Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Voit tulla noutamaan tilaamasi tuotteen seuran toimistolta. Toimisto on avoinna ma ja ke klo 16-18.
Mäntsälän Voimistelijoiden joukkueet vakuuttivat osaamisellaan lauantaina 6. helmikuuta Etelä-Suomen alueellisessa Show-tapahtumassa. Mäntsälän Voimistelijoiden Zelea voitti upeasti ensikertalaisena hopeaa 12-15 -vuotiaiden vapaasarjassa. Mäntsälän Voimistelijoiden aikuisten ryhmä Hengettäret jäi niukasti pronssille tanssillisen voimistelun yli 16-vuotiaiden sarjassa. Muut tapahtumaan osallistuneet joukkueet olivat Satelliitit ja Skiretit.
Mustan Kissan Cuppiin mukaan mahtuneiden nimilistaa päivitetään Mäntsälän Voimistelijoiden verkkosivulla. Ilmoittautuminen päättyy 7.2. klo 18. Ilmoittautuminen tulee olla tehty kokonaisuudessaan eli voimistelijat tiedot ja valmentajatiedot tulee olla kunnossa, jotta kisaan voi osallistua. Ilmoittautumistietoja voi itse päivittää ilmoittautumisajan ollessa voimassa.
Mäntsälän Voimistelijoiden Satelliitit voittivat kultaa Vaajakoskella 13.12 järjestetyssä Sydän-Suomen Show aluetapahtumassa. Tytöt voittivat 12-15 v.vapaasarjan. Vauhdikas ja iloa pursuva Graffiti Girls koreografia on Nea Vallinin käsialaa. Tyttöjen tekniikkavalmentajana toimii Toni Keski-Liikala. Lavalla nähtiinkin huikea yhdistelmä teknistä osaamista ja ilmeikästä esiintymistä. Teemaan hyvin sopivat värikkäät asusteet sekä rekvisiittana toiminut ”graffitiseinä” viimeistelivät kokonaisuuden. Tanssin riemu välittyi tyttöjen esityksestä ja suoritus oli täynnä energiaa ja hyvää mieltä.
Voimisteluliiton vastaus pinnalla olevaan kehonpainoharjoittelu- sekä temppuilu-buumiin on Freegym.
Juhlan aika -näytöksen DVD:n voi lunastaa käteismaksulla (22 eur) seuran toimistolta viikolla 2-3.
Freegym on uusi lapsille ja nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset. Freegymiä voi tehdä ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta sisällä saleissa tai ulkona. Sitä voi tehdä yksin tai yhdessä.
Mäntsälän, Hyvinkään ja Järvenpään voimisteluseurojen yhteinen HJM-tiimi on mukana ennennäkemättömässä musiikin ja huippu-urheilun yhteistyössä Concerto Sportyssä tänä syksynä.
Mahtava marraskuu (29.10.2015)
Mäntsälässä Mahtavan marraskuun jumpat ovat kaikille jäsenille avoimia ja uusille liikkujille 2€/kerta.
RSS ATOM