Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Kuluvana syksynä on Kaunismäen päiväkodin salissa jumpattu vauvojen tahtiin. On leivottu vauvoista pullaa ja ratsastettu Kiinan keisarilla. On hierottu palloilla, tavoiteltu lumihiutaleita, loruteltu ja leikitty. Liikkeellä on ollut Mäntsälän Voimistelijoiden vauvajumppalaiset. Syyskausi päätettiin asiaankuuluvasti tonttujumppaan. Vauvajumppalaiset nähtiin myös esiintymässä Voimistelijoiden näytöksessä osana perheliikunnan kuntopiiri-esitystä.
Mäntsälän Voimistelijat haastaa kaikki mäntsäläläiset lapset, nuoret ja aikuiset joulun ajan liikuntakampanjaan. Näin voit osallistua:
Mäntsälän Voimistelijat kutsuvat kaikki yli 15v liikkumaan yhdessä joulun aikana. Jumpat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Seura on on vakuuttanut jäsenet. Katso tuntitarjonta:
Riihenmäen yrittäjyysluokka kuvasi näytöksen. DVD een voi tilata 31.1 asti osoitteesta:riihenmaki.yrittajyys(at)gmail.com. Hinta 18 eur. Seuran verkkosivulla, kuvagalleriassa on nähtävillä näytöksessä otettuja kuvia. Myös sinä voi halutessasi lähettää näytöksessä ottamasi kuvat seuran sähköpostiin :mantsalan.voimistelijat(at)msoynet.com
Valkeakoskella kilpailtiin viikonloppuna lauantaina 29. – sunnuntaina 30.11. Suomen mestaruuksista joukkuevoimistelun välinesarjoissa. Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän voimisteluseurojen Freyat -yhteistyöjoukkueiden nuorimmaiset Freyat Future ja Aspire pääsivät kumpikin upeasti finaaliin kovatasoisessa sarjassa!
Mäntsälän Voimistelijoiden Indigo -joukkueet osallistuivat joukkuevoimistelun kilpasarjan mestaruuskilpailuihin viime viikonloppuna ja saavuttivat 40 joukkueen sankasta joukosta finaalipaikat!
Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän voimisteluseurojen Freyat -yhteistyöjoukkueet päättivät menestyksekkään kautensa hienosti mitalisijoin.
Hae Freyoihin! (24.11.2014)
HJM-tiimin edustusjoukkueisiin haetaan uusia urheilijoita mukaan 15.12. asti.
Jäähallin kokoustilassa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa! Hallitus
Timantit eli 5-6 vuotiaat temppupolkulaiset etsivät Halloween aiheisessa jumpassa luurangon luita ohjaaja Arja Juutisen avustuksella.
RSS ATOM