Mustan Kissan Cup 22.5.2021 Mäntsälässä

19.5.2021

Mustan Kissan Cup valtaa tänä vuonna Mäntsälän virtuaalisesti. Lauantaina 22.5. kilpailee yhteensä 84 joukkuetta viidessä eri kilpailusarjassa. 

Mustan Kissan Cup on perinteinen joukkuevoimistelukilpailu, jota on järjestetty yli 20 vuotta. Keväällä 2020 kilpailu jouduttiin perumaan koronavirusepidemian takia, ja nyt keväällä 2021 kilpailu pidetään virtuaalikilpailuna edelleen koronaviruksen takia.

- Voimisteluliitto on kehittänyt mittavasti mahdollisuuksia kilpailla myös poikkeusaikana.Tämä on todella tärkeää niin voimistelijoille kuin seuroillekin, sanoo toiminnanjohtaja Eerika Laalo-Häikiö.

Virtuaalikilpailussa joukkueet kuvaavat suorituksensa puhelinsovelluksen kautta kilpailunomaisessa ympäristössä kotisalissaan. Tämän jälkeen suoritukset latautuvat Vikis-kilpailusovellukseen. Järjestävä seura organisoi tuomaroinnin sekä yleisölle lähetettävän kilpailustriimin.

- Tuomarit tuomaroivat kotonaan samaan aikaan suoritukset ja tarvittavat tuomarineuvottelut hoidetaan Zoom-kokouksen kautta. Yleisöstriimi sitten tehdään televisiolähetyksen omaisesti, josta niin joukkueet kuin kotiväkikin voi jännittää kisatuloksia. Kyllä koko voimisteluväki on ottanut melkoisen digiharppauksen korona-aikana. Jotain tästä varmasti jää jatkossakin käyttöön, koska nyt on luotu erinomaiset puitteet kisaamiselle etänä, jatkaa Eerika.

Lipunmyynti MKC-kilpailuun

Yleisöstriimi toteutetaan Vikis-palvelun kautta lauantaina 22.5. klo 13:00 alkaen. Lipun hinta 10€.

Osta lippusi: https://www.lippuautomaatti.fi/vikis

Lippu toimitetaan linkkinä sähköpstiin ja tekstiviestinä puhelimeen. 

Päivän ohjelma yleisöstriimissä (arvio)

13:00 Kilpailun avaus
13:05 Sarja H12-14v
13:45 Sarjat 8-10v ja 10-12v lomittain
17:00 Sarja H14-16v (lomittain 10-12v sarjan kanssa)
18:20 Sarja H yli 16v (osin lomittain 10-12v sarjan kanssa)

Kiitos seuran vapaaehtoisille

Kilpailujärjestelyt vaativat aina paljon työtä etukäteen sekä kisapäivänä. Tänä vuonna Mäntsälän Voimistelijoissa on jouduttu täysin uuden äärelle kisajärjestelyissä. Perinteiset ovivahdin, kahvion ja lipunmyynnin tehtävät ovat siirtyneet tietokoneiden ihmeelliseen maailmaan.

- Haluaisin kiittää meidän sitkeätä hallitusta, joka on lähtenyt tähänkin haasteeseen ennakkoluulottomasti. Lisäksi kaikki auttavat kädet vanhemmista ja valmentajista - iso kiitos ja halaus teille, että olette mukana. Olemme saaneet myös erinomaista apua muilta seuroilta sekä Vikiksen takana vaikuttavalta Maggialta, kiittää Eerika.

Tulosten seuranta kisapäivän aikana (Kisanet)

Lipunmyynti