Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Seuran ylimääräinen kokous pidetään 5.6.2020 yhden hallituksen jäsenen valitsemiseksi.
Tuntuuko, että kesäkuulle ei oikein ole vielä suunnitelmia? Nyt on. Kesäkuun alusta juhannusviikolle asti järjestetään lasten harrastetunteja Essi Mäntysen, Petra Revon ja Lisa Elosen johdolla. Tunnit on suunnattu seuran 4-12v jäsenille, joiden kausi koronaviruksen takia jäi harmittavan lyhyeksi. Jokaiselle ikäryhmälle löytyy viikossa yksi Dance4Fun -tunti ja yksi Temput ja Voimistelu- tunti.
Kesäkuusta alkaen kesäjumppiin saa tulla mukaan 50 liikkujaa. Mäntsälän Voimistelijoiden jumppia on maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin 24.6. asti. Huomioi, että lehdessä mainitut ajat ovat muuttuneet.
Kesäkuun ensimmäisellä viikolla joukkueesta toiseen siirtyvät joukkuevoimistelijat käyvät kokeilemassa uusia ryhmiään. Samalla kaikki uudet voimistelusta kiinnostuneet voivat tulla kokeilemaan harjoituksiin. Kokeilutreeneissä on paikalla joukkueiden tulevan kauden valmentajat, joten samalla pääsee kysymään lisätietoja valmentajalta.
Mäntsälän Voimistelijoiden tanssitiimin toimintaa päätettiin vahvistaa tulevalle kaudelle. Hallitus nimesi Nea Vallinin tanssitiimin vetäjäksi. Tiimiin kuuluvat kaikki tanssijoukkueiden ja Dance 4 Fun -ryhmien valmentajat ja ohjaajat.
Mäntsälän Voimistelijoiden tulevan kauden suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Ulkotreenit koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen on saatu käyntiin, ja katseet suunnataan nyt kohti tulevaa kisakautta. Viruksen takia syksyn 2020 kisakausi pidetään vapaaohjelmakautena, joten välineet jätetään nyt sivuun hetkeksi.
Seuran toiminta käynnistyy ulkotiloissa valmennusryhmille sekä aikuisten ryhmäliikunnan osalta maanantaina 18.5. alkaen. Pienryhmissä liikutaan kaksi viikkoa, jonka jälkeen on mahdollista laajentaa toimintaa viranomaisten ohjeiden mukaisesti.
Mäntsälän Voimistelijoiden sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 26.5. klo 17:30 seuran toimistolla osoitteessa Osuustie 1 A, 04600 Mäntsälä. Koronaepidemian takia seuran hallitus on päättänyt 4.5.2020 kokouksessaan, että kevätkokoukseen voi osallistua myös tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla.
Mustan Kissan kesäleiri joudutaan valitettavasti perumaan tältä kesältä. Tervetuloa leirille ensi kesänä!
Mäntsälän Voimistelijoiden hallitus päätti kokouksessaan 22.4. sopeuttamistoimista koronavirusepidemian takia. Sopeuttamistoimien tavoitteena on leikata kiinteitä kuluja mahdollisuuksien rajoissa, jotta toiminnan jatkuminen taataan vakaana myös tulevaisuudessa.
RSS ATOM