Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Tervetuloa klo 13.00 alkaen myyjäisiin, joissa seuran kilpailevilla joukkueilla on myyntipöydät. Näytös alkaa klo 14. Sen arvioitu kesto väliaikoineen on n. 2 tuntia. Katso esiintymisjärjestys:
Koulut käyttävät salia, joten joudumme perumaan kaikki tunnit, koska korvaavia tiloja ei ole tarjolla. Lauantaina 8.12 on tämän syksyn viimeinen Lauantain "Aamustartti"klo 10-11 Hepolan koululla. MAHTAVA marraskuu lomakkeita voit palauttaa 11.12 saakka seuran toimistolle. Viimeinen palautuspäivä on ti 12.12 Klo 18.55 Hepolan koululla. Arvonta tapahtuu 12.12 klo 19 jumpan yhtydessä.
Joukkuevoimistelijoiden kausi sisälsi onnistumisia, mutta myös pettymyksiä. Kevättä kohti lähdetään entistä motivoituneimpina.
Tänään kerääthän viimeiset liikuntaminunit korttiisi. Palauta kortti ohjaajalle/ seuran toimistolle 10.12 mennessä. Kaikkien liikuntakortin palauttaneiden kesken arvomme seuratuotteita ti 12.12. klo 19 Kahvakuula-tunnin yhtydessä!
Mäntsälän Voimistelijoiden juhlanäytökseen la​ ​16.12.​ ​klo​ ​14​ o​ n tulossa kaksi tanssijoiden yhteisohjelmaa sekä yksiHeidi Mattilan koreografia. Kaikki halukkaat voivat tulla ”Tanssi yhdistää” -koreografiaan mukaan! Laitathan​ ​Whatsapp/sähköpostiviestinä​: Juhlanäytös + (joukkueesi) + oma nimi + puhelinnumero + sähköposti, niin lähetän sinulle opetusvideon ja viestiminen helpottuu. → Nea Vallin 0400 491 257 nea.vallin@gmail.com Alla tietoa mikä ryhmä osallistuu mihinkin yhteisohjelmaan, mikä on esiintymisasu, milloin treenaamme yhdessä ja missä.
Mäntsälän Voimistelijoiden ja HJM seurayhteistyön joukkuevoimistelijat käynnistivät kilpailukautensa 29.10. ja 4.-5.11.
Mäntsälän Voimistelijat haastavat mäntsäläiset MAHTAVA marraskuu liikuntakamppanjaan. Kerää 30 minuttia päivässä 1.-30.11.2017. Liikuntakortin voit tulostaa verkkosivustoltamme. Lisäksi niitä jaetaan seuran toimistolla ja aikuisten tunneilla. Haasta myös kaveri liikkumaan. Tunneille voit ottaa hänet mukaan. Marraskuun ajan aikuisten tunnit 5 eur / jumppatunti. Jooga-tunnit eivät kuulu kamppanjaan. Seuran vakuutus on voimassa vain seuran jäsenille.
Mäntsälän Voimistelijoiden syyskokous pidetään maanantaina 27.11.2017 klo 17.30 Mäntsälän Jäähallin kokoustilassa. Veteraanintie 4. Kokoksessa käsitellään seuran sääntömääräiset asiat. Kokoukseen ovat tervetulleet kaikki seuran jäsenet. Kokouksessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!
Mäntsälän Voimistelijoiden kauden 2017-2018 toiminta on pyöräytetty käyntiin. Monitoimitalo sekä koulujen salit ovat täyttyneet innokkaista liikkujista, voimistelijoista ja tanssijoista.
Juhlistimme ke 20.9 Mäntsälän Voimistelijoiden seurapäivää Katrinrannassa. Sauna ja nuotio olivat kuumana ja iki-ihana Miia oli tehnyt osallistujielle hyvää syötävää. Muutamat reippailijat uskaltuivat myös uimaan saunomisen yhteydessä. Toivottavasti kaikki viihtyivät. Ensi vuonna juhlistetaan päivää uudelleen!
RSS ATOM