Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Mäntsälän Voimistelijat haastavat mäntsäläiset MAHTAVA marraskuu liikuntakamppanjaan. Kerää 30 minuttia päivässä 1.-30.11.2017. Liikuntakortin voit tulostaa verkkosivustoltamme. Lisäksi niitä jaetaan seuran toimistolla ja aikuisten tunneilla. Haasta myös kaveri liikkumaan. Tunneille voit ottaa hänet mukaan. Marraskuun ajan aikuisten tunnit 5 eur / jumppatunti. Jooga-tunnit eivät kuulu kamppanjaan. Seuran vakuutus on voimassa vain seuran jäsenille.
Mäntsälän Voimistelijoiden syyskokous pidetään maanantaina 27.11.2017 klo 17.30 Mäntsälän Jäähallin kokoustilassa. Veteraanintie 4. Kokoksessa käsitellään seuran sääntömääräiset asiat. Kokoukseen ovat tervetulleet kaikki seuran jäsenet. Kokouksessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!
Mäntsälän Voimistelijoiden kauden 2017-2018 toiminta on pyöräytetty käyntiin. Monitoimitalo sekä koulujen salit ovat täyttyneet innokkaista liikkujista, voimistelijoista ja tanssijoista.
Juhlistimme ke 20.9 Mäntsälän Voimistelijoiden seurapäivää Katrinrannassa. Sauna ja nuotio olivat kuumana ja iki-ihana Miia oli tehnyt osallistujielle hyvää syötävää. Muutamat reippailijat uskaltuivat myös uimaan saunomisen yhteydessä. Toivottavasti kaikki viihtyivät. Ensi vuonna juhlistetaan päivää uudelleen!
Uusi perheliikuntaryhmä aikuinen-lapsi 3-4v ryhmä, Saturnukset! Keskiviikkoisin klo 18-18.45 Monitoimitalon Vihreässä salissa kokoontuvassa ryhmässä tanssitaan yhdessä lapsen kanssa ja harjoitellaan kehon liikkeitä kimpassa.
Lauantaiaamun startissa klo 10-11 Hepolan koululla Heta Partanen ohjaa jumpan. Trvetuloa jumpalle. Käynti saliin koulun takaa!
Tervetuloa joukkuevoimistelua ja tanssillista voimistelua harrastavien lasten vanhemmat yhteiseen vanhempainiltaan , joka on Myllymäen koululla klo 18 alkaen. Käynti ruokasaliin Vanhan Porvoontien kautta.
Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan toimintaamme. Kaikki tunnit ovat ilmaisia. Seuran vakuutus kattaa vain jäsenet. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta kilpailevien ryhmien valmentajat pyytävät yhteydenottoa ennen tunnille tuloa. Yhteystiedot löytyvät ryhmän kohdalta. Jooga-tunnit eivät ole mukana avoimilla ovilla, eivätkä ryhmät kokoonnu 31.8. Nea Vallinin ohjaamia tanssi tunteja ei pidetä ma 28.8. IKIliike alottaa 6.8. Eerika Laalo-Häkiö ohjaa Nean vakio step-tunnin ma 28.8.
Aikuinen ja vauva (s.2017) ryhmä kokoontuu Kaunismäen päiväkodin salissa ma klo 16.30-17.15. Hinta vauvan jäsenmaksu 20 eur ja aikuisen jäsenmaksu 20 eur. Jumppa alkaa ma 28.8. Tule tutustumaan jumppaan Avointen ovien viikolla 28.8- 4.9.! Kaikki jumpat maksuttomia! Seura on vakuuttanut vain seuran jäsenet!
Kiitos kaikille Mäntsälän Voimistelijoiden Suomi 100 -puuhapäivään osallistuneille.
RSS ATOM