Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Etsimme nyt seurallemme LIIKUNNANOHJAAJAA.
Mäntsälän Voimistelijoille saapui suruviesti 4. päivänä marraskuuta. Päätoiminen lasten ja nuorten ohjaajamme Heidi Mattila oli menehtynyt vakavaan sairauteen pitkän ja uuvuttavan taistelun jälkeen. Uutinen oli kova isku, sillä olemme menettäneet paitsi ihanan, taitavan ja innostavan ohjaajan, myös läheisen ja rakkaan ystävän.
Joukkuevoimistelu on kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta kansainväliseksi kilpaurheilulajiksi, ja se on harrastajamäärältään Suomen Voimisteluliiton lajeista suurin. Mäntsälän Voimistelijoiden joukkuevoimistelun mestaruussarjan joukkueet aloittivat kilpailukauden 29.10.2011 Turun Cailap Cupissa, joka järjestettiin jo kymmenen kerran.
Tulosta koko tarjonta vaikka jääkaapin oveen!
Mäntsälän suurimman liikuntaseuran kausi 2011–2012 tarjoaa jo totuttuun tapaan monipuolista ja laadukasta liikuntaa koko perheelle vauvasta vaariin. Syyskausi alkaa 5.9., mutta etenkin lasten ryhmiin haluavien on syytä olla hereillä jo maanantaina 22.8., kun avoin ilmoittautuminen alkaa. Viime kauden alle 18-vuotialle jäsenille on ennakkoilmoittautuminen 16.-18.8.
Kaikki sisäpelituotteet -20 %, tulosta kuponki itsellesi.
Suositut ulkojumpat jatkuvat elokuun alussa urheilupuiston nurmikolla maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 18-19.
Sveitsin Lausannessa järjestettiin 9.-16.7. maailmanlaajuinen harrastevoimistelun suurtapahtuma Gymnaestrada, jossa mukana oli myös Mäntsälän Voimistelijoiden aikuisten ryhmä. Kaikkiaan tapahtumassa oli yli 20 000 osallistujaa 56 maasta. Suomesta tapahtumaan osallistui 1 400 voimistelijaa.
Mäntsälän Voimistelijoiden toimisto on suljettu 23.6-7.8.2011. Tulevan kauden tuntitarjonta on nyt päivitetty näille sivuille!
Joukkuevoimistelun kilpasarjojen Tyttöjen Hyvän mielen kisat järjestettiin Seinäjoella 20–22.5. Tapahtumassa kisattiin kahdessa eri sarjassa 10–12-vuotiaat ja 12–14-vuotiaat. Joukkueita oli yhteensä huikeat 105 kappaletta. Tästä huolimatta kisat sujuivat jouhevasti ja hyvillä mielin.
RSS ATOM