Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Ohjaajaesittelyssä Hanna Mäkelä

11.11.2013

Sarjan kuudes ohjaaja nostaa kepeästi sekä kuulaa että jalkaa.

Hanna Mäkelä, Minivalmennus ja aikuisten kahvakuulatunti

 

Tausta seurassa: Toinen vuosi joukkuevoimistelun Minivalmennuksen valmentajana käynnissä ja ensimmäinen syksy kahvakuulaohjaajana. Joukkuevoimistelua lapsesta asti, parhaana saavutuksena SM-kulta (1998), hopea ja pronssi. Tällä hetkellä harrastan myös tanssillista voimistelua Hengettärissä.

Ohjaajakoulutus: Lasten ohjaajan Jumppakoulu-koulutus ja koreografian peruskoulutus

Miksi ohjaat jumppakoulua ja kahvakuulaa? Lasten voimistelutaidot, esimerkiksi liikkuvuus ja ketteryys, kehittyvät tässä iässä hurjan nopeasti. Kun harjoitusmotivaatiota löytyy, vain taivas on rajana! On upeaa valmentaa näitä lapsia turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä ja nähdä lasten ilo, kun he onnistuvat tai saavat ahaa-elämyksen. Toivon, että jokainen Minivalmennuksessa voimisteleva lapsi saisi kipinän liikunnalliseen elämäntapaan ja terveeseen itsetuntoon, joka kantaa läpi elämän.

Aikuisten ohjaajana olen noviisi, mutta toivottavasti keskiviikon kahvakuulatunti innostaa lähtemään liikkeelle ja tunnin jälkeen on energinen ja hyvä olo! Kuntosaliharjoittelu tai yksin treenaaminen ei ole koskaan ollut minun juttuni, vaan tykkään treenata yhdessä muiden kanssa. Kahvakuulatunti sopiikin erityisesti ryhmäliikunnasta innostuville, jotka haluavat kehittää monipuolisesti voimaa, lihaskestävyyttä ja tasapainoa. Kahvakuulailu vahvistaa tehokkaasti syviä lihaksia ja kehittää yhden lihaksen sijaan koko kehoa.

Motto: Jos sinulla on aikaa vain yhteen liikkeeseen, venytykseen tai jalan ojennukseen, tee se!