Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Kevätkokous 26.5.2020 klo 17:30

7.5.2020

Mäntsälän Voimistelijoiden sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 26.5. klo 17:30 seuran toimistolla osoitteessa Osuustie 1 A, 04600 Mäntsälä. Koronaepidemian takia seuran hallitus on päättänyt 4.5.2020 kokouksessaan, että kevätkokoukseen voi osallistua myös tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla.

Etäyhteyksin osallistuminen perustuu väliaikaiseen muutokseen yhdistyslaissa, joka tuli voimaan 30.4.2020. “Yhdistyslain 17 §:n 2 momentin ensimmäisestä virkkeestä ja 21 §:stä poiketen yhdistyksen hallitus voi sallia 17 §:n 2 momentissa tarkoitetun osallistumisen kokoukseen postitse taikka tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla, vaikka tällaista menettelyä ei ole sallittu säännöissä ja vaikka yhdistys ei ole hyväksynyt tätä varten mainitun lain 30 §:ssä tarkoitettua äänestys- ja vaalijärjestystä.”

Noudatettavista äänestys- ja vaalikäytännöistä päätetään kokouksen alussa. Tästä syystä pyydämme ennakkoon ilmoittautumisia kevätkokoukseen 20.5. mennessä sähköpostitse ilmoittamalla tuleeko paikan päälle vai osallistuuko etäyhteyksin: mantsalan.voimistelijat@msoynet.com (max 10 osallistujaa läsnä).

Kevätkokouksessa käsitellään sääntöjen § 11 asiat; asialistalla ovat muun muassa kauden 2020-2021 toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen sekä erovuoroisten hallitusten jäsenten tilalle valittavien henkilöiden valinta kolmen (3) vuoden toimintakaudelle.

Erovuorossa ovat Pirjo Mattila-Salo, Pauliina Suvanto ja Marja Jokinen. Hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Elina Rauhamäki, varsinaisina jäseninä Minna Vartia, Anne Pulkstén, Kaisa Koli, Merja Suoperä ja varajäseninä Klara Westerlund ja Katarina Hakkarainen.

 

Tervetuloa kokoukseen!

 

Elina Rauhamäki, puheenjohtaja                                                  
Eerika Laalo-Häikiö, toiminnanjohtaja

Liitteet