Lasten harrasteryhmien kesätunnit!

9.6.2020

Kesäkuun alusta juhannusviikolle asti järjestetään lasten harrastetunteja Essi Mäntysen, Petra Revon ja Lisa Elosen johdolla. Tunnit on suunnattu seuran 4-12v jäsenille, joiden kausi koronaviruksen takia jäi harmittavan lyhyeksi. Eri ikäryhmille on Dance4Fun -tunti ja Temput ja Voimistelu- tunti.


Tuntitarjonta 

4-6-vuotialle:

  • Temput ja Voimistelu - tiistaisin klo 18:00-18:45
  • Dance4Fun - keskiviikkoisin klo 18:15-19:00

6-9-vuotiaille:

  • Temput ja Voimistelu - tiistaisin klo 14:00-15:00

9-12-vuotiaille:

  • Temput ja Voimistelu- torstaisin klo 15:00-16:00 HUOM! to 18.6. tuntia ei pidetä!

6-9v ja 9-12v yhteinen tunti:

  • Dance4Fun- tiistaisin klo 15:00-16:00

Tunnit pidetään ulkona seurakuntakeskuksen nurmella, ja tapaaminen on seurakuntakeskuksen vieressä olevan parkkipaikan luona. Ohjaaja saapuu paikalle viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Mukaan mahtuu enintään 30 osallistujaa ja paikat jaetaan sitä mukaan, kun osallistuja saapuu paikalle.

Mikäli jäsen on hankkinut seuran kautta Jumppaturvasvakuutuksen, kattaa se myös nämä tunnit. Muussa tapauksessa tunnille osallistutaan omalla vastuulla.

Mitä tunneilla tehdään? 

Dance4Fun -tunneilla päästään tutustumaan tanssin eri lajeihin erilaisten leikkien, harjoitusten ja koreografioiden avulla. Tärkein tavoite tunneilla on tanssin ilon löytäminen ja siksi tärkeintä on ottaa mukaan paljon positiivista asennetta.

Temput ja Voimistelu -tunneilla taas opitaan uusia temppuja FreeGymistä ja NinjaGymistä tutuilla tavoilla, mutta samalla yhdistetään voimistelun harjoitteet ja liikkeet mukaan. Tunneilla jokainen oppii varmasti uusia asioita ja pääsee kokeilemaan temppuja, joita ei välttämättä ole ennen kokeilut.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mutta jokaisen lapsen on ilmoitettava kiinnostuksensa ryhmiin ilmoittautumalla seuran sähköpostiin (lapsen nimi, huoltajan nimi, puhelinnumero mistä tavoittaa tuntien aikana sekä mille tunnille on kiinnostunut osallistumaan): mantsalan.voimistelijat@msoynet.com. Yhteystietojen avulla kartoitetaan kiinnostuneiden osallistujien lukumäärä sekä saadaan yhteystiedot huoltajille, mikäli tunnin aikana hänet tulee saada kiinni tai jos seuran tulee jäljilttää mahdollisia tartuntakertjuja.

Tunneilla noudatetaan viranomaisten ohjeistuksia turvaväleistä sekä jokaisella osallisyujalla tulee olla oma käsidesiaine mukana. 

Kuva: Suomen Voimisteluliitto/Jari Mönkkönen