Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

HJM-alueen joukkuevoimistelun edustusjoukkueisiin voi hakea toukokuun loppuun.
Haluamme kiittää jäseniä, talkoolaisia sekä yhteistyökumppaneita kuluneesta kaudesta! Kesäjumpat ma ja ke klo 18-19 seurankunnan nurmella. Katso ohjelma ja ohjaajat verkkosivulta! Kauden 2014-2015 aikataulu:
Tutustu Nykytanssiin, Lyrical-jazziin tai molempiin! Ohjaajana Toni Keski-Liikala. Aloitus 29.3.
Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa ja tähtää alustavasti seuran näytöksiin. Ryhmä tavoittelee ensi kaudella kisalavoille nousemista. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti eri tanssityylejä kuten showtanssia, jazztanssia ja tanssillista voimistelua. Tunneilla tehdään niin tekniikkaa kuin koreografiaa sekä ilmaisua ja lihashuoltoa
Helmi-maaliskuussa totetutettu palautekysely antoi jälleen hyvää tietoa aikuisliikkujien toiveista ensi kaudelle. Yleisesti palaute on positiivista. Suurimpina toiveina olivat venyttely- tai kehonhuollon tunnin sekä viikonlopputunnin lisääminen tuntitarjontaan.
Viime viikonloppuna käytiin Turussa kaksipäiväiset joukkuevoimistelukilpailut, joissa alueemme voimistelijat menestyivät hyvin – Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän yhteistyöjoukkue Freyat pääsivät palkintopallille asti sijoittuen sarjassaan toiseksi.
Joukkuevoimistelun kevään kansainvälinen kilpailukausi käynnistyi Freyat-joukkueella maajoukkuetehtävissä helmikuun alussa Virossa. Hyvinkään, Mäntsälän ja Järvenpään voimisteluseurojen SM-sarjan yhteistyöjoukkue edusti Suomea kolmen muun suomalaisjoukkueen kanssa 14–16 –vuotiaiden Junior Challenge Cupin 1. osakilpailussa.
Tiistaisin klo 17.30-18.30 Hepolan koululla on mahdollisuus liikkua vain jäsenmaksun hinnalla (20 eur) rauhallisessa kuntojumpassa koko kevätkauden ajan (30.4. asti).
Seuran 30v-juhlan kunniaksi järjestetyssä liikuntakampanjassa aktiivijumppaajamme Merja Harmokivi sai kerättyä eniten liikuntaminuutteja - yhteensä 3895. Onnittelut Merjalle ja tervetuloa jumppaamaan ensi vuonna, sillä palkintona hän saa Kaikki jumpat -kortin kaudelle 2014-2015! Kolme tuotepalkintoa arvottiin, ja voittajat ovat Seija Hakala, Tuuli Koski ja Päivi Koivumäki. Palkinnot voi lunastaa seuran toiminnanjohtajalta.
Voimisteluliiton Etelä-Suomen alueen show-kisoissa tanssittiin tänä vuonna mäntsäläläisten tahtiin. Sekä Mäntsälän Voimistelijoiden Hengettäret että Skiretit voittivat oman sarjansa. Mitalisijoille pääsivät myös TAST ry:n Illuusio ja Silhuet.
RSS ATOM