Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunnan, Järvenpään Voimistelijoiden ja Mäntsälän Voimistelijoiden seurayhteistyö joukkuevoimistelussa toimii hyvin. Tämä nähtiin sunnuntaina käydyssä Hyvinkää Cupissa.
Alkukeväästä tehtyyn jäsenkyselyymme tuli 49 vastausta. Suurkiitos kaikille vastaajille! Saatu palaute on kullanarvoista tulevan toiminnan suunnittelussa.
Voimisteluliiton Etelä-Suomen alueen Show -kilpailut järjestettiin ennen pääsiäistä Järvenpäässä. Mäntsälän Voimistelijoista oli mukana neljä joukkuetta: Kastanjat, Satelliitit, Skiretit ja Vivine, yhteensä 70 osallistujaa huoltajat mukaan luettuna. Järvenpää-talon upeissa teatterimaisissa puitteissa järjestetyssä kilpailussa oli mukana 50 joukkuetta Etelä-Suomen alueen lisäksi myös Turusta ja Keski-Suomesta.
Joukkuevoimistelun kotimainen kilpailukausi pyörähti käyntiin viikonloppuna Mäntsälässä. Mustan Kissan Cup, jo perinteeksi muodostunut kisakauden avaus, kokosi SM- ja kilpasarjan joukkueet sekä alle 12-vuotiaiden joukkueet Mäntsälän monitoimitalolle.
Freyat ja Freyat jr aloittivat kilpailukautensa 6.-10.2. Tartossa Virossa.
Korvaavat tunnit pidetään sunnuntaina 24.2.
Seuran aikuisjäsenillä on mahdollisuus tuoda ystävä liikkumaan 11.-17.2 seuran järjestämille tunneille maksutta. Seuran vakuutus kattaa seuran jäsenet.
Suomen Voimisteluliitto valitsi Freyat ja Freyat jr joukkueet edustamaan maatamme Tartossa 6.-10.2. järjestettävään Miss Valentine Cup-kisaan. Kotikatsomosta tapahtumaa voi seurata: http://www.gymnasticsdvd.de/live/
Lukion sali koulun omassa käytössä 4.-11.2. Viikolla 8 vietämme hiihtolomaa.
RSS ATOM