Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Facebookissa on varustetori, jossa myydään pieneksi jääneitä seuratuotteita, treenivaatteita sekä liikunta- ja voimisteluvälineitä.
Lauantaina 14.12. Riihenmäen liikuntahalli täyttyi voimistelusta, tanssista ja temppuilusta, kun Mäntsälän Voimistelijoiden syyskausi huipentui yhteiseen liikuntanäytökseen. Esiintymislavalla nähtiin 27 upeaa ja monipuolista esitystä noin 300 harrastajan toimesta.
Nyt on hyvä aika uusien jäsenten - niin lasten kuin aikuistenkin - tulla mukaan seuran ryhmiin. Kevätkausi starttaa tiistaina 7.1. normaalin lukujärjestyksen mukaan. Uusia ryhmiä on käynnistymässä kaksi: joukkuevoimistelun minivalmennus Vauhtiheitot eskarilaisille ja ekaluokkalaisille sekä Dance 4 Fun -ryhmä 9-12 -vuotiaille.
Seinäjoella kilpailtiin 31.11.-1.12. joukkuevoimistelun välinemestaruuksista. Mukana oli kolme HJM-seurayhteistyön Freyat-joukkuetta, jotka kaikki selviytyivät alkukilpailusta finaaleihin. Mäntsälän Voimistelijoista Minea-joukkue osallistui 12-14-vuotiaiden kilpasarjaan.
Seurassa on vietetty 18.11.2019 alkaen kaveriviikkoja, jolloin harrasteryhmissä harrastavat lapset ovat voineet kutsua oman kaverin mukaan. Maanantaina 25.11. Kirkonkylän koululla oli Lajit tutuiksi-ryhmässä vielä muutamia kavereita tutustumassa.
18.11. alkaneella viikolla on vietetty Mäntsälän Voimistelijoissa ensimmäistä kaveriviikkoa, jolloin harrasteryhmissä harrastavat lapset ovat voineet kutsua mukaan oman kaverin liikkumaan yhdessä ja tutustumaan liikuntaharrastukseensa. Kaveriviikot jatkuvat 28.11. asti.
Hyvinkään SyysCupissa 16.-17.11. voimisteltiin hyviä tuloksia niin Freyat-joukkueiden kuin Mäntsälän Voimistelijoiden toimesta. Freyat Kilpa saavutti upeasti kultamitalisijan yli 16-vuotiaiden kilpasarjassa. Mäntsälän Liliat-joukkue nosti tulostasoaan jälleen saaden kategorian 2, Hengettäret junior -joukkue avasi kisakauden harrastesarjassa ja Minea-joukkue jatkoi kisaurakkaansa valmistautuen kohti pääkilpailuja Seinäjoella.
Isänpäiväviikonloppuna 9.-10.11.2019 Mäntsälän Voimistelijoiden ja HJM:n joukkueet kilpailivat aktiivisesti Keravalla, Vantaalla, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä. Kilpailuihin osallistuivat Vantaalla Stara-joukkueet Nauhat ja Lilat, Kerava Cupissa Liliat ja Freyat-joukkueita, Valkeakoskella Freyat Glow sekä Ylöjärvellä tanssillisen voimistelun TanVo Cup 1:ssä Mäntsälän Hengettäret ja Solinat.
Mäntsälän Voimistelijoiden sekä HJM-seurayhteistyön Freyat-joukkueet kilpailivat 2.-3.11.2019 Helsingissä joukkuevoimistelun PNV Cupissa. Mäntsälän Voimistelijoiden Liliat-joukkue avasi kilpailukautensa 8-10 -vuotiaiden sarjassa naruohjelmallaan ja saavutti kategorian 3 sijoittuen kilpailussa upeasti kolmanneksi. Freyat Stars sarjassa 10-12v sijoittui hienosti pronssille pallo-ohjelmallaan.
Viikonloppuna kilpailtiin joukkuevoimistelun Elise Cupissa Helsingissä ja Tapiola Cupissa Espoossa. Mäntsälän, Hyvinkään ja Järvenpään Freyat -yhteistyöjoukkueet aloittivat välinesarjan kilpailukauden hienosti saavuttamalla kaksi mitalisijaa. Kilpailuihin osallistuneet Freyat Kilpa jr ja Freyat Kilpa aloittivat kisakauden uusin kokoonpanoin vanneohjelmilla. Mäntsälän Voimistelijoilta Minea-joukkue osallistui Elise Cupin 12-14 -vuotiaiden kilpasarjaan.
RSS ATOM