuihin ja tapahtumasuunnittelusta markkinointiin. Jenny tulee myös ohjaamaan tuntejamme tulevilla kausilla. 

Uuden koordinaattorimme tavoitat sähköpostitse: mantsalan.voimistelijat@msoynet.com tai puhelimitse: 040 513 7892.Upeiden hakijoiden joukosta Mäntsälän Voimistelijoiden uudeksi seurakoordinaattoriksi valikoitui Mäntsäläläinen Jenny Helin. 
Mäntsälän Voimistelijoiden seurakoordinaattoriksi valittiin Jenny Helin