Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Toistamiseen kotiyleisön edessä

6.5.2018

Lilijat joukkuekuvassa suorituksen jälkeen

Joukkuevoimistelijat kilpailivat jälleen Monitoimitalolla.

Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän HJM-seurayhteistyö järjesti joukkuevoimistelukilpailun sekä Stara-tapahtuman Mäntsälän Monitoimitalolla 5.-6.toukokuuta. Mäntsälän Voimistelijoiden joukkueet sekä HJM Freyat Future -joukkueet pääsivät loistamaan jo toisen kerran tällä kaudella kotiyleisön edessä, sillä muutama viikko takaperin kilpailtiin niin ikään Mäntsälän Monitoimitalolla Mustan Kissan Cupissa. 

 

Koska yli 14-vuotiaiden kauden pääkilpailut oltiin käyty jo huhtikuun viimeisenä viikonloppuna, täytti HJM-cup Monitoimitalon pienemmistä voimistelijoista. Lauantaina kilpailtiin 10-12-vuotiaiden sarjassa sekä 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa. Sunnuntaina puolestaan kilpailumatolle pääsivät 8-10-vuotiaat sekä 12-14-vuotiaiden kilpasarjan joukkueet. Molempina päiviä esiintymässä oli myös pienempien joukkueita Starassa kuten Mäntsälän Voimistelijoiden Piruetit, Nauhat, Narut ja Lilat. 

 

8-10-vuotiaiden sarjassa Lilijat sijoittuivat hienosti kategoriaan viisi, 10-12-vuotiaiden sarjassa Minea kategoriaan kuusi ja 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa Sinea kategoriaan yhdeksän. 

 

Lauantaina 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa kilpailivat Freyat Future Stars ja Freyat Future Shine. Stars teki ehjän suorituksen, johon valmentaja Marianne Korjus oli tyytyväinen. -Shinen suoritus oli puolestaan ilmaisullinen ja kokonaisuutena onnistunut, hän iloitsi. Nyt molemmat joukkueet keskittyvät hiomaan ohjelmiaan kohti kauden huipennusta. Future-joukkueet kisaavat 19.-20.5. Hyvinkäällä järjestettävissä SM-kisoissa.

 

Lauantai aamuna ennen varsinaista kilpailua käytiin myös HJM taitokilpailu, joka on tarkoitettu kaikille alle 14-vuotiaille Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän joukkuevoimistelijoille. Siinä voimistelijat suorittavat oman ikäsarjansa taito-ohjelman joko yksin tai pareittain ja he kilpailevat taitokilpailuissa yksilöinä. Taitokilpailu-konsepti on kehitetty muutama vuosi sitten ja se on todettu erittäin toimivaksi malliksi, jossa voimistelija pääsee harjoittelemaan kilpailemista sekä saa omasta suorituksestaan henkilökohtaista palautetta. Viikonlopun taitokilpailussa esiintyi lähes sata HJM-alueen voimistelijaa.