Nivos ja Voimistelijat yhteistyöhön lasten ja nuorten liikuttamiseksi

13.5.2022

Mäntsälän Voimistelijat ja Nivos ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on tukea erityisesti lasten ja nuorten voimistelutoimintaa.

- Nivos haluaa tukea paikallisia toimijoita, jotka lisäävät lähialueemme ihmisten, lasten, nuorten ja ympäristön hyvinvointia. Haluamme edistää paikallista elinkeinoelämää, työntekoa ja energistä Mäntsälä-kuvaa yhteistyössä paikallisten yritysten, yhteisöjen ja yhdistysten kanssa. Meillä on seuran kanssa yhteinen tavoite: iloa, energiaa ja iisiä arkea, kertoo Nivokselta kaupallinen johtaja Juri Ruohola.

Mäntsälän Voimistelijat on merkittävä perheiden liikuttaja Mäntsälässä. Yhteistyö rakentaa hyvin molempien osapuolten brändiä, tunnettuutta ja kiinnostavuutta.

- Seuramme on aktiivinen toimija paikkakunnalla niin viikoittaisen toiminnan kuin tapahtumien kautta. Meillä liikutaan aina perheliikunnan taaperoista ikääntyneiden ryhmiin asti. Yhteistyö Nivoksen kanssa rakentaa hienosti paikallista verkostoa yritysten ja kansalaistoimijoiden kesken. Haluamme molemmat lisätä hyvinvointia Mäntsälässä sekä luoda osallisuutta, iloa ja energiaa omalle paikkakunnalle, sanoo Mäntsälän Voimistelijoiden puheenjohtaja Elina Rauhamäki.

Yhteistyö kattaa vuodet 2022-2023 ja se sisältää viestintä- ja tapahtumayhteistyötä.