Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Ryhmä kokoontuu Kirkonkylän koululla klo 15-15.45. Ryhmä aloittaa ma 31.8. Ohjaaja: Toni Keski-Liikala.
Tunnilla työskennellään pääosin koreografisten sarjojen ja toteutuskeinojen kautta. Fuusioimisen lähtökohtana on tutkia liikettä erilaisten ilmenemismuotojen ja "tilojen" kautta, esimerkkinä showjazz-koreografia teemalla avaruus, tai street dance sovellettuna vaikkapa aiheeseen jalkapallo-ottelu. Tunnin tavoitteena on avata tanssin keinoille monipuolisempia lähtökohtia, jolloin tanssin aihe voi olla paljon sellaistakin, jota ei tulisi heti ajatelleeksi. Aihe on näin ollen tekemisen keskiössä. Tunnilla käytetään erityisesti showjazzin ja street dancen tekniikoihin perustuvaa liikekieltä, mutta niihin fuusioidaan muista tanssimuodoista saatavia vaikutteita. Lisäksi tanssittavia aiheita tutkitaan tanssiteatterin ja nykytanssin menetelmien avulla, jolloin korostuvat luovat ja ilmaisulliset lähtökohdat. Tunnin liikekieli perustuu kuitenkin pääosin vauhdikkaaseen ja fyysiseen liikekieleen, johon kuuluvat myös erilaiset oivallukset tanssin olemassaolon mahdollisuuksista. Ohjaajana : Toni Keski-Liikala
Kesäjumpat jatkuvat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19 seurakuntakeskuksen nurmikolla. Sateella jumpataan monitoimitalolla. Tervetuloa!
Mäntsälän Voimistelijoiden satapäinen osallistujajoukko nautti täysillä viikon Gymnaestrada-viikosta Helsingissä niin esiintyen kuin oppien kansainvälisyyttä.
Vaikka ei pääsisi paikan päälle, Gymnaestradaa ei tarvitse päästää kokonaan sivu suun! Televisiolähetyksiä tulee pitkin viikkoa.
Anne aloittaa elokuun kesäjumpat. Kesäjumppissa liikutaan seurakunnan nurmella, monitoimitalon vieressä. Sadepäivinä jumpat ohjataan monitoimitalolla. Jumppamaksu 2 eur /hlö maksetaan ohjaajalle.
Tänä vuonna aikuiselle muodostuva lasku sisältää jumppamaksun ja aikuisen jäsenmaksun. Lapsen laskussa on lapsen jäsenmaksu. Uusi toimintatapa mahdollistaa perheliikunnan jäseniä maksamaan jumppamaksun Smarttum-liikuntaseteleillä / spassilla! Lue lisää kohdasta hinnat.
Alle 18v edellisen kauden jäsenillä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan seuran toimistaan 10-12.8, jos seuralla ei ole maksusaatavia. Ilmoittautuminen alkaa klo 16.
Toiminta syksyllä 31.8-12.12.2015. Syyskauden liikuntanäytös on 12.12. Kevätkaudella toiminta on 11.1- 14.5.2016. Syysloma on viikko 42. Kevätkauden liikuntanäytös on 14.5.2016. Talviloma on viikko 8.
Gymnaestrada-joukkue palaa juhannuksen jälkeen treenisaleille ilomielin, sillä H-hetkeen on enää pari viikkoa!
RSS ATOM