Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Heinäkuun toisella viikolla Helsingin valtaa 21 000 voimistelijaa yli 50 maasta. Neljän vuoden välein järjestettävä Gymnaestrada saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen 12.–18.7. Mäntsälän Voimistelijat osallistuu liikuntajuhlaan 106-henkisellä joukkueella. –Mukana on yli 10-vuotiaita lapsia, nuoria ja aikuisia tanssijoita ja voimistelijoita yhteensä yhdeksästä joukkueesta tai ryhmästä, seuran Gymnaestrada-vastaava Johanna Joensuu kertoo.
Kauden 2015-2016 hallituksessa toimivat Pirkon lisäksi Anne Kilkki, Iitu Straker, Pirjo Mattila-Salo, Johanna Tuovinen, Satu Mäntynen, Marja Jokinen sekä kunniapuheenjohtajana toimii Varpu Laisi.
Kesäjumpat alkavat 11.5. Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19 jumpataan hyvällä säällä seurakuntakeskuksen nurmella ja sateella monitoimitalolla.
Hengettäret voimistelivat kultaa ja Satelliitit tanssivat hopealle Voimisteluliiton Show-tapahtumassa Seinäjoella 25.-26.4. Kilpailemassa olivat myös Kastanjat, Skiretit ja Diore.
Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) myönsi kaiken kaikkiaan 4,5 miljoonaa euroa seuratukea yli 400 seuralle. HJM-tiimi sai jatkorahoitusta toiselle hankevuodelleen. Hanketta tuettiin nyt 20 000 eurolla.
Aikuisliikkujien palautekyselyn yhteenveto on valmistunut. Pääsääntöisesti tuntitarjontaan ja seuran toimintaan ollaan erittäin tyytyväisiä. Kauden viikko-ohjelma sai paljon kiitosta. Palautekyselyn tuloksia käytetään seuraavan kauden suunnittelun pohjana.
Kuusi Freyat -seurayhteistyöjoukkuetta kilpailivat Etelä-Suomen joukkuevoimistelun aluemestaruuksista 11. – 12.4. Vantaan Energia Areenalla. Yksi kilpailuiden menestyneimmistä seuroista oli Hyvinkään Voimistelu ja Liikunnan, Järvenpään Voimistelijoiden ja Mäntsälän Voimistelijoiden seurayhteistyö HJM-tiimi Freyat –joukkueineen.
Perinteinen Mustan kissan kesäleiri järjestetään taas kesäkuun ensimmäisellä viikolla 1.-4.6.2015 Mäntsälässä Myllymäen koululla ja urheilupuiston ympäristössä. Supersuositulta leiriltämme löytyy nyt jokaiselle jotakin. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja tule mukaan - jos ilmoittaudut ennen 15.4. saat 15 euron alennuksen leirin hinnasta!
Mäntsälän Voimistelijoiden perinteisessä kilpailussa Mustan Kissan Cupissa nähtiin viime viikonloppuna yli 1500 voimistelijaa 160 joukkueesta. Kilpailu järjestettiin nyt 20. kerran ja kokemus kilpailujärjestämisestä huokui koko viikonlopun iloisten talkoolaisten kasvoilla ja nopeasti edenneessä kilpailussa tilanahtaudesta huolimatta.
Hyvinkää, Järvenpään ja Mäntsälän kuusi seurayhteistyöjoukkuetta avasivat kilpailukautensa 14.3. Ovo Cupissa Espoossa sekä 21.3. Mustan Kissan Cupissa Mäntsälässä. Kisakauden avaus onnistui hienosti ja mitalisijoja saavutettiin kummassakin kilpailussa.
RSS ATOM