Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Mustan Kissan kesäleiri pidetään 2.-4.6.2020 Mäntsälässä. Tänä vuonna leiri järjestetään poikkeuksellisesti vain päiväleirinä. Luonnollisesti seurassa noudatetaan koronaviruksen osalta viranomaislinjauksia, joten leirin lopullisesta järjestämisestä päätetään toukokuun alussa.
Voimisteluliitto helpottaa ja liikuttaa arkea koronavirustilanteen keskellä tuottamalla Välkkäritreenit-sarjaa lapsiperheille joka arkipäivä.
Mustan Kissan kesäleiri pidetään poikkeuksellisesti päiväleirinä heti kesäkuun alkupäivinä. Tiedossa on kivoja ja monipuolisia treenejä sekä hauskoja hetkiä kavereiden kanssa.
Seuran hallitus noudattaa Suomen hallituksen ja sitä kautta Suomen Voimisteluliiton suositusta pitää toiminta tauolla 14.4. asti. Tämän jälkeen arvioidaan uudestaan tilanne viranomaisten ohjeiden perusteella.
Lauantain teematunnilla 7.3. klo 10-11.30 Hepolassa päästään Dancemix-tunnelmiin. Ohjaajana huippuosaaja Riina Pekkanen Järvenpäästä. Riina pitää myös 4.4. olevan teematunnin.
Tanssin, joukkuevoimistelun ja tanssillisen vomistelun joukkueet esittävät kauden kilpailuohjelmansa seuran omassa kisakatselmuksessa monitoimitalolla keskiviikkona 18.3. klo 18 alkaen. Tilaisuuden kesto on noin tunti ja sinne on vapaa pääsy.
Mustan Kissan kesäleirin ilmoittautuminen on avattu ja mukaan voi ilmoittautua 14.4. asti. Jälki-ilmoittautuneita otetaan vastaan vielä 4.5. asti mikäli leirillä on vielä tilaa. Leiri järjestetään 2.-4.6.2020 Mäntsälässä.
Tanssillisen voimistelun kilpailukausi jatkui Cup 2 -kilpailulla lauantaina 1.2. Espoossa. Mäntsälän Voimistelijoiden Hengettäret-joukkue kilpaili yli 40-vuotiaiden kovatasoisessa sarjassa voittaen kultaa. Solinat-joukkue kilpaili 12-15 -vuotiaiden sarjassa sijoittuen seitsemänneksi.
Syyskauden palautelyselyt eri kohderyhmille tehtiin marraskuussa 2019. Seuran hallitus käsitteli palautteet, ja tulokset on myös viestitetty eteenpäin ohjaajille ja valmentajille.
Facebookissa on varustetori, jossa myydään pieneksi jääneitä seuratuotteita, treenivaatteita sekä liikunta- ja voimisteluvälineitä.
RSS ATOM