Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Mäntsälän Voimistelijoiden kasvatin, tanssiryhmien ohjaajan Nea Valliinin siirtyessä kokopäiväiseksi opiskelijaksi, kaivattiin seurassa lisätukea tanssiryhmien ohjaukseen. Toni Keski-Liikalla oli valmiuksia ja halua tulla mukaan seuratoimintaan.
Aikuisilla, joiden lapset liikkuvat seurassamme on mahdollisuus saada 5 eur alennusta jumppakortista. Ole yhteydessä seuran toimistoon. Nyt myös mahdollisuus ostaa 10-kortti. Katso lisätiedot seuran verkkosivulta kohdasta hinnat.
Kuperkeikat 4-5v ryhmä on täynnä, mutta keskiviikkoisin klo 18-19 kokoontuvassa Kärrynpyörissä 4-5v ja TanssiMix 4-5v ryhmissä on vielä tilaa. Showtanssi 6-7v on täynnä, mutta vuonna 2007 syntyneillä on mahdollisuus ilmoittautua ma klo 15-16 kokoontuvaan Showtanssi 7-9v ryhmään ja vuonna 2008 syntyneet voivat liikkua Jumppakoulu Pirueteissa ma ja ke.
Nouda ennakkoon tilaamasi seuratuotteet seuran toimistolta, jäähallin 2. kerros. Toimisto on avoinna tällä viikolla 13.8 ke klo 12-18 ja 14.4 to 16-18. Varaathan käteisenä tasarahan: takki 60€/65€, housut 45€/55€ ( lapset /aikuiset).
Kaikilla yli 10 vuotiailla tanssista kiinnostuneilla on mahdollisuus valita kerran viikossa tunti tai esiintyvän ja kilpailevan ryhmän tunnit. Nea Vallin jatkaa seuramme ohjaajana opiskelujen rinnalla. Nea ohjaa maanantaisin. Nea kaverina kilpailevia ryhmiä ohjaa kevään lyhyt kurssilta ja kesäleiriltä tuttu Toni Keski-Liikala. Toniin voit tutustua myös hänen nettisivulta
Tänä vuonna tarjoamme mahdollisuuden maksaa harrastemaksun erissä: 1. erä 60 eur ( sisältää toimistomaksun 5 eur) eräpäivä 1.9. ja 2. erä 50 eur eräpäivä 15.10.
Kaikkien ilmoittautumisjärjestelmään kirjautujien tulee päivittää yhteystiedot, koskee myös vanhoja käyttäjiä. Lisäksi alaikäisten lasten huoltajien tulee vastata seuramme tunneilla liikkujien lasten terveyteen liittyvään kysymykseen. On tärkeää, että ohjaajalla on pyydetyt tiedot, jotta mahdollisissa ongelmatilanteissa ohjaajalla on mahdollisuus avunantoon.
Ennakkoilmoittautuminen edellisen kauden alle 18v jäsenille 11-13.8. Avoin ilmoittautuminen alkaa 18.8.
Oletko kiinnostunut ohjaamisesta, apuohjaajana toimimisesta tai vapaaehtoistyöstä seurassamme! Ota yhteyttä seuran toimistoon mantsalan.voimistelijat(at)msoynet.com tai seuran puheenjohtajaan Pirkko Vohloseen. Yhteystiedot löydät seuran nettisivulta.
Joukkuevoimistelijoilla on takanaan hieno ja menestyksekäs kausi. Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän alueellinen yhteistyö on lisännyt harjoitusmahdollisuuksia ja tukenut myös Mäntsälän omia joukkueita kehittämään toimintaansa. Laadukas toiminta näkyy iloisten voimistelijoiden lisäksi kilpailumenestyksenä.
RSS ATOM