Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Uusi perheliikuntaryhmä aikuinen-lapsi 3-4v ryhmä, Saturnukset! Keskiviikkoisin klo 18-18.45 Monitoimitalon Vihreässä salissa kokoontuvassa ryhmässä tanssitaan yhdessä lapsen kanssa ja harjoitellaan kehon liikkeitä kimpassa.
Lauantaiaamun startissa klo 10-11 Hepolan koululla Heta Partanen ohjaa jumpan. Trvetuloa jumpalle. Käynti saliin koulun takaa!
Tervetuloa joukkuevoimistelua ja tanssillista voimistelua harrastavien lasten vanhemmat yhteiseen vanhempainiltaan , joka on Myllymäen koululla klo 18 alkaen. Käynti ruokasaliin Vanhan Porvoontien kautta.
Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan toimintaamme. Kaikki tunnit ovat ilmaisia. Seuran vakuutus kattaa vain jäsenet. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta kilpailevien ryhmien valmentajat pyytävät yhteydenottoa ennen tunnille tuloa. Yhteystiedot löytyvät ryhmän kohdalta. Jooga-tunnit eivät ole mukana avoimilla ovilla, eivätkä ryhmät kokoonnu 31.8. Nea Vallinin ohjaamia tanssi tunteja ei pidetä ma 28.8. IKIliike alottaa 6.8. Eerika Laalo-Häkiö ohjaa Nean vakio step-tunnin ma 28.8.
Aikuinen ja vauva (s.2017) ryhmä kokoontuu Kaunismäen päiväkodin salissa ma klo 16.30-17.15. Hinta vauvan jäsenmaksu 20 eur ja aikuisen jäsenmaksu 20 eur. Jumppa alkaa ma 28.8. Tule tutustumaan jumppaan Avointen ovien viikolla 28.8- 4.9.! Kaikki jumpat maksuttomia! Seura on vakuuttanut vain seuran jäsenet!
Kiitos kaikille Mäntsälän Voimistelijoiden Suomi 100 -puuhapäivään osallistuneille.
Ennakkotiedoista poiketen jumppa tänä kautena on keskiviikkoisin klo 10-11 seurojentalolla. Ohjaajana Iitu Straker ja Maija Toivonen. Tervetuloa tutustumaan!
Tervetuloa mukaan toimintaamme! Ilmoittautuminen tapahtuu verkkosivujemme kautta. Käytäthän vanhoja tunnuksia. Ongelma tilantessa voit tulla käymään seuran toimistolla ( Mäntsälän Jäähalli, talon päädystä metalli portaat ylös, 2 krs). Päivystämme toimistolla 14.8 klo 16- 18.
Edellisen kauden ( 2016-2017) alle 18 vuotiailla jäsenillä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan harrastetoimintaamme 7.-9.8. Ilmoittautuminen on mahdollista, jos seuralla ei ole maksusaatavia. Esiintyviin ja kisaaviin ryhmiin otamme ilmoittautumiset 9.8. klo 16:00 alkaen. Avoin ilmoittautuminen alkaa 14.8. Tervetuloa mukaan toimintaamme!
RSS ATOM