Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Riihenmäen yrittäjyysluokka 2014-2017 kuvasi syksyn liikuntanäytöksen. DVD on valmis. Sen tilanneille on lähetetty maksuohjeet sähköpostiin. Maksun tulee näkyä luokan tilillä ennen kuin DVD postitetaan. Postitus alkaa tiistaina 24.3.
Jumppa alkaa keskiviikkona 4.3. klo 11 Monitoimitalolla. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa keskiviikkoisin 9.5. asti. Kaksi ensimmäistä kertaa (4.3. ja 11.3.) klo 11-12 ja sen jälkeen (18.3.-6.5.) klo 9-10. Mukaan voit tulla milloin vain! Tuntikokonaisuuksia ovat asahi, kiertoharjoittelu ja Ikiliike-jumppa musiikin tahtiin. Mukaan pääset jäsenmaksun hinnalla (20 eur). TERVETULOA!
Kerää liikuntaminuutteja -kampanja oli 15.12.-18.1. Kampanjan aikana oli tarkoitus kerätä liikuntaminuutteja ahkerasti. Liikuntaminuutit kerättiin lomakkeeseen, joka palautettiin seuran toimistolle 25.1. mennessä. Lomakkeen palauttaneiden kesken arvottiin Kaikki jumpat -kortti tai lasten /nuorten harrastetunti kaudelle 2015-2016 sekä seuran tuotteita. Onnetar suosi pääpalkinnolla Ari Juutista, ja tuotepalkinnot saavat Suvi Koski, Tuuli Koski, Sirkku Kela-Tammiruusu ja Kaisa Huiskonen. Kiitämme kaikkia kampanjaan osallistuneita ja onnittelemme arvonnassa voittaneita!
Ensi kesän hienoin tapahtuma lähestyy! 15. kansainvälinen Gymnaestrada järjestetään Helsingissä, ja mukaan odotetaan jopa 25 000 voimistelijaa yli 50 maasta. Suomesta on ilmoittautunut yli 4 000 voimistelijaa. Gymnaestradan eri tapahtumiin myydään myös yleisölippuja, jotka tulevat myyntiin maanantaina 2.2. Osa lipuista (avajaiset ja gaalanäytökset) saattaa loppua hyvin nopeasti!
Jos olet ilmoittautunut (tai aiot ilmoittautua - vielä ehtii!) vapaaehtoiseksi Gymnaestradaan JA haluat esiintyä avajaisissa Eerikan Let the Fun begin -ohjelmassa, vinkkaa tulostasi pikaisesti Eerikalle tai gympille. Näin saadaan kaikki mäntsäläläiset samoihin kuvioihin Olympiastadionin kentälle. (tämä siis liittoon tehtävän ilmoittautumisen lisäksi, ei sijasta)
Kuluvana syksynä on Kaunismäen päiväkodin salissa jumpattu vauvojen tahtiin. On leivottu vauvoista pullaa ja ratsastettu Kiinan keisarilla. On hierottu palloilla, tavoiteltu lumihiutaleita, loruteltu ja leikitty. Liikkeellä on ollut Mäntsälän Voimistelijoiden vauvajumppalaiset. Syyskausi päätettiin asiaankuuluvasti tonttujumppaan. Vauvajumppalaiset nähtiin myös esiintymässä Voimistelijoiden näytöksessä osana perheliikunnan kuntopiiri-esitystä.
Mäntsälän Voimistelijat haastaa kaikki mäntsäläläiset lapset, nuoret ja aikuiset joulun ajan liikuntakampanjaan. Näin voit osallistua:
Mäntsälän Voimistelijat kutsuvat kaikki yli 15v liikkumaan yhdessä joulun aikana. Jumpat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Seura on on vakuuttanut jäsenet. Katso tuntitarjonta:
Riihenmäen yrittäjyysluokka kuvasi näytöksen. DVD een voi tilata 31.1 asti osoitteesta:riihenmaki.yrittajyys(at)gmail.com. Hinta 18 eur. Seuran verkkosivulla, kuvagalleriassa on nähtävillä näytöksessä otettuja kuvia. Myös sinä voi halutessasi lähettää näytöksessä ottamasi kuvat seuran sähköpostiin :mantsalan.voimistelijat(at)msoynet.com
RSS ATOM