Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

HJM-yhteistyö alkoi vuonna 2012, kun kolmen seuran valmentajat halusivat kehittää joukkuevoimistelun tasoa Mäntsälän, Hyvinkään ja Järvenpään alueella. Vahvan pohjatyön HJM-yhteistyölle tekivät valmentajat Eevakaisa Niemi Mäntsälästä, Saana Mäkikalli Hyvinkäältä sekä Marianne Korjus Järvenpäästä. HJM-hallintotiimin puheenjohtajaksi valittiin Salla Mäkelä Hyvinkäältä.
"Oli hieno nähdä paljon mäntsäläisiä liikkeellä. Meillä oli tosi kiva päivä " toteavat hallituslaiset Satu Mäntynen ja Anne Kilkki. Voimisteluviikko jatkuu Kaverijumpalla ma 5.9. Jokainen seuran jäsen voi ottaa kaverin kokeilemaan seuran tarjoamia tunteja. Seuran vakuutus on voimassa seuran jäsenille. Tervetuloa!
Kauden 2016-2017 tunnit pyörähtivät Mäntsälän Voimistelijoiden ryhmissä käyntiin tämän viikon maanantaina 29.8. Ensimmäisillä toimintaviikoilla eli viikoilla 35-36 vietetään Voimisteluviikkoja. Viikon 35 aikuisten liikuntaryhmissä on avoimet ovet, jolloin kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan eri tunteja.
Tänä vuonna on mahdollisuus hankkia "Kaikki jumpat-kortti" koko toimintakaudeksi eli 29.8.2016-30.4.2017 tai vain haluamallesi kuukaudelle. kaikki jumpat-korttilaisena voit rajattomasti, ilman ennakkoilmoittautumista käydä kaikilla seuran järjestämillä aikuisille suunatuilla tunneilla. Ilmoittautu mukaan tunneille seuran verkkosivujen kautta.
Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu seuran verkkosivujen kautta. Ilmoittautujan tulee olla rekisteröitynyt jäsenrekisteriin enenkuin ilmoittautuminen on mahdollista. Alaikäiselle rekisteröinnin tekee hänen huoltajansa. Tietoa seuran tarjoamasta toiminnasta löytyy seuran verkkosivulta. Tervetuloa liikkumaan seurassamme!
Kesäjumpat ovat taas maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19 seurakuntakeskuksen nurmella tai sateella monitoimitalolla.
Mäntsälän Voimistelijoiden tuntitarjonta kaudelle 2016-2017 on julkaistu. Käy tutustumassa eri ikäryhmien tuntitarjontaan. Tervetuloa mukaan!
Fiilistele leiritunnelmia hauskan videon kautta
Parasta leirillä oli uusien taitojen oppiminen sekä uusien kavereiden saaminen. Mäntsälän Voimistelijoiden perinteikäs Mustan Kissan Kesäleiri starttasi jälleen heti koulujen päätyttyä. Myllymäen koululle kerääntyi maanantaiaamuna 6. kesäkuuta 140 innokasta leiriläistä. Tunnelma leiriläisten keskuudessa oli hieman jännittynyt, sillä kesäleiriä oli odotettu jo pitkään ja nyt kauan odotettu päivä oli vihdoin koittanut.
Seuramme lasten ja nuorten toimintaan ollaan edelleen hyvin tyytyväisiä. Tutustu palautekyselyn yhteenvetoon!
RSS ATOM