Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Vuosittain tehtävä aikuisliikkujien palautekyselyn yhteenveto on julkaistu. Palaute oli jälleen kerran erinomaista: monipuolinen tuntitarjonta, osaavat ohjaajat ja hyvä hinta-laatusuhde saivat kiitosta.
Jälki-ilmoittautuminen on avoinna 7.5 saakka.
13.-17.4 harrasteliikkujat lomailevat. Kilpailevien ryhmien treeneistä on tiedotettu ryhmän sisällä. Epäselvissä tilanteissa ottakaa yhteyttä ryhmän jojoon. Aikuisliikkujien tunnit jatkuvat tiistaina 18.4. Toimistossa ei ole päivystystä 13.-19.4. Puhelimeen vastataan tiistaina 18.4.klo 15-17.30
Espoossa järjestettiin lauantaina 8.4 Etelä-Suomen Stara-aluetapahtuma ja joukkuevoimistelun 8-10-vuotiaiden kilpailut. Mäntsälän Voimistelijoista Espooseen lähti Minivalmennus Pallojen Nuput, jotka osallistuivat Stara-tapahtumaan, sekä Haamut, jotka kilpailivat 8-10-vuotiaiden sarjassa. Nuppujen esitystä varjosti kisapaikalla sattunut kramppi, jonka vuoksi yksi tyttö ei päässyt mukaan suoritukseen. Tästä huolimatta tytöt tsemppasivat esitykseen hienosti, ja suoriutuivat hyvin. Suorituksessa näkyi jo hyvin esiintymistä ja hymyjä yleisölle. Tytöt olivat itsekin tyytyväisiä suoritukseen. Myös Haamut joutuivat suorittamaan vajaalla kokoonpanolla, mutta tytöt muistivat hienosti treeneissä muutetut kuviot. Kaiken kaikkiaan tytöt olivat suoritukseen tyytyväisiä, mutta muutamia virheitä halutaan vielä korjata seuraavia kilpailuja varten. Sekä Nupuilla että Haamuilla oli kuitenkin kotiin lähdettäessä iloinen mieli ja tytöt kertoivat päivän olleen todella kiva.
Sunnuntaina 19.3. järjestettiin Vantaalla Korson Lumossa Lovent Cup joukkuevoimistelukilpailut. Mäntsälän Voimistelijoista kilpailemassa oli 12-14 vuotiaiden kilpasarjassa Fidexia, sekä HJM-yhteistyöjoukkueista (Mäntsälän Voimistelijat, Hyvinkään voimistelu ja liikunta, Järvenpään Voimistelijat) Freyat Kilpa jr. (14-16 v. kilpasarja) ja Freyat Kilpa Noviisit (16-20 v. kilpasarja).
Etsimme parhaillaan ryhmyreitä ja kioskivastaavia joten laita lyhyt hakemus jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös ilmoittautua mukaan auttamaan leirin järjestämisessä muissa talkootehtävissä kuten keittiössä.
Mäntsälän Voimistelijat osallistui 4.2. Korsossa pidettyyn Etelä-Suomen Lumo –aluetapahtumaan kuuden joukkueen, huikean yli 70 kilpailijan voimin. Mukana olivat Komeetat ja Solinat, jotka vasta aloittelevat kilpailu-uraansa sekä vanhemmat joukkueet Satelliitit, Skiretit, Zelea ja yhdistelmäjoukkue Hengettäret & Indigo.
RSS ATOM