Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Jooga tuntien ohjaaja pyytää tunnille osallistuvia ottamaan vyön mukaan tunnille. Vyö voi olla esim. saunatakista, myös nahkainen vyö toimii liikkeiden tukena.
Syksyn aikana 3-4 vuotiaat ovat liikkuneet Saara ja Miia ohjaajien kanssa Hepolan koululla sunnuntaisin klo 10-11. Tähän ryhmään mahtuu vielä lapsia. Voit tulla vaikka vain kerran kokeilemaan! Käynti liikuntasaliin koulun takaa. Tervetuloa!
Seuran toimintaan pääset mukaan myös kesken kauden. Tilaa löytyy niin perheliikunnan, lasten- ja nuorten kuin aikuistenkin ryhmistä. Mukaan pääset ilmoittautumalla tunneille jäsenrekisterin kautta tai ottamalla yhteyttä seuran toimistoon p. 040 513 7892.
GLADIAATTORIT 7 - 9 V (temppupolku)
Mäntsälän, Hyvinkään ja Järvenpään voimisteluseurojen yhteinen HJM-tiimi on mukana ennennäkemättömässä musiikin ja huippu-urheilun yhteistyössä Concerto Sportyssä tänä syksynä.
Nyt on aika ilmoittautua mukaan IKI-liike jumppaajaksi. Ryhmä kokoontuu maanantaisin 31.8 alkaen seurojen talolla klo 9.00-10.00. Hinta 30 eur + 20 eur jäsenmaksu. Ohjaajat Arja Juutinen ja Iitu Straker
Ryhmä kokoontuu Kirkonkylän koululla klo 15-15.45. Ryhmä aloittaa ma 31.8. Ohjaaja: Toni Keski-Liikala.
Tunnilla työskennellään pääosin koreografisten sarjojen ja toteutuskeinojen kautta. Fuusioimisen lähtökohtana on tutkia liikettä erilaisten ilmenemismuotojen ja "tilojen" kautta, esimerkkinä showjazz-koreografia teemalla avaruus, tai street dance sovellettuna vaikkapa aiheeseen jalkapallo-ottelu. Tunnin tavoitteena on avata tanssin keinoille monipuolisempia lähtökohtia, jolloin tanssin aihe voi olla paljon sellaistakin, jota ei tulisi heti ajatelleeksi. Aihe on näin ollen tekemisen keskiössä. Tunnilla käytetään erityisesti showjazzin ja street dancen tekniikoihin perustuvaa liikekieltä, mutta niihin fuusioidaan muista tanssimuodoista saatavia vaikutteita. Lisäksi tanssittavia aiheita tutkitaan tanssiteatterin ja nykytanssin menetelmien avulla, jolloin korostuvat luovat ja ilmaisulliset lähtökohdat. Tunnin liikekieli perustuu kuitenkin pääosin vauhdikkaaseen ja fyysiseen liikekieleen, johon kuuluvat myös erilaiset oivallukset tanssin olemassaolon mahdollisuuksista. Ohjaajana : Toni Keski-Liikala
Kesäjumpat jatkuvat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19 seurakuntakeskuksen nurmikolla. Sateella jumpataan monitoimitalolla. Tervetuloa!
Mäntsälän Voimistelijoiden satapäinen osallistujajoukko nautti täysillä viikon Gymnaestrada-viikosta Helsingissä niin esiintyen kuin oppien kansainvälisyyttä.
RSS ATOM