Ohjaajasivut|Työhuone

Tervetuloa

Ajankohtaista

Seuran kilpailevat joukkuevoimistelua ja tanssillista voimistelua harrastavat ryhmät esittävät kevään kilpailuohjelman. Kisakatselmuksen yhteydessä on kahvio, jolla Indigo-joukkue kerää varoja toiminnalleen. Sisäänpääsy Kisakatselmukseen on maksuton!
Indigo sekä Freyat kilpa -joukkueet avasivat kevään kilpailukauden onnistuneesti.
Ei-MäV jäsenille treeninien hinta 4 eur. Maksu käteisellä.
Käynti saliin K-ovesta.Liikenneympyrästä katso oikealle. Siellä lämpömittari. K-ovi on lämpömittarin alla.
Mäntsälän Voimistelijoiden tunneilla iloisessa ja innostavassa ympäristössä lapset oppivat perusliikuntataitoja ja aikuiset kohottavat kuntoaan.
Mäntsälän Voimistelijoiden suunnittelupäivä keräsi yhteen hallituksen sekä tiiminvetäjät pohtimaan kautta 2018-2019.
Riihenmen koulu, sali D: klo 19-19.45 step tunti ja klo 19.45-20.30 tanssitunti. Tervetuloa!
Kevään 2018 tunnit pyörähtävät Mäntsälän Voimistelijoiden ryhmissä käyntiin. Viikolla. 8.-14.1. vietetään Jumppaviikkoa, jolloin kaikissa lasten,nuorten ja aikuisten liikuntaryhmissä on avoimet ovet. Perheliikuntaryhmät 1v ja 3-4v ovat täynnä. Aikuisten tuntitarjonnasta löytyvät niin tanssillisten lajien kestosuosikki Zumba kuin perinteinen ja taatusti tehokas supertreeni ja kahvakuula. 60+ vuotiaille on oma jumpparyhmä, joka kokoontuu keskiviikkoisin klo 10.00-11.00 seurojentalolla.
Lauantaina 16.12 ollut näytös taltioitiin. DVD een hinta on 25 eur. Sen voi tila laittamalla sähköpostia mantsalan.voimistelijat@msoynet.com tai jäsenrekisteriohjelman kautta.
RSS ATOM