Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Keskiviikkona 12.10 osallistumme Roosan nauha kamppanjaan. Seuran puheenjohtaja Satu Mäntynen haastaa kaikki pinkkiin pukeutuneet mäntsäläläiset osallistumaan Eerikan ohjaamaan Core&Body tuntiin klo 19.15-20 Monitoimitalon A-saliin. Seuran ei jäsenille on jumppamaksu 2 euroa, jonka seura lahjoittaa lyhentymättömänä Roosa nauha säätiölle. Tapahtuman yhteydessä on mahdollisuus ostaa seuran tuotteita. Satu on monitoimitalon aulassa ke 12.10 klo 19-19.15.
Kiireellisissä asioissa ota yhteyttsä seuran puheenjohtajaan satu Mäntyseen :satumaa.mantynen@gmail.com
Syksy on käynnistynyt vauhdikkaasti HJM-tiimissä. Kuusi Freyat joukkuetta ahkeroi saleilla uusien koreografioiden parissa ja odottaakin jo kilpailukauden alkamista innolla.
HJM-yhteistyö alkoi vuonna 2012, kun kolmen seuran valmentajat halusivat kehittää joukkuevoimistelun tasoa Mäntsälän, Hyvinkään ja Järvenpään alueella. Vahvan pohjatyön HJM-yhteistyölle tekivät valmentajat Eevakaisa Niemi Mäntsälästä, Saana Mäkikalli Hyvinkäältä sekä Marianne Korjus Järvenpäästä. HJM-hallintotiimin puheenjohtajaksi valittiin Salla Mäkelä Hyvinkäältä.
"Oli hieno nähdä paljon mäntsäläisiä liikkeellä. Meillä oli tosi kiva päivä " toteavat hallituslaiset Satu Mäntynen ja Anne Kilkki. Voimisteluviikko jatkuu Kaverijumpalla ma 5.9. Jokainen seuran jäsen voi ottaa kaverin kokeilemaan seuran tarjoamia tunteja. Seuran vakuutus on voimassa seuran jäsenille. Tervetuloa!
Kauden 2016-2017 tunnit pyörähtivät Mäntsälän Voimistelijoiden ryhmissä käyntiin tämän viikon maanantaina 29.8. Ensimmäisillä toimintaviikoilla eli viikoilla 35-36 vietetään Voimisteluviikkoja. Viikon 35 aikuisten liikuntaryhmissä on avoimet ovet, jolloin kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan eri tunteja.
Tänä vuonna on mahdollisuus hankkia "Kaikki jumpat-kortti" koko toimintakaudeksi eli 29.8.2016-30.4.2017 tai vain haluamallesi kuukaudelle. kaikki jumpat-korttilaisena voit rajattomasti, ilman ennakkoilmoittautumista käydä kaikilla seuran järjestämillä aikuisille suunatuilla tunneilla. Ilmoittautu mukaan tunneille seuran verkkosivujen kautta.
Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu seuran verkkosivujen kautta. Ilmoittautujan tulee olla rekisteröitynyt jäsenrekisteriin enenkuin ilmoittautuminen on mahdollista. Alaikäiselle rekisteröinnin tekee hänen huoltajansa. Tietoa seuran tarjoamasta toiminnasta löytyy seuran verkkosivulta. Tervetuloa liikkumaan seurassamme!
Kesäjumpat ovat taas maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19 seurakuntakeskuksen nurmella tai sateella monitoimitalolla.
RSS ATOM