Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Kevään 2017 tunnit pyörähtävät Mäntsälän Voimistelijoiden ryhmissä käyntiin. Viikolla. 9.-15.1. vietetään Jumppaviikkoa, jolloin kaikissa lasten, nuorten ja aikuisten liikuntaryhmissä on avoimet ovet. Aikuisten tuntitarjonnasta löytyvät niin tanssillisten lajien kestosuosikki Zumba kuin perinteinen ja taatusti tehokas supertreeni ja kahvakuula.
Rope skipping on laji, jossa pääsee oppimaan yksin kuin kaverinkin kanssa hyppynarulla hauskoja temppuja! Inka Niiranen ja Ida Mäntynen ohjaavat tunnit monitoimitalolla ke 21.12 ja ke 28.12 klo 18 alkaen. Tunnin hinta 3 eur / hlö. Maksu ohjaajalle! Ota mukaasi juomapullo ja tule tunnille! Ei ennakkoilmoittautumista!
syyskausi päättyy liikuntanäytökseen la 10.12. Perinteiseen tapaan Mäntsälän Voimistelijoiden jumppatunneilla on mahdollisuus liikkua myös joulun aikana. Jumppia on tarjolla huikeat 15 tuntia! Tuntitarjonta:
Seuramme tekee yhteistyötä Haaga-Helian liikunnanohjaajaopiskelijoiden kanssa, jotka järjestävät ensi vuoden toukokuussa Mäntsälässä unelmien tanssikilpailun.
Ajatus ulkoliikuntaryhmään sai alkunsa kunnan hankalasta salitilanteesta ja vastaiskusta lasten käyttämälle ruutuajalle.
Kolme kertaa viikossa treenaavat 8-9 vuotiaat voimistelijat osallistuivat lauantaina 12.11 Vantaan Energia-areenalla järjestettyyn tapahtumaan. "Joukkueiden suoritus meni kokonaisuudessaan hienosti " kertoo joukkueiden vastuuvalmentaja Anna Sunabacka.
Suomi isännöi joukkuevoimistelun vuoden 2017 maailmanmestaruuskilpailuja. Osta liput koodilla AGG17 ja tue Mäntsälän Voimistelijoita sekä HJM seurayhteistyötä.
Ti 18.10 lukiolla klo 18-19 Zumba ja klo 19-20 bodytreeni+venyttely to 20.10 Kirkonkylän koululla klo 20-21.20 jooga
Keskiviikkona 12.10 osallistumme Roosan nauha kamppanjaan. Seuran puheenjohtaja Satu Mäntynen haastaa kaikki pinkkiin pukeutuneet mäntsäläläiset osallistumaan Eerikan ohjaamaan Core&Body tuntiin klo 19.15-20 Monitoimitalon A-saliin. Seuran ei jäsenille on jumppamaksu 2 euroa, jonka seura lahjoittaa lyhentymättömänä Roosa nauha säätiölle. Tapahtuman yhteydessä on mahdollisuus ostaa seuran tuotteita. Satu on monitoimitalon aulassa ke 12.10 klo 19-19.15.
RSS ATOM