Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Perinteistä ikäihmisten virkistyspäivää vietettiin lauantaina 26.5.2012. Päivän tavoitteena oli antaa aikaa ja juttuseuraa ikäihmisille ulkoilun merkeissä. Joukkuevoimistelua harrastava Minivalmennuksen ryhmä Luput sekä Vivine- joukkue esiintyivät läsnäolijoille aurinkoisessa säässä pihanurmella. Virkistyspäivä päättyi yhdessä laulettuun lauluun " Jo joutui armas aika". Kiitos kaikille mukana olleille!
Kaislat ja Estella pärjäsivät upeasti viikonloppuna Tampereella. Kaislat pääsivät kategoriaan A ja näin olivat mukana myös sunnuntain finaalissa. Estella nousi hienosti 2.kategoriaan. Kielojen S ja Kielojen X suoritukset olivat kauden parhaat. Tamperella nähtiin siis huikeita onnistumisia!
Onnea Kanelit ja Skiretit!
Mäntsälän Voimistelijat järjestää 4-7.6.2012 perinteisen kesäleirin. Uudistunut kesäleiri tarjoaa paljon mahdollisuuksia.Leiriläisen on mahdollisuus valita liikunta-, tanssi-, tai joukkuevoimisteluryhmä.
Mäntsälän Voimistelijat järjestää liikuntanäytöksen Monitoimitalolla la 5.5.2012 klo 14. Lipput aikuiset 7 eur, lapset alle 15 v 3 eur, sylilapset ilmaiseksi. Lippuja voi ostaa ennakkoon seuran toimistolta 2.5 klo 10-13 sekä Monitoimitalon aulasta 2.5 klo 17.30-18. Maksu käteisellä.
Helmikuussa tehtyyn jäsenkyselyymme tuli 77 vastausta. Suurkiitos kaikille vastaajille! Saatu palaute on kullanarvoista tulevan toiminnan suunnittelussa.
Väriä ja vauhtia, kimallusta ja tarttuvaa musiikkia. Taitavaa liikettä ja yhdessä onnistumisen riemua. Kaikkea tätä tarjoaa showtanssi niin katsojille kuin tanssijoille itselleenkin. Showtanssi on nuorten keskuudessa vankan suosion saavuttanut laji, ja mäntsäläläiset joukkueet ovat menestyneet hienosti myös kilpa-areenoilla
Mäntsälän Voimistelijoiden Skiretit voitti 12-15-vuotiaiden vapaan sarjan alueellisessa Show-tapahtumassa, ja Kanelit ylsi omassa sarjassaan toisiksi. Onnea!
Kevään ajan tarjoamme kokeilutunteina baletin alkeita niin lapsille kuin aikuisillekin! Tunnit joka toinen perjantai (27.1. alkaen) Kirkonkylän koululla, lapsille (yli 6 v.) klo 16-17, aikuisille klo 17-18.
Mäntsälän Voimistelijat tuo yhdessä Suomen Voimisteluliiton kanssa Jumppakoulu-koulutuksen Mäntsälään. Kurssilta saat innostavia ideoita, uskoa alkutaipaleelle ja ammattilaisen vinkit niin tuntisuunnitteluun kuin ryhmänohjaukseenkin!
RSS ATOM