Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Kaikkien ilmoittautumisjärjestelmään kirjautujien tulee päivittää yhteystiedot, koskee myös vanhoja käyttäjiä. Lisäksi alaikäisten lasten huoltajien tulee vastata seuramme tunneilla liikkujien lasten terveyteen liittyvään kysymykseen. On tärkeää, että ohjaajalla on pyydetyt tiedot, jotta mahdollisissa ongelmatilanteissa ohjaajalla on mahdollisuus avunantoon.
Ennakkoilmoittautuminen edellisen kauden alle 18v jäsenille 11-13.8. Avoin ilmoittautuminen alkaa 18.8.
Oletko kiinnostunut ohjaamisesta, apuohjaajana toimimisesta tai vapaaehtoistyöstä seurassamme! Ota yhteyttä seuran toimistoon mantsalan.voimistelijat(at)msoynet.com tai seuran puheenjohtajaan Pirkko Vohloseen. Yhteystiedot löydät seuran nettisivulta.
Joukkuevoimistelijoilla on takanaan hieno ja menestyksekäs kausi. Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän alueellinen yhteistyö on lisännyt harjoitusmahdollisuuksia ja tukenut myös Mäntsälän omia joukkueita kehittämään toimintaansa. Laadukas toiminta näkyy iloisten voimistelijoiden lisäksi kilpailumenestyksenä.
HJM-alueen joukkuevoimistelun edustusjoukkueisiin voi hakea toukokuun loppuun.
Haluamme kiittää jäseniä, talkoolaisia sekä yhteistyökumppaneita kuluneesta kaudesta! Kesäjumpat ma ja ke klo 18-19 seurankunnan nurmella. Katso ohjelma ja ohjaajat verkkosivulta! Kauden 2014-2015 aikataulu:
Tutustu Nykytanssiin, Lyrical-jazziin tai molempiin! Ohjaajana Toni Keski-Liikala. Aloitus 29.3.
Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa ja tähtää alustavasti seuran näytöksiin. Ryhmä tavoittelee ensi kaudella kisalavoille nousemista. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti eri tanssityylejä kuten showtanssia, jazztanssia ja tanssillista voimistelua. Tunneilla tehdään niin tekniikkaa kuin koreografiaa sekä ilmaisua ja lihashuoltoa
Helmi-maaliskuussa totetutettu palautekysely antoi jälleen hyvää tietoa aikuisliikkujien toiveista ensi kaudelle. Yleisesti palaute on positiivista. Suurimpina toiveina olivat venyttely- tai kehonhuollon tunnin sekä viikonlopputunnin lisääminen tuntitarjontaan.
Viime viikonloppuna käytiin Turussa kaksipäiväiset joukkuevoimistelukilpailut, joissa alueemme voimistelijat menestyivät hyvin – Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän yhteistyöjoukkue Freyat pääsivät palkintopallille asti sijoittuen sarjassaan toiseksi.
RSS ATOM