Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Keskiviikkona 1.2 klo 18.30 ennen jumpan alkua arvottiin jumppaajien läsnäollessa Liikuntakamppanjan voittajat. Onnis suosi Sirkku Kela-Tammiruusua sekä Paula Flinkmania. Lisäksi seura palkitsi kamppanjan aikana eniten liikuntaminutteja tehteen Heimo Jokisen. Hän liikkui 6660 minuttia. Haluamme onnitella voittajia. Kaikkiin seuran tuotepaketin voittaneisiin olemme olleet yhteydessä!
Vision tanssikilpailu on 20.5. Se toteutetaan yhteistyössä Haaga-Helian opiskelijoiden kanssa.
Järjestimme joulunaikana liikuntakamppanjan. Palauta kamppanjalaput 27.1 mennessä ohjaajalle tai seuran toimistoon. Arvomme lomakkeen palauttaneiden kesken seuratuotteita ke 1.2 klo 18.30 monitoimitalolla. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
Ehnroosin koulun tulevat 7 luokkalaiset valtaavat monitoimitalon liikuntasalin ke 25.1. Kaikkien iltakäyttäjien salivuorot on peruttu hallista. Monitoimisalissa tunnit ovat normaalisti.
Kevään 2017 tunnit pyörähtävät Mäntsälän Voimistelijoiden ryhmissä käyntiin. Viikolla. 9.-15.1. vietetään Jumppaviikkoa, jolloin kaikissa lasten, nuorten ja aikuisten liikuntaryhmissä on avoimet ovet. Aikuisten tuntitarjonnasta löytyvät niin tanssillisten lajien kestosuosikki Zumba kuin perinteinen ja taatusti tehokas supertreeni ja kahvakuula.
Rope skipping on laji, jossa pääsee oppimaan yksin kuin kaverinkin kanssa hyppynarulla hauskoja temppuja! Inka Niiranen ja Ida Mäntynen ohjaavat tunnit monitoimitalolla ke 21.12 ja ke 28.12 klo 18 alkaen. Tunnin hinta 3 eur / hlö. Maksu ohjaajalle! Ota mukaasi juomapullo ja tule tunnille! Ei ennakkoilmoittautumista!
syyskausi päättyy liikuntanäytökseen la 10.12. Perinteiseen tapaan Mäntsälän Voimistelijoiden jumppatunneilla on mahdollisuus liikkua myös joulun aikana. Jumppia on tarjolla huikeat 15 tuntia! Tuntitarjonta:
Seuramme tekee yhteistyötä Haaga-Helian liikunnanohjaajaopiskelijoiden kanssa, jotka järjestävät ensi vuoden toukokuussa Mäntsälässä unelmien tanssikilpailun.
Ajatus ulkoliikuntaryhmään sai alkunsa kunnan hankalasta salitilanteesta ja vastaiskusta lasten käyttämälle ruutuajalle.
Kolme kertaa viikossa treenaavat 8-9 vuotiaat voimistelijat osallistuivat lauantaina 12.11 Vantaan Energia-areenalla järjestettyyn tapahtumaan. "Joukkueiden suoritus meni kokonaisuudessaan hienosti " kertoo joukkueiden vastuuvalmentaja Anna Sunabacka.
RSS ATOM