Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Vaikuta seuran kehittämiseen vastaamalla Mäntsälän Voimistelijoiden jäsenpalautekyselyyn. Kysely on tarkoitettu lasten- ja nuorten ryhmien jäsenien vanhemmille.
Svoli Showta ja ja muiden Mäntsälän Voimistelijoiden tapahtumia pääset tunnelmoimaan myös jälkikäteen kuvagalleriassa.
18.4. Mäntsälässä järjestetty Svoli Show oli onnistunut tapahtuma niin järjestelyidensä kuin mäntsäläläisen kisamenestyksenkin puolesta.
Tervetuloa Mäntsälän Voimistelijoiden tanssitiimin kisakatselmukseen to 16.4.2009 klo 19.00 Hepolan koulun liikuntasaliin. Tilaisuus on maksuton.
Hiphopia, discoa, street-tanssia, tanssillista voimistelua - nuoret tanssijat kautta maan valtaavat Monitoimitalon Svoli Show tanssikilpailun finaalissa lauantaina 18.4.2009. Tervetuloa seuraamaan kisoja!
Lue ryhmän ajatuksia Mäntsälää ihastuttaneesta Herra Hirvi -musikaaliin valmistautumisesta.
Lue onnistuneesta kilpailutapahtumasta! Myös tulostiedot täällä.
Mäntsälän Voimistelijoiden step-aerobicin lyhytkurssi alkaa 19.3. uusien step-lautojen kera. Ilmoittautumiset nyt käynnissä!
Mäntsälän Voimistelijoiden joukkuevoimistelijat avaavat kilpailukautensa Kisakatselmuksen merkeissä ke 11.3. klo 18.00 Kaunismäen liikuntasalissa. TERVETULOA!
Suuren suosion saavuttaneen Jumppastartin jatko Keuhkot pihalle –kurssi alkaa ma 16.3. monitoimitalolla klo 19.30. Tunnin mittaisia jumppia on kahdeksan. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä!
RSS ATOM