Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Kaveri kutsui tutustumaan harrastukseen

22.11.2019

Ava ja Viola tulivat yhdessä jumppaamaan Voimistelukouluun. Kuva: Anni Lukkala

18.11. alkaneella viikolla on vietetty Mäntsälän Voimistelijoissa ensimmäistä kaveriviikkoa, jolloin harrasteryhmissä harrastavat lapset ovat voineet kutsua mukaan oman kaverin liikkumaan yhdessä ja tutustumaan liikuntaharrastukseensa. Kaveriviikot jatkuvat 28.11. asti.

Lasten oikeuksien viikolla tempaistiin myös Mäntsälän Voimistelijoissa, jolloin harrastukseen sai tuoda mukana oman ystävän. Kaveriviikkojen tarkoituksena on innostaa lapsia liikkumaan yhdessä vapaa-ajalla. Kutsun voi käyttää 28.11. asti.

- Haluamme innostaa lapsia liikkumaan vapaa-ajalla yhdessä, joten siksi kampanja sopi loistavasti käynnissä olevaan seuratukihankkeeseemme. Kutsukampanja on toteutettu niissä harrasteryhmissä, jonne vielä mahtuu mukaan mikäli kaveri innostuu jatkamaan yhteisessä harrastuksessa, kertoo Mäntsälän Voimistelijoiden toiminnanjohtaja Eerika Laalo-Häikiö.

Viime viikon maanantaina Kirkonkylän koululla harjoitteli 4-6-vuotiaiden Voimistelukoulu-ryhmä. 5-vuotias Ava oli saanut kaverikutsun samanikäiseltä kaveriltaan Violalta, joka viihtyy voimisteluharrastuksen parissa jo kolmatta vuotta. Alunperin hän lähti lajin pariin vanhemman sisaruksen jalanjäljissä. Maanantaina ilmassa oli innostusta ja jännitystä ennen tunnin alkua.

Myös 6-9-vuotiaiden NinjaGym-ryhmässä nähtiin useita innokkaita vierailijoita. Ryhmän apuohjaaja Eerika Suvanto kertoi kutsukampanjan suuresta suosiosta:

- Lähes jokaisella ryhmäläisellä oli tänään kaveri mukana, ryhmä oli siis tuplasti isompi kuin tavallisesti. Lapset tykkäsivät, kun oli paljon porukkaa. Kaikki sujui kuitenkin hyvin, ja uskon että osaa uusista kasvoista nähdään jatkossakin NinjaGym-treeneissä, Eerika arvioi.

Kutsukampanja toteutettiin niissä ryhmissä, joissa on vielä paikkoja vapaana. Harrasteryhmiin voi ilmoittautua Mäntsälän Voimistelijoiden kotisivuilla www.mantsalanvoimistelijat.fi. Mäntsälän Voimistelijoiden syyskauden päättää liikuntanäytös lauantaina 14.12. Riihenmäen koululla ja kevätkausi alkaa 7.1.2020.

Tutustu harrasteryhmiin.


Tammikuussa alkaa uusi minivalmennusryhmä

Tammikuussa alkaa myös uusi minivalmennusryhmä joukkuevoimisteluun eskarilaisille ja ekaluokkalaisille.

- Mukaan pääsee kyllä, jos on menossa vasta syksyllä eskariin. Järjestämme kokeilutreenit to 28.11. ja 12.12. klo 18-19 Riihenmäellä, jolloin pääsee näkemään mitä joukkuevoimistelu on. Voimistelu on todella monipuolinen harrastus, joka parhaimmillaan jatkuu ihan koko elämän ajan. Se muuttaa vain muotoaan, sanoo Eerika Laalo-Häikiö.

Tutustu joukkuevoimisteluun.

Teksti: Anni Lukkala