Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Mäntsälän Voimistelijat osallistui 4.2. Korsossa pidettyyn Etelä-Suomen Lumo –aluetapahtumaan kuuden joukkueen, huikean yli 70 kilpailijan voimin. Mukana olivat Komeetat ja Solinat, jotka vasta aloittelevat kilpailu-uraansa sekä vanhemmat joukkueet Satelliitit, Skiretit, Zelea ja yhdistelmäjoukkue Hengettäret & Indigo.
Keskiviikkona 1.2 klo 18.30 ennen jumpan alkua arvottiin jumppaajien läsnäollessa Liikuntakamppanjan voittajat. Onnis suosi Sirkku Kela-Tammiruusua sekä Paula Flinkmania. Lisäksi seura palkitsi kamppanjan aikana eniten liikuntaminutteja tehteen Heimo Jokisen. Hän liikkui 6660 minuttia. Haluamme onnitella voittajia. Kaikkiin seuran tuotepaketin voittaneisiin olemme olleet yhteydessä!
Vision tanssikilpailu on 20.5. Se toteutetaan yhteistyössä Haaga-Helian opiskelijoiden kanssa.
Järjestimme joulunaikana liikuntakamppanjan. Palauta kamppanjalaput 27.1 mennessä ohjaajalle tai seuran toimistoon. Arvomme lomakkeen palauttaneiden kesken seuratuotteita ke 1.2 klo 18.30 monitoimitalolla. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
Ehnroosin koulun tulevat 7 luokkalaiset valtaavat monitoimitalon liikuntasalin ke 25.1. Kaikkien iltakäyttäjien salivuorot on peruttu hallista. Monitoimisalissa tunnit ovat normaalisti.
Kevään 2017 tunnit pyörähtävät Mäntsälän Voimistelijoiden ryhmissä käyntiin. Viikolla. 9.-15.1. vietetään Jumppaviikkoa, jolloin kaikissa lasten, nuorten ja aikuisten liikuntaryhmissä on avoimet ovet. Aikuisten tuntitarjonnasta löytyvät niin tanssillisten lajien kestosuosikki Zumba kuin perinteinen ja taatusti tehokas supertreeni ja kahvakuula.
Rope skipping on laji, jossa pääsee oppimaan yksin kuin kaverinkin kanssa hyppynarulla hauskoja temppuja! Inka Niiranen ja Ida Mäntynen ohjaavat tunnit monitoimitalolla ke 21.12 ja ke 28.12 klo 18 alkaen. Tunnin hinta 3 eur / hlö. Maksu ohjaajalle! Ota mukaasi juomapullo ja tule tunnille! Ei ennakkoilmoittautumista!
RSS ATOM