Ohjaajasivut|Työhuone

Tervetuloa

Ajankohtaista

Tiistaina 24.10 toimistolla päivystetään klo 8-14. Lisäksi puhelimeen vastataan 15-18.30.
Aikuisilla mahdollisuus liikkua ohjatusti Hepolan koululla tiistaina 17.10 klo 18.30-19.50 kahvakuulailun+ venyttelyn merkissä. Ota oma kuula mukaasi! Lisäksi flowgymnastic- tunti pidetään Myllymäen koululla su 22.10 klo 18-19. Tervetuloa tunneille!
Harrasteryhmät lomailevat 16.-22.10. Toimistolla päivystetään ma 16.10. Loppuvikon myös toimisto lomailee. Kilpailevien ryhmien toiminnasta ovat valmentajan tiedottaneet.
Mäntsälän Voimistelijoiden syyskokous pidetään maanantaina 27.11.2017 klo 17.30 Mäntsälän Jäähallin kokoustilassa. Veteraanintie 4. Kokoksessa käsitellään seuran sääntömääräiset asiat. Kokoukseen ovat tervetulleet kaikki seuran jäsenet. Kokouksessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!
Mäntsälän Voimistelijoiden kauden 2017-2018 toiminta on pyöräytetty käyntiin. Monitoimitalo sekä koulujen salit ovat täyttyneet innokkaista liikkujista, voimistelijoista ja tanssijoista.
Juhlistimme ke 20.9 Mäntsälän Voimistelijoiden seurapäivää Katrinrannassa. Sauna ja nuotio olivat kuumana ja iki-ihana Miia oli tehnyt osallistujielle hyvää syötävää. Muutamat reippailijat uskaltuivat myös uimaan saunomisen yhteydessä. Toivottavasti kaikki viihtyivät. Ensi vuonna juhlistetaan päivää uudelleen!
Uusi perheliikuntaryhmä aikuinen-lapsi 3-4v ryhmä, Saturnukset! Keskiviikkoisin klo 18-18.45 Monitoimitalon Vihreässä salissa kokoontuvassa ryhmässä tanssitaan yhdessä lapsen kanssa ja harjoitellaan kehon liikkeitä kimpassa.
Lauantaiaamun startissa klo 10-11 Hepolan koululla Heta Partanen ohjaa jumpan. Trvetuloa jumpalle. Käynti saliin koulun takaa!
Tervetuloa joukkuevoimistelua ja tanssillista voimistelua harrastavien lasten vanhemmat yhteiseen vanhempainiltaan , joka on Myllymäen koululla klo 18 alkaen. Käynti ruokasaliin Vanhan Porvoontien kautta.
Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan toimintaamme. Kaikki tunnit ovat ilmaisia. Seuran vakuutus kattaa vain jäsenet. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta kilpailevien ryhmien valmentajat pyytävät yhteydenottoa ennen tunnille tuloa. Yhteystiedot löytyvät ryhmän kohdalta. Jooga-tunnit eivät ole mukana avoimilla ovilla, eivätkä ryhmät kokoonnu 31.8. Nea Vallinin ohjaamia tanssi tunteja ei pidetä ma 28.8. IKIliike alottaa 6.8. Eerika Laalo-Häkiö ohjaa Nean vakio step-tunnin ma 28.8.
RSS ATOM