Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Seuralle uusi toiminnanjohtaja ja puheenjohtaja

16.8.2018

Seuran päätoimisena toiminnanjohtajana aloittaa syksyllä liikuntatieteiden maisteri Eerika Laalo-Häikiö, jonka juuret johtavat aina seuran perustamiseen saakka. Elokuun alusta käynnistyi myös uuden puheenjohtajan aika, kun Marja Jokinen otti vastaan vastuullisen tehtävän seuran johdossa.

Mäntsälän Voimistelijat saa uuden toiminnanjohtajan, kun kahdeksan vuotta tehtävää hoitanut Mervi Leinonen siirtyy uusiin haasteisiin. Toiminnanjohtajan tehtävä on laajentunut vuodesta toiseen ja jatkossa toiminnanjohtajan tehtävä on päätoiminen. Tehtävään on valittu seurassa monissa rooleissa toiminut Eerika Laalo-Häikiö, joka siirtyy tehtävään Suomen Uimaliiton toiminnanjohtajan tehtävästä.

- Olen innoissani saadessani jatkossa tehdä töitä päätoimisena minulle rakkaan lajin ja seuran parissa. Kokemukseni liikunta- ja urheilujärjestöistä on laaja kansallisella tasolla ja olenkin toiminut paljon juuri seuratoiminnan kehittämisen parissa. Nyt on hyvä aika katsoa miltä työntekeminen näyttää paikallisella tasolla. Samalla saan myös käyttää myös luovempaa osaamistani, sillä osa työstäni on ohjaus- ja valmennustyötä, jota olen tehnyt Mäntsälän Voimistelijoissa oman työni ohella koko ajan, kertoo Eerika.

 

Myös seuran luottamustehtävissä tapahtuu viestikapulan vaihto, kun Pirkko Vohlonen luovuttaa puheenjohtajan tehtävän Marja Jokiselle. Marja on toiminut pitkään seuran hallituksessa, joten kokemusta paikallisesta seuratoiminnasta on Marjalle vuosien mittaan kertynyt.

- Kiitos Merville ja Pirkolle tehdystä arvokkaasta työstä. Mäntsälän Voimistelijathan on kunnan suurin tyttöjen liikuttaja. Meidän tehtävämme on varmistaa, että eri ikäiset voivat opetella ja harrastaa voimistelulajeja ja perusliikuntataitoja hyvässä ja innostavassa ohjauksessa. Meillä on osaavia ohjaajia ja valmentajia yli 50, jotka liikuttavat viikoittain satoja paikkakuntalaisia. Tavoitteenamme on edelleen kehittää seuran toimintaa, jotta mahdollisimman moni löytäisi itselleen sopivan tavan liikkua seurassamme. Ja luonnollisesti järjestämme edelleen upeita kilpailuja, näytöksiä ja leirejä, sanoo Marja.

Seuran hallituksen jäsenet kaudella 2018-2019 ovat Riikka Hormu, Anne Kilkki, Miia Laaksonen, Pirjo Mattila-Salo, Meivi Pietarinen, Anne Pulksten, Elina Rauhamäki, Pauliina Suvanto ja Minna Vartia. Lisäksi hallitukseen kuuluu kunniapuheenjohtaja Varpu Laisi.

Syyskausi käynnistyy 3.9. valtakunnallisella Voimisteluviikolla, jolloin kaikille tunneille on avoimet ovet.

- Olen aina ollut ylpeä mäntsäläläinen ja tuonut kuntaamme esille urheilujärjestöjen parissa. Mäntsälässä on paljon hyviä urheiluseuroja ja aktiivisia toimijoita. Toivotan omasta puolestani niin uudet kuin vanhatkin liikkujat mukaan Mäntsälän Voimistelijoihin. Tule ottamaan hihasta kiinni tai moikkaamaan toimistolle, jatkaa Eerika.