Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Kevään ajan tarjoamme kokeilutunteina baletin alkeita niin lapsille kuin aikuisillekin! Tunnit joka toinen perjantai (27.1. alkaen) Kirkonkylän koululla, lapsille (yli 6 v.) klo 16-17, aikuisille klo 17-18.
Mäntsälän Voimistelijat tuo yhdessä Suomen Voimisteluliiton kanssa Jumppakoulu-koulutuksen Mäntsälään. Kurssilta saat innostavia ideoita, uskoa alkutaipaleelle ja ammattilaisen vinkit niin tuntisuunnitteluun kuin ryhmänohjaukseenkin!
Kurssi sopii erityisesti vähän liikuntaa harrastaneille tai pitkän tauon jälkeen liikuntaa aloitteleville. Tunneilla kohotettaan sykettä, löydetään uinuvat lihakset, vetreytetään jäykät nivelet sekä nautitaan yhdessä liikunnan iloista.
Ennakkoon tilatut DVD:t ovat noudettavissa Riihenmäen koulun kansliasta klo 9-12. Puoliaika 10 euroa, koko näytös 15 euroa. Varaathan tasarahan!
Ennakkoon tilatut David-takit ovat noudettavissa os. Jokihuhdantie 13, p. 0505370947.Takki luovutettaan vain kuittia vastaan. Hinta 45 eur. Viestikentään: david- takki. Tilinumero: FI2752820120096076, BIC:OKOYFIHH
Etsimme nyt seurallemme LIIKUNNANOHJAAJAA.
Mäntsälän Voimistelijoille saapui suruviesti 4. päivänä marraskuuta. Päätoiminen lasten ja nuorten ohjaajamme Heidi Mattila oli menehtynyt vakavaan sairauteen pitkän ja uuvuttavan taistelun jälkeen. Uutinen oli kova isku, sillä olemme menettäneet paitsi ihanan, taitavan ja innostavan ohjaajan, myös läheisen ja rakkaan ystävän.
Joukkuevoimistelu on kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta kansainväliseksi kilpaurheilulajiksi, ja se on harrastajamäärältään Suomen Voimisteluliiton lajeista suurin. Mäntsälän Voimistelijoiden joukkuevoimistelun mestaruussarjan joukkueet aloittivat kilpailukauden 29.10.2011 Turun Cailap Cupissa, joka järjestettiin jo kymmenen kerran.
Tulosta koko tarjonta vaikka jääkaapin oveen!
Mäntsälän suurimman liikuntaseuran kausi 2011–2012 tarjoaa jo totuttuun tapaan monipuolista ja laadukasta liikuntaa koko perheelle vauvasta vaariin. Syyskausi alkaa 5.9., mutta etenkin lasten ryhmiin haluavien on syytä olla hereillä jo maanantaina 22.8., kun avoin ilmoittautuminen alkaa. Viime kauden alle 18-vuotialle jäsenille on ennakkoilmoittautuminen 16.-18.8.
RSS ATOM