Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

18.11. alkaneella viikolla on vietetty Mäntsälän Voimistelijoissa ensimmäistä kaveriviikkoa, jolloin harrasteryhmissä harrastavat lapset ovat voineet kutsua mukaan oman kaverin liikkumaan yhdessä ja tutustumaan liikuntaharrastukseensa. Kaveriviikot jatkuvat 28.11. asti.
Hyvinkään SyysCupissa 16.-17.11. voimisteltiin hyviä tuloksia niin Freyat-joukkueiden kuin Mäntsälän Voimistelijoiden toimesta. Freyat Kilpa saavutti upeasti kultamitalisijan yli 16-vuotiaiden kilpasarjassa. Mäntsälän Liliat-joukkue nosti tulostasoaan jälleen saaden kategorian 2, Hengettäret junior -joukkue avasi kisakauden harrastesarjassa ja Minea-joukkue jatkoi kisaurakkaansa valmistautuen kohti pääkilpailuja Seinäjoella.
Isänpäiväviikonloppuna 9.-10.11.2019 Mäntsälän Voimistelijoiden ja HJM:n joukkueet kilpailivat aktiivisesti Keravalla, Vantaalla, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä. Kilpailuihin osallistuivat Vantaalla Stara-joukkueet Nauhat ja Lilat, Kerava Cupissa Liliat ja Freyat-joukkueita, Valkeakoskella Freyat Glow sekä Ylöjärvellä tanssillisen voimistelun TanVo Cup 1:ssä Mäntsälän Hengettäret ja Solinat.
Mäntsälän Voimistelijoiden sekä HJM-seurayhteistyön Freyat-joukkueet kilpailivat 2.-3.11.2019 Helsingissä joukkuevoimistelun PNV Cupissa. Mäntsälän Voimistelijoiden Liliat-joukkue avasi kilpailukautensa 8-10 -vuotiaiden sarjassa naruohjelmallaan ja saavutti kategorian 3 sijoittuen kilpailussa upeasti kolmanneksi. Freyat Stars sarjassa 10-12v sijoittui hienosti pronssille pallo-ohjelmallaan.
Viikonloppuna kilpailtiin joukkuevoimistelun Elise Cupissa Helsingissä ja Tapiola Cupissa Espoossa. Mäntsälän, Hyvinkään ja Järvenpään Freyat -yhteistyöjoukkueet aloittivat välinesarjan kilpailukauden hienosti saavuttamalla kaksi mitalisijaa. Kilpailuihin osallistuneet Freyat Kilpa jr ja Freyat Kilpa aloittivat kisakauden uusin kokoonpanoin vanneohjelmilla. Mäntsälän Voimistelijoilta Minea-joukkue osallistui Elise Cupin 12-14 -vuotiaiden kilpasarjaan.
Seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa 23.10.2019 hyväksyttiin toimintavuoden 2018-2019 toimintakertomus ja tilinpäätös. Toiminnallisesti vuosi oli erittäin aktiivinen. Talous oli tasapainossa ja tilinpäätös oli ylijäämäinen edellisen tappiollisen vuoden jälkeen.
Seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa 23.10.2019 on kutsuttu seuran ensimmäiset kunniajäsenet. Kunniajäseniksi kutsuttiin Maija Toivonen, Inkeri Kilkki ja Leena Laaksonen. Kunniapuheenjohtajaksi on aiemmin kutsuttu Varpu Laisi.
Hoika-jäsenrekisteri toimii seuran ilmoittautumispalveluna. Palvelu päivitetään tiistaina 15.10.2019.
Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään Myllymäen koulun ruokalassa keskiviikkona 23.10. klo 17:30 alkaen.
Suosittu NinjaGym-toiminta laajenee, kun torstaille perustetaan toinen 4-6v rinnakkaisryhmä ja maanantaina alkaa uusi 6-9v ryhmä. Ilmoittautuminen on käynnissä. Heti torstaina 19.9. starttaa 4-6v ryhmä monitoimitalolla klo 18:00-18:45. Kirkonkylän ryhmä käynnistyy maanantaina 23.9. klo 17:00.
RSS ATOM