Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Monitoimitalo täyttyi jo toistamiseen kevään aikana joukkuevoimistelijoista, kun äitienpäiväviikonloppuna kilpailtiin HJM cupissa.
Tanssillisen voimistelun valtakunnallisissa kilpailuissa Jyväskylässä Hengettäret jatkoi voittojen tiellä, kun kotiintuomisina oli kovatasoisen yli 20-vuotiaiden sarjan mestaruus.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt 6000 euroa seuratukea hankkeelle, jossa kehitetään seuran tanssi- ja temppuilutoimintaa. Hankekausi on vuosi 2019 ja toiminta on jo käynnistetty tammikuussa.
Mäntsälän Voimistelijoiden sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 22.5. klo 17:30 Treffi/Sointu-kokouskabinetissa osoitteessa Keskuskatu 1 B, 04600 Mäntsälä.
HJM-joukkueet kilpailivat viikonloppuna järjestetyissä Attitude Cupissa Vantaalla ja TV Openissa Tampereella.
Joukkuevoimistelun kisakausi jatkui Vantaalla viikonloppuna cup-kilpailussa. Kilpailuun osallistui HJM-seurayhteistyöjoukkueita. Palkintosija saatiin 12-14 -vuotiaiden SM-sarjassa.
Etelä-Suomen alueen Stara-tapahtumaan ja Tanssillisen voimistelun Cup -kilpailuun osallistui joukkueita Mäntsälästä. Kultamitalit tuotiin kotiin Tanvo Cupin yli 20-vuotiaiden kovasta sarjasta.
Jäähallin laajennusremontin takia Mäntsälän Voimistelijoiden toimisto on muuttanut. Uusi osoite on Osuustie 1A.
Mustan Kissan Cup 23.-24.3. avasi joukkuevoimistelijoiden kevään kilpailukauden. Mitaleja saatiin niin Mäntsälän kuin HJM-tiimin joukkueisiin.
Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän seurayhteistyöjoukkueet hakevat vastuuvalmentajaa nykyisen valmentajan siirtyessä jatko-opintoihin.
RSS ATOM