Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Keskiviikkona 13.2. julkistettiin Suomen Voimisteluliiton teettämä selvitys voimistelukulttuurin tilasta. Mäntsälän Voimistelijat aikoo käydä tutkimuksen keskeisimmät aiheet läpi omien valmentajien ja ohjaajien kanssa yhteisessä tapaamisessa.
Hiihtolomalla ei järjestetä lainkaan normaaleja tunteja. Tarkista poikkeusajat alta. Kilpaileville ryhmille ilmoitetaan erikseen miten treenisaleille palataan. Huomoitavaa on myös se, että Vanhojen tanssien takia torstaina 14.2. monitoimitalo ei ole käytössä.
YO-kokelaat valtaavat lukion salin maaliskuussa. Lavis ja lihaskuntotreeni pidetään ma 11.3., 18.3. ja 25.3. yhdistelmätuntina monitoimitalolla klo 19-20. Tervetuloa!
Seura vuoden 2019 uutena yhteistyökumppanina aloittaa Mäntsälän Ykkösapteekki. Molemmille osapuolille terveyden edistäminen on ykkösasia.
Joukkuevoimistelun perinteinen Mustan Kissan Cup -kilpailu järjestetään Mäntsälän monitoimitalolla lauantaina ja sunnuntaina 23.-24.3.2019. Ilmoittautuminen on avattu.
Valtakunnallinen Voimisteluviikko 7.-13.1. käynnistää seuran monipuolisen kevätkauden. Kaikille tunneille on vapaapääsy testaamaan.
Sunnuntaina 16.12. bussi starttasi aamuvarhain kohti Vaajakosken alueellista Lumo-kilpailua. Mäntsälän Voimistelijoita edusti kolme tanssijoukkuetta: Satelliitit, Komeetat sekä Planeetat. Satelliitit avasi mitalitilin pronssilla kovatasoisessa tanssin 16-19-vuotiaiden sarjassa.
Mäntsälän Voimistelijoiden syyskauden liikuntanäytös keräsi sadat seuran harrastajat esiintymismatolle. Samalla juhlistettiin seuran 35-vuotista taivalta.
Dance 4 Fun on uusi lapsille ja nuorille suunnattu monipuolinen tanssiharrastus, jossa liikkeet maustetaan eri tanssityylein. Mäntsälän Voimistelijoiden Dance 4 Fun –tunnit ovat kerran viikossa tanssiville harrastajille. Tammikuussa alkavat uudet ryhmät 7-10- ja 10-12-vuotiaille.
HJM-yhteistyön Freyat-joukkueet päättivät kisakautensa viikonloppuna Tallinnassa Merepiiga 2018-kilpailussa ja Imatralla kilpasarjojen yli 14-vuotiaiden välinemestaruuskisoissa.
RSS ATOM