Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän voimisteluseurojen Freyat -yhteistyöjoukkueet päättivät menestyksekkään kautensa hienosti mitalisijoin.
Hae Freyoihin! (24.11.2014)
HJM-tiimin edustusjoukkueisiin haetaan uusia urheilijoita mukaan 15.12. asti.
Jäähallin kokoustilassa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa! Hallitus
Timantit eli 5-6 vuotiaat temppupolkulaiset etsivät Halloween aiheisessa jumpassa luurangon luita ohjaaja Arja Juutisen avustuksella.
Marianne Korjukselle (ammattivalmentaja, sairaanhoitaja AMK) on kertynyt laaja osaaminen joukkuevoimistelun valmennustehtävissä. Hänellä on valmennusuraa takana 20 vuotta ja hänen viisi lastaan urheilevat myös monipuolisesti. Hän työskentelee seuraavat kaksi vuotta HJM-seurojen lasten, nuorten ja huippuvoimistelun valmennustoiminnan kehittäjänä.
Mäntsälässä on mukavan paljon harrastustarjontaa vauva- ja lapsiperheille. Oman kortensa kekoon perheiden yhteiseen harrastustoimintaan kantaa Mäntsälän Voimistelijat. Tarjolla on perheliikuntaa aina vauvasta 4-vuotiaisiin. Perheliikuntatunneille lapsi osallistuu yhdessä aikuisen kanssa. Tavoitteena on tukea aikuisen ja lapsen vuorovaikutusta ja nauttia yhdessä liikkumisesta lapsen kanssa
Voimisteluliiton vuosi 2014 huipentuu upeaan Voimistelugaalaan Helsingin Jäähallissa lauantaina 15.11. Lähde mukaan katsomaan ja kannustamaan! Seura maksaa jäsenilleen yhteisen bussikuljetuksen.
Tule tanssimaan!! Diore (yli 16v. Tanssiryhmä) kaipaa kipeästi Sinun apuasi!! Olemme 14-23 vuotiaita tanssijoita. Meitä yhdistää intohimo tanssiin, rytmiin ja musiikkiin. Olethan ainakin yli 14 vuotias, sukupuolellasi ei ole väliä! Rytmitajusta ja iloisesta asenteesta on apua. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää Nea Vallin nea.vallin(at)gmail.com
Mäntsälän Voimistelijoiden kasvatin, tanssiryhmien ohjaajan Nea Valliinin siirtyessä kokopäiväiseksi opiskelijaksi, kaivattiin seurassa lisätukea tanssiryhmien ohjaukseen. Toni Keski-Liikalla oli valmiuksia ja halua tulla mukaan seuratoimintaan.
Aikuisilla, joiden lapset liikkuvat seurassamme on mahdollisuus saada 5 eur alennusta jumppakortista. Ole yhteydessä seuran toimistoon. Nyt myös mahdollisuus ostaa 10-kortti. Katso lisätiedot seuran verkkosivulta kohdasta hinnat.
RSS ATOM