Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Vapun ajan tuntitarjonnan löydät kohdata Poikkeustiedotteet.
Jumppastartti-tunnit on tältä keväältä pidetty. Kiitos ohjaajallemme Maarit Käenmälle sekä kiitos ahkerille jumppastarttilaisille!
Keskiviikkona 6.4. Mäntsälän Voimistelijoissa vietettiin Terve Voimistelija- seurailtaa. Voimisteluliiton kouluttaja, elintarviketieteiden maisteri Johanna Korhonen kertoi voimistelijan ravintoon ja terveyden edistämiseen liittyviä asioita. .
Mäntsälän kunta on hankkinut uuden voimistelumaton. Matto aukaistiin asettumaan vuorokautta ennen käyttöön ottoa 2.4. Samalla tarkastettiin ohjeista kuinka rajamerkinnät tulee kiinnittää mattoon.
Etelä-Suomen Joukkuevoimistelun Aluemestaruuskilpailuissa 9.4.2010 Mäntsälän Voimistelijoiden Kaislat joukkue voimisteli hienosti kategoriaan b. Lisäksi he saivat bonusta taito-osista, jotka sopivat erinomaisesti taito- ja ikätasolle. Onnittelut Kaisloille!
Nike-merkkinen treenikassi on tilattavissa 13.4.2011 mennessä. Treenikassin hinta on 28 eur. Lisäksi on mahdollisuus saada nimi laukun päälle hintaan 4,50 eur.
Oletko koskaan ajatellut asiaa? Mäntsälän Voimistelijat etsii riveihinsä uusia lasten, nuorten ja aikuisten ohjaajia ja valmentajia. Kilpavalmennus vaatii toki vahvan voimistelutaustan, mutta harrasteryhmien ohjaajaksi on moni ryhtynyt oman tai lapsen harrastuksen innoittamana. Koska seura kouluttaa omat ohjaajansa, aiempi kokemus tai koulutus ei ole välttämätöntä.
Mustan Kissan asemalla 3.4.2011 Monitoimitalolla voimisteli lähes 500 alle 12-vuotiasta tyttöä. Ahkeria talkoolaisia kisoissa oli yli 100. Mäntsälän Voimistelijat kiittää kaikkia talkoolaisia sekä Weckmannin soppatykkiä.Yhdessä järjestimme hienon aseman. Kiitos!
Kirkonkylän koulun sali on koulun omassa käytössä.
Mäntsälän Voimistelijat järjestää Voimisteluliiton joukkuevoimistelijoiden kesäleirin 2004-1997 syntyneille joukkuevoimistelijoille. Samaan aikaan järjestetään myös Jumppaseikkailuleiri kaikille ala-asteikäisille tytöille ja pojille. Leiriltä saat tasokkaan valmennuksen lisäksi uusia kavereita ja elämyksiä!
RSS ATOM