Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Mäntsälän Voimistelijat kutsuvat kaikki yli 15v liikkumaan yhdessä joulun aikana. Jumpat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Seura on on vakuuttanut jäsenet. Katso tuntitarjonta:
Riihenmäen yrittäjyysluokka kuvasi näytöksen. DVD een voi tilata 31.1 asti osoitteesta:riihenmaki.yrittajyys(at)gmail.com. Hinta 18 eur. Seuran verkkosivulla, kuvagalleriassa on nähtävillä näytöksessä otettuja kuvia. Myös sinä voi halutessasi lähettää näytöksessä ottamasi kuvat seuran sähköpostiin :mantsalan.voimistelijat(at)msoynet.com
Valkeakoskella kilpailtiin viikonloppuna lauantaina 29. – sunnuntaina 30.11. Suomen mestaruuksista joukkuevoimistelun välinesarjoissa. Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän voimisteluseurojen Freyat -yhteistyöjoukkueiden nuorimmaiset Freyat Future ja Aspire pääsivät kumpikin upeasti finaaliin kovatasoisessa sarjassa!
Mäntsälän Voimistelijoiden Indigo -joukkueet osallistuivat joukkuevoimistelun kilpasarjan mestaruuskilpailuihin viime viikonloppuna ja saavuttivat 40 joukkueen sankasta joukosta finaalipaikat!
Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän voimisteluseurojen Freyat -yhteistyöjoukkueet päättivät menestyksekkään kautensa hienosti mitalisijoin.
Hae Freyoihin! (24.11.2014)
HJM-tiimin edustusjoukkueisiin haetaan uusia urheilijoita mukaan 15.12. asti.
Jäähallin kokoustilassa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa! Hallitus
Timantit eli 5-6 vuotiaat temppupolkulaiset etsivät Halloween aiheisessa jumpassa luurangon luita ohjaaja Arja Juutisen avustuksella.
Marianne Korjukselle (ammattivalmentaja, sairaanhoitaja AMK) on kertynyt laaja osaaminen joukkuevoimistelun valmennustehtävissä. Hänellä on valmennusuraa takana 20 vuotta ja hänen viisi lastaan urheilevat myös monipuolisesti. Hän työskentelee seuraavat kaksi vuotta HJM-seurojen lasten, nuorten ja huippuvoimistelun valmennustoiminnan kehittäjänä.
Mäntsälässä on mukavan paljon harrastustarjontaa vauva- ja lapsiperheille. Oman kortensa kekoon perheiden yhteiseen harrastustoimintaan kantaa Mäntsälän Voimistelijat. Tarjolla on perheliikuntaa aina vauvasta 4-vuotiaisiin. Perheliikuntatunneille lapsi osallistuu yhdessä aikuisen kanssa. Tavoitteena on tukea aikuisen ja lapsen vuorovaikutusta ja nauttia yhdessä liikkumisesta lapsen kanssa
RSS ATOM