Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Minea-joukkue sekä Järvenpään, Hyvinkään ja Mäntsälän yhteisen HJM-tiimin joukkue Freyat Aspire tekivät viikonloppuna kauden viimeisen kisaurakkansa Espoossa Voimistelupäivillä. Joukkueet osallistuivat joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden kilpasarjan mestaruuskisoihin, joissa oli mukana 39 eri puolilta Suomea tullutta joukkuetta.
Hengettäret voittivat TanVo Cupin kolmannen osakilpailun Espoossa lauantaina 8.6. ja samalla nappasivat täysillä pisteillä koko TanVo Cupin voiton. Kilpailemassa olivat myös Solinat, joka sijoittui 12-15v sarjassa kuudenneksi.
Tulevan kauden suunnittelu on käynnissä. Salivuorojen saapuessa kunnalta saadaan kauden tunnit aseteltua paikoilleen. Ilmoittautuminen avataan toivottavasti kesäkuussa mahdollisimman pian.
Mäntsälän Voimistelijoiden kevätnäytös täytti jälleen monitoimitalon maanantaina 13. toukokuuta, kun lavan valtasi 24 esitystä.
Monitoimitalo täyttyi jo toistamiseen kevään aikana joukkuevoimistelijoista, kun äitienpäiväviikonloppuna kilpailtiin HJM cupissa.
Tanssillisen voimistelun valtakunnallisissa kilpailuissa Jyväskylässä Hengettäret jatkoi voittojen tiellä, kun kotiintuomisina oli kovatasoisen yli 20-vuotiaiden sarjan mestaruus.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt 6000 euroa seuratukea hankkeelle, jossa kehitetään seuran tanssi- ja temppuilutoimintaa. Hankekausi on vuosi 2019 ja toiminta on jo käynnistetty tammikuussa.
Mäntsälän Voimistelijoiden sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 22.5. klo 17:30 Treffi/Sointu-kokouskabinetissa osoitteessa Keskuskatu 1 B, 04600 Mäntsälä.
HJM-joukkueet kilpailivat viikonloppuna järjestetyissä Attitude Cupissa Vantaalla ja TV Openissa Tampereella.
Joukkuevoimistelun kisakausi jatkui Vantaalla viikonloppuna cup-kilpailussa. Kilpailuun osallistui HJM-seurayhteistyöjoukkueita. Palkintosija saatiin 12-14 -vuotiaiden SM-sarjassa.
RSS ATOM