Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Mustan Kissan kesäleirin ilmoittautuminen on avattu ja mukaan voi ilmoittautua 14.4. asti. Jälki-ilmoittautuneita otetaan vastaan vielä 4.5. asti mikäli leirillä on vielä tilaa. Leiri järjestetään 2.-4.6.2020 Mäntsälässä.
Toimisto hiljenee talvilomaksi. Puhelimessa on kiireellisille asioille päivitys ja sähköposteihin vastataan viiveellä.
Hiihtolomalla viikolla 8 pääosin lomaillaan. Harrasteryhmät ja aikuisten ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla. Kisajoukkueiden osalta valmentajat informoivat koska salille taas palataan. Ennen hiihtolomaa torstain 13.2. tunnit on peruttu Wanhojen tanssien takia.
Tanssillisen voimistelun kilpailukausi jatkui Cup 2 -kilpailulla lauantaina 1.2. Espoossa. Mäntsälän Voimistelijoiden Hengettäret-joukkue kilpaili yli 40-vuotiaiden kovatasoisessa sarjassa voittaen kultaa. Solinat-joukkue kilpaili 12-15 -vuotiaiden sarjassa sijoittuen seitsemänneksi.
Syyskauden palautelyselyt eri kohderyhmille tehtiin marraskuussa 2019. Seuran hallitus käsitteli palautteet, ja tulokset on myös viestitetty eteenpäin ohjaajille ja valmentajille.
Facebookissa on varustetori, jossa myydään pieneksi jääneitä seuratuotteita, treenivaatteita sekä liikunta- ja voimisteluvälineitä.
Lauantaina 14.12. Riihenmäen liikuntahalli täyttyi voimistelusta, tanssista ja temppuilusta, kun Mäntsälän Voimistelijoiden syyskausi huipentui yhteiseen liikuntanäytökseen. Esiintymislavalla nähtiin 27 upeaa ja monipuolista esitystä noin 300 harrastajan toimesta.
Nyt on hyvä aika uusien jäsenten - niin lasten kuin aikuistenkin - tulla mukaan seuran ryhmiin. Kevätkausi starttaa tiistaina 7.1. normaalin lukujärjestyksen mukaan. Uusia ryhmiä on käynnistymässä kaksi: joukkuevoimistelun minivalmennus Vauhtiheitot eskarilaisille ja ekaluokkalaisille sekä Dance 4 Fun -ryhmä 9-12 -vuotiaille.
Seinäjoella kilpailtiin 31.11.-1.12. joukkuevoimistelun välinemestaruuksista. Mukana oli kolme HJM-seurayhteistyön Freyat-joukkuetta, jotka kaikki selviytyivät alkukilpailusta finaaleihin. Mäntsälän Voimistelijoista Minea-joukkue osallistui 12-14-vuotiaiden kilpasarjaan.
Seurassa on vietetty 18.11.2019 alkaen kaveriviikkoja, jolloin harrasteryhmissä harrastavat lapset ovat voineet kutsua oman kaverin mukaan. Maanantaina 25.11. Kirkonkylän koululla oli Lajit tutuiksi-ryhmässä vielä muutamia kavereita tutustumassa.
RSS ATOM