Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Perinteinen Mustan kissan kesäleiri järjestetään taas kesäkuun ensimmäisellä viikolla 1.-4.6.2015 Mäntsälässä Myllymäen koululla ja urheilupuiston ympäristössä. Supersuositulta leiriltämme löytyy nyt jokaiselle jotakin. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja tule mukaan - jos ilmoittaudut ennen 15.4. saat 15 euron alennuksen leirin hinnasta!
Mäntsälän Voimistelijoiden perinteisessä kilpailussa Mustan Kissan Cupissa nähtiin viime viikonloppuna yli 1500 voimistelijaa 160 joukkueesta. Kilpailu järjestettiin nyt 20. kerran ja kokemus kilpailujärjestämisestä huokui koko viikonlopun iloisten talkoolaisten kasvoilla ja nopeasti edenneessä kilpailussa tilanahtaudesta huolimatta.
Hyvinkää, Järvenpään ja Mäntsälän kuusi seurayhteistyöjoukkuetta avasivat kilpailukautensa 14.3. Ovo Cupissa Espoossa sekä 21.3. Mustan Kissan Cupissa Mäntsälässä. Kisakauden avaus onnistui hienosti ja mitalisijoja saavutettiin kummassakin kilpailussa.
Mäntsälän Voimistelijat haluaa tarjota laadukasta toimintaa jäsenilleen. Keräämme palautetta vuosittain. Kehitämme toimintaamme ja muutamme käytänteitä palautekyselyn perusteella. Vastaathan 27.3.2015 mennessä. Kyselyyn vastataan anonyymisti.Toivoisimme, että jokainen harrastaja ja hänen huoltajansa vastaa kyselyyn erikseen. Kyselyn tulokset julkaistaan verkkosivuilla. Vastaamiseen kuluu noin 10 min. Vastaajien kesken arvomme 3 seuran tuotepalkintoa.
Kiitos! (22.3.2015)
Mäntsälän Voimistelijat kiittää kaikkia mukana olleita voimistelijoita, tuomareita, kannustajia sekä talkoolaisia. Kiitos myös K- Citymarket, OP-pankki sekä Kukkakauppa Helmilija! Löytötavavoita voi tiedustella: mantsalan.voimistelijat(at) msoynet.com tai p. 040 5137892. Tarvittaessa lähetämme löytötavarat. Postimaksun maksaa vastaanottaja. Tervetuloa Mäntsälään 2016!
Riihenmäen yrittäjyysluokka 2014-2017 kuvasi syksyn liikuntanäytöksen. DVD on valmis. Sen tilanneille on lähetetty maksuohjeet sähköpostiin. Maksun tulee näkyä luokan tilillä ennen kuin DVD postitetaan. Postitus alkaa tiistaina 24.3.
Jumppa alkaa keskiviikkona 4.3. klo 11 Monitoimitalolla. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa keskiviikkoisin 9.5. asti. Kaksi ensimmäistä kertaa (4.3. ja 11.3.) klo 11-12 ja sen jälkeen (18.3.-6.5.) klo 9-10. Mukaan voit tulla milloin vain! Tuntikokonaisuuksia ovat asahi, kiertoharjoittelu ja Ikiliike-jumppa musiikin tahtiin. Mukaan pääset jäsenmaksun hinnalla (20 eur). TERVETULOA!
Kerää liikuntaminuutteja -kampanja oli 15.12.-18.1. Kampanjan aikana oli tarkoitus kerätä liikuntaminuutteja ahkerasti. Liikuntaminuutit kerättiin lomakkeeseen, joka palautettiin seuran toimistolle 25.1. mennessä. Lomakkeen palauttaneiden kesken arvottiin Kaikki jumpat -kortti tai lasten /nuorten harrastetunti kaudelle 2015-2016 sekä seuran tuotteita. Onnetar suosi pääpalkinnolla Ari Juutista, ja tuotepalkinnot saavat Suvi Koski, Tuuli Koski, Sirkku Kela-Tammiruusu ja Kaisa Huiskonen. Kiitämme kaikkia kampanjaan osallistuneita ja onnittelemme arvonnassa voittaneita!
Ensi kesän hienoin tapahtuma lähestyy! 15. kansainvälinen Gymnaestrada järjestetään Helsingissä, ja mukaan odotetaan jopa 25 000 voimistelijaa yli 50 maasta. Suomesta on ilmoittautunut yli 4 000 voimistelijaa. Gymnaestradan eri tapahtumiin myydään myös yleisölippuja, jotka tulevat myyntiin maanantaina 2.2. Osa lipuista (avajaiset ja gaalanäytökset) saattaa loppua hyvin nopeasti!
RSS ATOM