Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Oletko koskaan ajatellut asiaa? Mäntsälän Voimistelijat etsii riveihinsä uusia lasten, nuorten ja aikuisten ohjaajia ja valmentajia. Kilpavalmennus vaatii toki vahvan voimistelutaustan, mutta harrasteryhmien ohjaajaksi on moni ryhtynyt oman tai lapsen harrastuksen innoittamana. Koska seura kouluttaa omat ohjaajansa, aiempi kokemus tai koulutus ei ole välttämätöntä.
Mustan Kissan asemalla 3.4.2011 Monitoimitalolla voimisteli lähes 500 alle 12-vuotiasta tyttöä. Ahkeria talkoolaisia kisoissa oli yli 100. Mäntsälän Voimistelijat kiittää kaikkia talkoolaisia sekä Weckmannin soppatykkiä.Yhdessä järjestimme hienon aseman. Kiitos!
Kirkonkylän koulun sali on koulun omassa käytössä.
Mäntsälän Voimistelijat järjestää Voimisteluliiton joukkuevoimistelijoiden kesäleirin 2004-1997 syntyneille joukkuevoimistelijoille. Samaan aikaan järjestetään myös Jumppaseikkailuleiri kaikille ala-asteikäisille tytöille ja pojille. Leiriltä saat tasokkaan valmennuksen lisäksi uusia kavereita ja elämyksiä!
Kisakatselmus 23.3 (15.3.2011)
Joukkuevoimistelun, tanssillisen voimistelun ja tanssi-ryhmien yhteinen Kisakatselus pidetään Riihenmäen koulun, Kaunismaäen salissa keskiviikkona 23.3 klo 18. Mukana 12 seuran joukkuetta. Tilaisuus on maksuton! Tapahtumassa on Liliat-joukkeen puffet! Paikalla myös voimisteluvaatteiden / -tavaroiden kierrätysrekki! Lisätietoa saat joukkeenjohtajilta. Tervetuloa!
Mäntsälän Voimistelijoiden toimintaa kuvatiin 2.3 Riihenmäen koulun salissa klo 15.30-17 sekä Monitoimitalolla klo 17.30-18.30. Haluamme kiittää kuvauksiin osallistuneita henkilöitä!
Mäntsälän Voimistelijat viettävät hiintolomaa 21.-27.2.2011
Mäntsälän Voimistelijat järjestää Mustan Kissan aseman sunnuntaina 3.4.2011
Mäntsäläläinen lasten ja nuorten seuratyö sai merkittävän tunnustuksen, kun alueellinen Pohjola-palkinto myönnettiin Mäntsälän Voimistelijoille. Seuran puheenjohtaja Pirkko Vohlonen hehkuttaa yhteistyön voimaa.
Lauantaina 5.2. Korson Lumo-halli pursuili liitoksistaan, kun paikalle saapui 47 joukkuetta eri puolilta Suomea. Show on yli 12-vuotiaille tarkoitettu tanssin ja tanssillisen voimistelun kilpailu. Joukkueilla on myös mahdollisuus osallistua näytössarjaan, jossa tuomaristo antaa joukkueille kirjallisen palautteen ja jakaa kunniamainintoja valitsemiltaan osa-alueilta. Kilpasarjassa joukkueet saavat kirjallisen palautteen lisäksi pisteet, ja kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein.
RSS ATOM