Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä Suomessa, lähes 4500 naista sairastuu siihen vuosittain. Sairaus koskettaa näin ollen monia meistä paitsi potilaina, myös omaisina ja läheisinä.
Mäntsälän Voimistelijoiden Vinkarit osallistuivat voimistelun Suomen mestaruus kilpailuihin 15. – 17.4. Jyväskylässä.
Joukkuevoimistelun Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailut käytiin Hyvinkäällä 9–10.4.2011. Kisoihin osallistui yhteensä yli 100 joukkuetta, mukana Mäntsälän Voimistelijoiden kaikki kolme mestaruussarjan joukkuetta sekä yksi kilpasarjan joukkue.
Vapun ajan tuntitarjonnan löydät kohdata Poikkeustiedotteet.
Jumppastartti-tunnit on tältä keväältä pidetty. Kiitos ohjaajallemme Maarit Käenmälle sekä kiitos ahkerille jumppastarttilaisille!
Keskiviikkona 6.4. Mäntsälän Voimistelijoissa vietettiin Terve Voimistelija- seurailtaa. Voimisteluliiton kouluttaja, elintarviketieteiden maisteri Johanna Korhonen kertoi voimistelijan ravintoon ja terveyden edistämiseen liittyviä asioita. .
Mäntsälän kunta on hankkinut uuden voimistelumaton. Matto aukaistiin asettumaan vuorokautta ennen käyttöön ottoa 2.4. Samalla tarkastettiin ohjeista kuinka rajamerkinnät tulee kiinnittää mattoon.
Etelä-Suomen Joukkuevoimistelun Aluemestaruuskilpailuissa 9.4.2010 Mäntsälän Voimistelijoiden Kaislat joukkue voimisteli hienosti kategoriaan b. Lisäksi he saivat bonusta taito-osista, jotka sopivat erinomaisesti taito- ja ikätasolle. Onnittelut Kaisloille!
Nike-merkkinen treenikassi on tilattavissa 13.4.2011 mennessä. Treenikassin hinta on 28 eur. Lisäksi on mahdollisuus saada nimi laukun päälle hintaan 4,50 eur.
Oletko koskaan ajatellut asiaa? Mäntsälän Voimistelijat etsii riveihinsä uusia lasten, nuorten ja aikuisten ohjaajia ja valmentajia. Kilpavalmennus vaatii toki vahvan voimistelutaustan, mutta harrasteryhmien ohjaajaksi on moni ryhtynyt oman tai lapsen harrastuksen innoittamana. Koska seura kouluttaa omat ohjaajansa, aiempi kokemus tai koulutus ei ole välttämätöntä.
RSS ATOM