Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Vaikka ei pääsisi paikan päälle, Gymnaestradaa ei tarvitse päästää kokonaan sivu suun! Televisiolähetyksiä tulee pitkin viikkoa.
Anne aloittaa elokuun kesäjumpat. Kesäjumppissa liikutaan seurakunnan nurmella, monitoimitalon vieressä. Sadepäivinä jumpat ohjataan monitoimitalolla. Jumppamaksu 2 eur /hlö maksetaan ohjaajalle.
Tänä vuonna aikuiselle muodostuva lasku sisältää jumppamaksun ja aikuisen jäsenmaksun. Lapsen laskussa on lapsen jäsenmaksu. Uusi toimintatapa mahdollistaa perheliikunnan jäseniä maksamaan jumppamaksun Smarttum-liikuntaseteleillä / spassilla! Lue lisää kohdasta hinnat.
Alle 18v edellisen kauden jäsenillä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan seuran toimistaan 10-12.8, jos seuralla ei ole maksusaatavia. Ilmoittautuminen alkaa klo 16.
Toiminta syksyllä 31.8-12.12.2015. Syyskauden liikuntanäytös on 12.12. Kevätkaudella toiminta on 11.1- 14.5.2016. Syysloma on viikko 42. Kevätkauden liikuntanäytös on 14.5.2016. Talviloma on viikko 8.
Gymnaestrada-joukkue palaa juhannuksen jälkeen treenisaleille ilomielin, sillä H-hetkeen on enää pari viikkoa!
Heinäkuun toisella viikolla Helsingin valtaa 21 000 voimistelijaa yli 50 maasta. Neljän vuoden välein järjestettävä Gymnaestrada saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen 12.–18.7. Mäntsälän Voimistelijat osallistuu liikuntajuhlaan 106-henkisellä joukkueella. –Mukana on yli 10-vuotiaita lapsia, nuoria ja aikuisia tanssijoita ja voimistelijoita yhteensä yhdeksästä joukkueesta tai ryhmästä, seuran Gymnaestrada-vastaava Johanna Joensuu kertoo.
Kauden 2015-2016 hallituksessa toimivat Pirkon lisäksi Anne Kilkki, Iitu Straker, Pirjo Mattila-Salo, Johanna Tuovinen, Satu Mäntynen, Marja Jokinen sekä kunniapuheenjohtajana toimii Varpu Laisi.
Kesäjumpat alkavat 11.5. Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19 jumpataan hyvällä säällä seurakuntakeskuksen nurmella ja sateella monitoimitalolla.
Hengettäret voimistelivat kultaa ja Satelliitit tanssivat hopealle Voimisteluliiton Show-tapahtumassa Seinäjoella 25.-26.4. Kilpailemassa olivat myös Kastanjat, Skiretit ja Diore.
RSS ATOM