Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Helmikuussa tehtyyn jäsenkyselyymme tuli 77 vastausta. Suurkiitos kaikille vastaajille! Saatu palaute on kullanarvoista tulevan toiminnan suunnittelussa.
Väriä ja vauhtia, kimallusta ja tarttuvaa musiikkia. Taitavaa liikettä ja yhdessä onnistumisen riemua. Kaikkea tätä tarjoaa showtanssi niin katsojille kuin tanssijoille itselleenkin. Showtanssi on nuorten keskuudessa vankan suosion saavuttanut laji, ja mäntsäläläiset joukkueet ovat menestyneet hienosti myös kilpa-areenoilla
Mäntsälän Voimistelijoiden Skiretit voitti 12-15-vuotiaiden vapaan sarjan alueellisessa Show-tapahtumassa, ja Kanelit ylsi omassa sarjassaan toisiksi. Onnea!
Kevään ajan tarjoamme kokeilutunteina baletin alkeita niin lapsille kuin aikuisillekin! Tunnit joka toinen perjantai (27.1. alkaen) Kirkonkylän koululla, lapsille (yli 6 v.) klo 16-17, aikuisille klo 17-18.
Mäntsälän Voimistelijat tuo yhdessä Suomen Voimisteluliiton kanssa Jumppakoulu-koulutuksen Mäntsälään. Kurssilta saat innostavia ideoita, uskoa alkutaipaleelle ja ammattilaisen vinkit niin tuntisuunnitteluun kuin ryhmänohjaukseenkin!
Kurssi sopii erityisesti vähän liikuntaa harrastaneille tai pitkän tauon jälkeen liikuntaa aloitteleville. Tunneilla kohotettaan sykettä, löydetään uinuvat lihakset, vetreytetään jäykät nivelet sekä nautitaan yhdessä liikunnan iloista.
Ennakkoon tilatut DVD:t ovat noudettavissa Riihenmäen koulun kansliasta klo 9-12. Puoliaika 10 euroa, koko näytös 15 euroa. Varaathan tasarahan!
Ennakkoon tilatut David-takit ovat noudettavissa os. Jokihuhdantie 13, p. 0505370947.Takki luovutettaan vain kuittia vastaan. Hinta 45 eur. Viestikentään: david- takki. Tilinumero: FI2752820120096076, BIC:OKOYFIHH
Etsimme nyt seurallemme LIIKUNNANOHJAAJAA.
Mäntsälän Voimistelijoille saapui suruviesti 4. päivänä marraskuuta. Päätoiminen lasten ja nuorten ohjaajamme Heidi Mattila oli menehtynyt vakavaan sairauteen pitkän ja uuvuttavan taistelun jälkeen. Uutinen oli kova isku, sillä olemme menettäneet paitsi ihanan, taitavan ja innostavan ohjaajan, myös läheisen ja rakkaan ystävän.
RSS ATOM