Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Hyvinkään Syyscupissa Mäntsälän Voimistelijoiden pienimmät voimistelijat pääsivät esittämään taitojaan tuomaristolle. Kilpailujännityksen voittaminen oli suurin saavutus.
Seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin Mäntsälän jäähallilla keskiviikkona 14.11.2018. Syyskokouksen osallistujat kiittivät laajasta toiminnasta kaudella 2017-2018, joka oli kuvattu kattavasti toimintakertomukseen. Taloudellinen tulos painui toimintavuonna 2017-2018 tappiolliseksi.
Mäntsälän Voimistelijoiden Hengettäret palasivat kisa-areenoilla menestyksekkäästi saavuttamalla hopeaa Suomen Voimisteluliiton tanssillisen voimistelun Cup -kilpailussa Vihdin Nummelassa. Seuraavaksi mitaleita jahdataan 24.11. Mäntsälän monitoimitalolla pidettävissä valtakunnallisissa kilpailuissa. Myös HJM-yhteistyöjoukkueista Freyat Future Stars ja Freayt aloittivat SM-sarjoissa kilpailukautensa mitalisijoilla Vantaan Kaupunki Cupissa.
Tanssijoukkueiden perjantain harjoitukset Kirkonkylän koululla aikaistuvat tunnilla tästä viikosta alkaen.
Joukkuevoimistelijoiden kisakausi avattiin lauantaina 27.10. Keravalla. Minea- ja Liliat-joukkueet olivat tyytyväisiä kisakauden avaukseen, vaikka jännitys leimasikin molempien joukkueiden ensiesiintymisiä.
Seuran tuntitarjonta täydentyy syysloman jälkeen Akrobatia - ja temppujumpalla sekä kahdella aikuisten sunnuntai-tunnilla.
Seuran päätoimisena toiminnanjohtajana aloittaa syksyllä liikuntatieteiden maisteri Eerika Laalo-Häikiö, jonka juuret johtavat aina seuran perustamiseen saakka. Elokuun alusta käynnistyi myös uuden puheenjohtajan aika, kun Marja Jokinen otti vastaan vastuullisen tehtävän seuran johdossa.
Mäntsälän Kunta voi mahdollistaa lapsesi harrastamisen syksyllä meillä harrastestipendin kautta.
Voit tutustua tulevan kauden liikuntatarjontaan ja nähdä samalla vapaiden paikkojen määrän klikkaamalla alla olevaa linkkiä.
Seuramme kuuluu suomalaisten Tähtiseurojen verkostoon, joka muodostuu seuroista, jotka täyttävät seuratoiminnan laatutekijät. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma (korvaa Sinettiseura- ja Priima laatuseura ohjelmat), joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat tähtikuvion, joka loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenillesekäheidänlähipiirilleenjatukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.
RSS ATOM