Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Titaanit ryhmä, eli v. 2008-2009 syntyneet viikarit, treenailevat tästä keskiviikosta eteenpäin Monitoimitalon B-salissa klo 18-19. Tervetuloa uudet ja vanhat jumppaajat! Ps. Samaan aikaan naapurissa eli A-salissa onkin tarjolla aikuisille kahvakuulaa ;)
Kaikille avoimen kahvakuulatunnin ohjaa Hanna Mäkelä keskiviikkona klo 18-19 Monitoimitalolla. Samalla mahdollisuus osallistua vielä Roosa nauha -kampanjaan. Tervetuloa!
Mäntsälän, Järvenpään ja Hyvinkään vuosina 2006-2001 syntyneet joukkuevoimistelijat kokoontuivat Hyvinkäälle yhteiseen leiripäivään 5.10. Leiripäivän avulla kehitetään seurojen välistä yhteistyötä ja jaetaan tietoa valmentajien kesken.
Sarjan toisessa osassa ollaan perheliikunnan parissa.
Aloitamme uuden sarjan, jossa esitellään seuran ohjaajia eri ikäryhmistä. Pelin avaa miekkailu.
Zumbaa pinkisti (28.9.2013)
Jo perinteeksi muodostunut Roosa nauha -zumba kokoaa jumppaajat yhteen hyvän asian puolesta keskiviikkona 2.10. klo 19-20 Monitoimitalolla. Kaikille avoimen tunnin ohjaa Anne Jääskeläinen.
Mäntsälän Voimistelijoiden lajitarjonta on laajentunut Äijätreenillä ja kahvakuulatunnilla, jotka molemmat luottavat monimutkaisten koreografioiden sijaan yksinkertaisten perusliikkeiden tehoon. Lapsille on lisätty tanssia ja temppuilua ja niiden yhdistelyä liikunnan iloa ja riemua unohtamatta.
Olemme saaneet lasten tuntitarjontaan kaksi uutta, paljon toivottua ryhmää: TITAANIT (4-5v) ja GLADIAATTORIT (6-8v). Näillä tunneilla on tarjolla vauhdikasta liikuntaa pojille ja tytöille. Niillä harjoitellaan perusliikuntataitoja ja kehonhallintaa erilaisten pelien ja leikkien, temppuratojen sekä sirkustelun avulla. Tuntien tavoitteena on saada hiki pintaan ja posket punaisiksi!
Planeetat on kilpaileva showtanssiryhmä 8-10 vuotiaille. Ryhmä tähtää kilpailevaksi showtanssiryhmäksi. Planeetat osallistuvat asematapahtumiin ja seuran näytöksiin. Showtanssi on yhdistelmä eri tanssityylejä kuten hip hoppia, afroa, jazzia, discoa ja monia muita mukaansatempaavavia tyylejä. Tärkeää on show'n tekeminen; ilmeet, eleet ja asenne! Tanssi sopii niin tytöille kuin pojille. Onko sinulla 8-10-vuotias tanssista innostunut poika tai tyttö? Tai olisiko naapurissasi sellainen? Kaikki ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan joraamaan ja kasvamaan tanssijoiksi! Rohkeasti mukaan!
Aikuisten jumppatarjonnassa on nyt mahdollista valita myös kerta viikkoon -kortti. Ilmoittautuminen alkaa tänään, sunnuntaina klo 18:00. Tervetuloa jumppailemaan kanssamme :)
RSS ATOM