Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Voimisteluliiton vuosi 2014 huipentuu upeaan Voimistelugaalaan Helsingin Jäähallissa lauantaina 15.11. Lähde mukaan katsomaan ja kannustamaan! Seura maksaa jäsenilleen yhteisen bussikuljetuksen.
Tule tanssimaan!! Diore (yli 16v. Tanssiryhmä) kaipaa kipeästi Sinun apuasi!! Olemme 14-23 vuotiaita tanssijoita. Meitä yhdistää intohimo tanssiin, rytmiin ja musiikkiin. Olethan ainakin yli 14 vuotias, sukupuolellasi ei ole väliä! Rytmitajusta ja iloisesta asenteesta on apua. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää Nea Vallin nea.vallin(at)gmail.com
Mäntsälän Voimistelijoiden kasvatin, tanssiryhmien ohjaajan Nea Valliinin siirtyessä kokopäiväiseksi opiskelijaksi, kaivattiin seurassa lisätukea tanssiryhmien ohjaukseen. Toni Keski-Liikalla oli valmiuksia ja halua tulla mukaan seuratoimintaan.
Aikuisilla, joiden lapset liikkuvat seurassamme on mahdollisuus saada 5 eur alennusta jumppakortista. Ole yhteydessä seuran toimistoon. Nyt myös mahdollisuus ostaa 10-kortti. Katso lisätiedot seuran verkkosivulta kohdasta hinnat.
Kuperkeikat 4-5v ryhmä on täynnä, mutta keskiviikkoisin klo 18-19 kokoontuvassa Kärrynpyörissä 4-5v ja TanssiMix 4-5v ryhmissä on vielä tilaa. Showtanssi 6-7v on täynnä, mutta vuonna 2007 syntyneillä on mahdollisuus ilmoittautua ma klo 15-16 kokoontuvaan Showtanssi 7-9v ryhmään ja vuonna 2008 syntyneet voivat liikkua Jumppakoulu Pirueteissa ma ja ke.
Nouda ennakkoon tilaamasi seuratuotteet seuran toimistolta, jäähallin 2. kerros. Toimisto on avoinna tällä viikolla 13.8 ke klo 12-18 ja 14.4 to 16-18. Varaathan käteisenä tasarahan: takki 60€/65€, housut 45€/55€ ( lapset /aikuiset).
Kaikilla yli 10 vuotiailla tanssista kiinnostuneilla on mahdollisuus valita kerran viikossa tunti tai esiintyvän ja kilpailevan ryhmän tunnit. Nea Vallin jatkaa seuramme ohjaajana opiskelujen rinnalla. Nea ohjaa maanantaisin. Nea kaverina kilpailevia ryhmiä ohjaa kevään lyhyt kurssilta ja kesäleiriltä tuttu Toni Keski-Liikala. Toniin voit tutustua myös hänen nettisivulta
Tänä vuonna tarjoamme mahdollisuuden maksaa harrastemaksun erissä: 1. erä 60 eur ( sisältää toimistomaksun 5 eur) eräpäivä 1.9. ja 2. erä 50 eur eräpäivä 15.10.
Kaikkien ilmoittautumisjärjestelmään kirjautujien tulee päivittää yhteystiedot, koskee myös vanhoja käyttäjiä. Lisäksi alaikäisten lasten huoltajien tulee vastata seuramme tunneilla liikkujien lasten terveyteen liittyvään kysymykseen. On tärkeää, että ohjaajalla on pyydetyt tiedot, jotta mahdollisissa ongelmatilanteissa ohjaajalla on mahdollisuus avunantoon.
Ennakkoilmoittautuminen edellisen kauden alle 18v jäsenille 11-13.8. Avoin ilmoittautuminen alkaa 18.8.
RSS ATOM