Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Heleille hopeaa välinemestaruuskisoista

30.11.2012

Mäntsälän Voimistelijoiden ja Hyvolin (Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta) 14–16 -vuotiaista tytöistä koottu kilpasarjan joukkue Heleet on yltänyt huikeisiin suorituksiin jo tämän syksyn aikana, vaikka joukkue on harjoitellut yhdessä vasta elokuusta lähtien.

Heleiden loistava kisakausi sai upean päätöksen Tampereen välinemestaruuskilpailuissa 24.–25.11. Mäntsälän oma joukkue Kaislat kilpaili sarjassa 12–14-vuotiaat, ja teki kauden parhaan suorituksen.Lauantaisesta alkukilpailusta pääsi kymmenen parasta joukkuetta sunnuntain loppukilpailuun. Heleet onnistuivat alkukilpailussa loistavasti, vaikka syysflunssa on vaivannut osaa joukkueesta ja aamuharjoitus kisamatolla jäi tekemättä. Kisajännitys näkyi hiukan suorituksen alussa, mutta loppua kohti ote vapautui. Ilmaisu oli koskettavaa, ohjelma säilyi lennokkaana loppuun asti ja tytöt saivat suorituksestaan yhdet päivän raikuvimmista suosionosoituksista. Heleet saivat oman sarjansa parhaat pisteet (19,95) sekä bonuksen mieleenpainuvasta kokonaisuudesta ja lähtivät sunnuntain finaaliin johdossa.

Lähteminen finaaliin johtopaikalta jännitti tyttöjä. Finaalin suoritus oli vaisumpi kuin lauantaina, mihin ei olisi ollut varaa. Lauantain jälkeen toisena ollut Jyväskylän Naisvoimistelijoiden Viola suoritti oman ohjelmansa varmasti ja puhtaasti ja kiri ohi Heleistä. Viola sai ansaitun voiton yhteispisteillä 40,15. Heleiden hopea tuli hienoilla yhteispisteillä 39,65.

Kaislat sijoittuivat lauantaina kategoriaan C. Sekä joukkue että valmentajat olivat hyvin tyytyväisiä onnistuneeseen suoritukseen, joka näkyi parantuneena kategoria-arvosanana. Kaikki kilpailevat ja harrasteryhmät esittelevät taitojaan kotiyleisölle joulunäytöksessä lauantaina 15.12.