Ajankohtaista

Kesätreenit 2021

Tänne päivitetään joukkueiden kesätreenivuorot, kunhan salivuorot varmistuvat.

Kevätkausi 2021 - koronarajoitukset

Koronaviruspandemian rajoitusten takia tammikuussa harjoiteltiin ulkona. Helmikuusta alkaen sisäliikuntatilat ovat käytettävissä terveysturvallisuusohjeiden mukaisesti enintään 10 henkilön ryhmissä. Toimintaa sopeutetaan annettujen määräysten mukaan. Tämä vaikuttaa muun muassa salien käyttöön sekä salien jakamiseen, koska joukkueet eivät saa kohdata keskenään eikä saleja saa jakaa. Valmentajat opastavat joukkueita tarkempien ohjeiden osalta. Yli 12-vuotialla tulee olla kasvomaski muuten paitsi harjoitellessa. Sairaana ei saa tulla harjoituksiin missään tilanteessa.

Joukkuevoimistelun seuraleirit

Joukkuevoimistelun seuraleirit kaudella 2020-2021 pidetään monitoimitalolla seuraavasti:

  • 6.2.
  • 13.3.

Tarkemmat harjoitusajat kerrotaan ennen leiriä (9.00-20.30). Leirillä ei järjestetä ruokailua, joten jokaiselle mukaan runsaat eväät. 

JV-joukkueiden vanhempien kyselyn tulokset

Syyskuussa 2020 toteutettiin palautekysely joukkuevoimistelijoiden vanhemmille SurveyMonkey-palvelun kautta. Kyselyyn vastasi 27 huoltajaa ja vastaukset käytiin yhdessä läpi joukkuevoimistelijoiden valmentajien kesken.

Kysely toteutettiin strukturoituna haastatteluna, jossa vastausvaihtoehdot olivat annettu valmiiksi, mutta jokaiseen osa-alueeseen sai kirjoittaa vapaamuotoisia kommentteja. Palautteet olivat pääsääntöisesti erittäin positiivisia ja useampi valmentaja nostettiin jalustalle laadukkaasta ja innostavasta valmentamisesta.

Kyselyyn vastanneet huoltajat kertovat, että harjoitukset ovat turvallisia ja innostavia, mutta viestinnän selkeyteen valmentajien ja huoltajien välillä kaivattaisiin lisää huomiota. "Viestinnän kanssa on usein haasteita. Toiset pitävät siitä, että tulee jatkuvasti tietoa mitä treeneissä tehdään ja miten siellä menee, kun toiselle riittää tilannekatsaus aina muutaman kuukauden välein. Tätä lähdetään työstämään jokaisessa valmentajatiimissä sekä selkeytetään meidän käyttämiä viestintäkanavia - mitkä jutut laitetaan Hoikan kautta sähköpostilla ja mitkä näppärästi whatsappilla", kertoo jv-tiimin vetäjä Mirka Lilja.

Joukkuevoimistelun valmentajien Kisu-tiimi kokoontuu säännöllisesti kuukausittain keskustelemaan lajin ajankohtaisista asioista sekä kehittämään seuran valmennuslinjaa. Jos haluat antaa palautetta tai kehitysideoita joukkuevoimistelun tiimoilta, voit ottaa yhteyttä Mirka Liljaan (mirka.lilja@hotmail.com).