Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Aikuisten jumppatarjonnassa on nyt mahdollista valita myös kerta viikkoon -kortti. Ilmoittautuminen alkaa tänään, sunnuntaina klo 18:00. Tervetuloa jumppailemaan kanssamme :)
Elokuisena lauantaiaamuna uinuva Monitoimitalo täyttyy yhtäkkiä puheensorinasta, naurusta ja ennen kaikkea tyttöenergiasta! On alkamassa Mäntsälän voimistelijoiden joukkuevoimisteluryhmien leiri. Reilut viisikymmentä 7–15-vuotiasta voimistelijaa vaihtaa kesäkuulumisensa, minkä jälkeen he ovat valmiita ottamaan vastaan valmentajien ohjeita ja neuvoja. On aika aloittaa uusi voimistelukausi.
Ilmoittautuminen aikuisten tunneille on alkanut. Ohjelmassa on äijätreeniä, kiinteytystä, zumbaa jne. 7 h / viikko. Kaikki jumpat -korttilaisena liikut tunneillamme oman aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan! Lisämausteena liikuntatarjonnassamme on miekkailun lyhytkurssi, jolle ilmoittaudutaan erikseen. Smartum-liikuntaseteleillä voit maksaa jumppasi 21.8.-19.9. ohjaajalle tai seuran toimistolle.
Maanantaista 19.8. alkaen kaikilla lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan seuran toimintaan. Toiminta alkaa 2.9. Seuran 30-vuotisliikuntanäytös on la 7.12.
Kausi alkaa tuttuun tapaan syyskuun alussa ja ilmoittautuminen aivan lähiaikoina. Toimistolla jäseniä tervehtivät kuitenkin uudet kasvot, kun remmiin astuu Nina Kolari. Syksy poikkeaa tavanomaisesta myös siksi, että seura täyttää 30 vuotta.
Kooste myös PDF-tiedostona.
Maanantain ja keskiviikon kesäjumpat jatkuvat Urheilupuistossa 5.8. ja jatkuvat syyskauden alkuun asti. Tarjolla on maanantaisin ja keskiviikkoisin Kesäjumppaa Eerikan ohjaamana sekä maanantaisin Äijätreeniä Jussin johdolla.
Sinustako ohjaaja? (30.5.2013)
Etsimme seuraamme uusia ohjaajia kaudelle 2013–2014 erityisesti lasten ja nuorten ryhmiin. Jos olet 18 vuotta täyttänyt, reipas ja innostunut ohjaamaan liikuntaseurassa, ota rohkeasti yhteyttä! Seura kouluttaa ohjaajansa, joten aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse. Myös alle 18-vuotiaat voivat toimia apuohjaajina. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen mantsalan.voimistelijat@msoynet.com.
Miekkailussa miteltiin jälleen taitoja veteraanien Euroopan mestaruuskilpailuissa. Kisapaikka oli tänä vuonna Italian Terni. Kisaan osallistui floretti-, kalpa- ja säilämiekkailussa eri ikäluokissa yhteensä lähes 1200 miekkailijaa 26 eri maasta.
Harrasteliikunnan kausi päättyi Liikuntanäytökseen "Kohti Sun Lahtea". Joukkuevoimistelijoilla kausi päättyy kesäkuussa. Kiitos kaikille jäsenille, perheille sekä kaikille kauden tapahtumissa mukana olleille talkoolaisille!
RSS ATOM