Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Onnea Kanelit ja Skiretit!
Mäntsälän Voimistelijat järjestää 4-7.6.2012 perinteisen kesäleirin. Uudistunut kesäleiri tarjoaa paljon mahdollisuuksia.Leiriläisen on mahdollisuus valita liikunta-, tanssi-, tai joukkuevoimisteluryhmä.
Mäntsälän Voimistelijat järjestää liikuntanäytöksen Monitoimitalolla la 5.5.2012 klo 14. Lipput aikuiset 7 eur, lapset alle 15 v 3 eur, sylilapset ilmaiseksi. Lippuja voi ostaa ennakkoon seuran toimistolta 2.5 klo 10-13 sekä Monitoimitalon aulasta 2.5 klo 17.30-18. Maksu käteisellä.
Helmikuussa tehtyyn jäsenkyselyymme tuli 77 vastausta. Suurkiitos kaikille vastaajille! Saatu palaute on kullanarvoista tulevan toiminnan suunnittelussa.
Väriä ja vauhtia, kimallusta ja tarttuvaa musiikkia. Taitavaa liikettä ja yhdessä onnistumisen riemua. Kaikkea tätä tarjoaa showtanssi niin katsojille kuin tanssijoille itselleenkin. Showtanssi on nuorten keskuudessa vankan suosion saavuttanut laji, ja mäntsäläläiset joukkueet ovat menestyneet hienosti myös kilpa-areenoilla
Mäntsälän Voimistelijoiden Skiretit voitti 12-15-vuotiaiden vapaan sarjan alueellisessa Show-tapahtumassa, ja Kanelit ylsi omassa sarjassaan toisiksi. Onnea!
Kevään ajan tarjoamme kokeilutunteina baletin alkeita niin lapsille kuin aikuisillekin! Tunnit joka toinen perjantai (27.1. alkaen) Kirkonkylän koululla, lapsille (yli 6 v.) klo 16-17, aikuisille klo 17-18.
Mäntsälän Voimistelijat tuo yhdessä Suomen Voimisteluliiton kanssa Jumppakoulu-koulutuksen Mäntsälään. Kurssilta saat innostavia ideoita, uskoa alkutaipaleelle ja ammattilaisen vinkit niin tuntisuunnitteluun kuin ryhmänohjaukseenkin!
Kurssi sopii erityisesti vähän liikuntaa harrastaneille tai pitkän tauon jälkeen liikuntaa aloitteleville. Tunneilla kohotettaan sykettä, löydetään uinuvat lihakset, vetreytetään jäykät nivelet sekä nautitaan yhdessä liikunnan iloista.
Ennakkoon tilatut DVD:t ovat noudettavissa Riihenmäen koulun kansliasta klo 9-12. Puoliaika 10 euroa, koko näytös 15 euroa. Varaathan tasarahan!
RSS ATOM