Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu seuran verkkosivujen kautta. Ilmoittautujan tulee olla rekisteröitynyt jäsenrekisteriin enenkuin ilmoittautuminen on mahdollista. Alaikäiselle rekisteröinnin tekee hänen huoltajansa. Tietoa seuran tarjoamasta toiminnasta löytyy seuran verkkosivulta. Tervetuloa liikkumaan seurassamme!
Kesäjumpat ovat taas maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19 seurakuntakeskuksen nurmella tai sateella monitoimitalolla.
Mäntsälän Voimistelijoiden tuntitarjonta kaudelle 2016-2017 on julkaistu. Käy tutustumassa eri ikäryhmien tuntitarjontaan. Tervetuloa mukaan!
Fiilistele leiritunnelmia hauskan videon kautta
Parasta leirillä oli uusien taitojen oppiminen sekä uusien kavereiden saaminen. Mäntsälän Voimistelijoiden perinteikäs Mustan Kissan Kesäleiri starttasi jälleen heti koulujen päätyttyä. Myllymäen koululle kerääntyi maanantaiaamuna 6. kesäkuuta 140 innokasta leiriläistä. Tunnelma leiriläisten keskuudessa oli hieman jännittynyt, sillä kesäleiriä oli odotettu jo pitkään ja nyt kauan odotettu päivä oli vihdoin koittanut.
Seuramme lasten ja nuorten toimintaan ollaan edelleen hyvin tyytyväisiä. Tutustu palautekyselyn yhteenvetoon!
Viimeiset viikonloput on kilpailtu joukkuevoimistelun mestaruuksista. Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän yhteiset edustusjoukkueet Freyat niittivät jälleen kunniaa kilpailuissa!
Harrasteryhmät ovat kesälomalla. Kilpailevat ryhmät jatkavat touko-kesäkuulle kausisuunnitelman mukaisesti. Toimintamme jatkuu 29.8.
Ma klo 18–19 ja Ke klo 18–19, seurakuntakeskuksen nurmi. Ma 9.5 jumppa on klo 19-20.
Mäntsälän Voimistelijoista tapahtumaan osallistuivat Satelliitit, Zelea, Skiretit ja Hengettäret. Kotiin tuotiin kulta- ja hopeamitalit!
RSS ATOM