Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa 23.10.2019 on kutsuttu seuran ensimmäiset kunniajäsenet. Kunniajäseniksi kutsuttiin Maija Toivonen, Inkeri Kilkki ja Leena Laaksonen. Kunniapuheenjohtajaksi on aiemmin kutsuttu Varpu Laisi.
Hoika-jäsenrekisteri toimii seuran ilmoittautumispalveluna. Palvelu päivitetään tiistaina 15.10.2019.
Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään Myllymäen koulun ruokalassa keskiviikkona 23.10. klo 17:30 alkaen.
Suosittu NinjaGym-toiminta laajenee, kun torstaille perustetaan toinen 4-6v rinnakkaisryhmä ja maanantaina alkaa uusi 6-9v ryhmä. Ilmoittautuminen on käynnissä. Heti torstaina 19.9. starttaa 4-6v ryhmä monitoimitalolla klo 18:00-18:45. Kirkonkylän ryhmä käynnistyy maanantaina 23.9. klo 17:00.
Olympiakomitean ja lajiliittojen #seurasydän-kampanja käynnistyi 1.9. ja mekin Mäntsälän Voimistelijoissa olemme mukana!
Maanantaina 2.9. käynnistyy seuran kauden 2019-2020 toiminta kokonaisuudessaan.
Kesäloma alkaa olla ohi ja joukkuevoimistelijat palaavat treenisaleihin 5.8. alkaen. Tarkista omat harjoitusaikasi omalta valmentajalta vielä varmuuden vuoksi, sillä elokuussa käytössä on myös Riihenmäen koulu.
Mäntsälän kunta haluaa tukea mäntsäläläisiä lapsia ja nuoria harrastestipendillä. Kunta pitää tärkeänä, että jokaisella nuorella on mahdollisuus kehittää itseään jonkin harrastuksen parissa. Stipendiä voi hakea Mäntsälän Voimistelijoiden toimintaan.
Mäntsälän Voimistelijoista mukana on yli 20 osallistujan joukko. Tapahtumassa nähdään myös Mäntsälän Voimistelijoiden ohjaajien Nea Vallinin ja Eerika Laalo-Häikiön kenttäohjelmakoreografiat.
Niitä on suomalaisten takapihat pullollaan. Pihatrampoliineja. Lasten suosikkeja, mutta tiesitkö, että ne tarjoavat loistavaa liikuntaa myös aikuisille?
RSS ATOM