Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Parhaimmillaan sosiaalisen median eri muodot tarjoavat mukavaa ajanvietettä ja tärkeää tietoa, mutta siihen voi liittyä riskejä. Tutustu Mäntsälän Voimistelijoiden sosiaalisen median suosituksiin.
Ennakkoon tilatut Mäntsälän Voimistelijoiden tuulipuvut ovat noudettavissa toimistolta. Lasten koot 74 eur ja aikuisten koot 79 eur. Maksu suoritetaan käteisellä noudettaessa
Vielä on mahdollisuus tilata liikuntanäytöksessä "Juhlan aika" kuvattu DVD. Sen tuotto menee Riihenmäen koulun lehmipaimen toiminnan hyväksi. Laita yhteistietosi osoiteeseen katariina.yliheikkila[at]mantsala.fi
Suomen Voimisteluliiton joukkuevoimistelun välinemestaruuskilpailut järjestettiin 4-5.12 Töölön Kisahallissa Helsingissä. Kilpailuissa oli mukana yhteensä 75 joukkuetta eri puolelta Suomea. Mäntsälän Voimistelijoiden Evalon 97-99 joukkue kilpaili 10-12 -vuotiaiden sarjassa ja Vinkarit –joukkue 14-16 -vuotiaiden SM-sarjassa.
Koululaisten joululomalla järjestetään monitoimitalolla myös Sporttileiri 3.–5.1. klo 10–14. Leiri on tarkoitettu 1.–4.-luokkalaisille tytöille ja pojille. Viime kesänä järjestetty vastaavanlainen leiri sai hyvän vastaanoton, ja tälle leirille odotetaan suurta suosiota. Ilmottautumisissa kannattaa siis olla nopea!
Aikuisille muutamia lisätunteja ennen ja jälkeen joulun! TULE JA OTA KAVERISIKIN MUKAAN LIIKKUMAAN! TUNNIT OVAT KAIKILLE ILMAISIA!
Syyskauden toiminta huipentuu 11.12 pidettävään joulunäytöseen "Juhlan aika". Harrasteryhmät jäävät joululomalle. Toiminta jatkuu 10.1.2011.
Krista Kupari ohjaa tiistaisin klo 18.30-19.30 body-steppiä Ehnroosin koululla. Tämän jälkeen jatketaan Circuitilla klo 19.30-20.30. Tervetuloa!
Vielä mahdut mukaan! Mäntsälän Voimistelijat järjestää kaikille tanssista kiinnostuneille 7-15-vuotiaille tytöille ja pojille tanssipäivän joululomalla. Tervetuloa mukaan!
Mäntsälässä vapaaehtoistyö ja yhdessä tekeminen on voimissaan. Tämä on huomattu myös muualla, ja yhtenä tunnustuksena onnistuneesta yhteen hiileen puhaltamisesta Suomen Voimisteluliitto Svoli palkitsi Mäntsälän Voimistelijat kesäleirijärjestelyistä. Palkinto luovutettiin SvoLin Etelä-Suomen aluepäivässä 13.11.
RSS ATOM