Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Alle 12v lasten ryhmissä on vielä paljon vapaita paikkoja. Lue lisää!
Tervetuloa harrastamaan Mäntsälän Voimistelijoiden liikuntatunneille! Toimintamme alkaa ma 31.8. Tämän tiedotteen avulla saat ohjeita mistä löydät tuntikuvaukset, miten ilmoittaudut ja keneltä kysyt lisätietoa tarvittaessa.
Tulevalla kaudella joukkuevoimistelun Jumppakouluryhmiä on kaksi: 2001 -syntyneet ja 2002 - 2003 -syntyneet. Uudet harrastajat ovat tervetulleita!
Strategian tarkoituksena on mahdollistaa voimistelun harrastaminen eri taito- ja tavoitetasolla. Jatkossa voimistelua on mahdollisuus harrastaa kolmella voimistelupolulla.
Vuosina 2003-2001 syntyneet lapset ovat tervetulleita tutustumaan joukkuevoimistelijoiden jumppakouluun. Uudet jumppakouluryhmät aloittavat toimintansa jälleen syksyllä ja nyt on hyvä aika tulla tutustumaan!
Kevätnäytös ihastutti katsojia lauantaina 16.5. Mäntsälän Monitoimitalolla! Tilaa myös dvd.
Opetusministeriö jakoi 200 urheiluseuralle yhteensä 7 miljoonaa euroa päätoimisen työntekijän palkkaamiseen. Mäntsälän Voimistelijat saivat tukea lähes 500 hakijan joukosta!
Kevätnäytös DVD:n voi vielä tilata! Tilaamalla DVD:n voit nähdä uudelleen kaikki seuran upeat kevätnäytös esitykset.
Svoli Kesäjumppa pidetään 20.5.-24.6. keskiviikkoisin klo 18-19 seurakuntakeskuksen nurmella. Tunti on avoin kaikille, tervetuloa twistailemaan!
Mäntsälän Voimistelijoiden aikuisten liikuntaryhmien jäsenkyselyn yhteydessä järjestettiin arvonta, jonka voittajat ovat ratkenneet.
RSS ATOM