Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Mäntsälän Kunta voi mahdollistaa lapsesi harrastamisen syksyllä meillä harrastestipendin kautta.
Voit tutustua tulevan kauden liikuntatarjontaan ja nähdä samalla vapaiden paikkojen määrän klikkaamalla alla olevaa linkkiä.
Seuramme kuuluu suomalaisten Tähtiseurojen verkostoon, joka muodostuu seuroista, jotka täyttävät seuratoiminnan laatutekijät. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma (korvaa Sinettiseura- ja Priima laatuseura ohjelmat), joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat tähtikuvion, joka loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenillesekäheidänlähipiirilleenjatukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.
Mäntsälän Voimistelijat haluavat kiittää kaikkia kuluneesta kaudesta
Näytöksen tallentaa VideoPro-Kanto yritys. DVD-tallenteen hinta on 25 eur ja USB-tallenteen 30 eur . Hinta sisältää postituskulut. Tallenne lähetetään postitse kesäkuun alussa. Laskut toimitetaan tilaajille sähköisesti. Maksun tulee näkyä seuran tilillä ennen kuin dvd postitetaan.
Tervetuloa maananataisin ja keskiviikkoisin jumppaamaan seurakunnan nurmelle, monitoimitalon viereen klo 18-19. Sadesäällä jumppaamme sisällä mo nitoimitalolla Jumppamaksu on 2 eur / jumppa. Maksu käteisellä ohjaajalle.
Mäntsälän Voimistelijoiden sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 29.5.2018 Mäntsälän Jäähallin kokoustilassa, Veteraanintie 4.
Joukkuevoimistelijat kilpailivat jälleen Monitoimitalolla.
Indigo päätti kilpailukautensa onnistuneesti mestaruuskilpailuiden finaalipäivässä.
Mustan Kissan Cup oli hieno tapahtuma. Kiitos kilpailijoille, valmentajille sekä heidän taustajoukoille. Kiitos Helmililja. Kiitos Mäntsälän OP. Kiitos Mäntsälän kunnan työntekijät. Erityisen lämmin kiitos talkoolaisille!
RSS ATOM