Ajankohtaista

Joukkuevoimistelun seuraleirit

Joukkuevoimistelun seuraleirit kaudella 2020-2021 pidetään monitoimitalolla seuraavasti:

  • 29.8.
  • 26.9. (MV Vauhtiheitot leireilee su 27.9.)
  • 6.1.
  • 6.2.

Tarkemmat harjoitusajat kerrotaan ennen leiriä (9.00-20.30). Leirillä ei järjestetä ruokailua, joten jokaiselle mukaan runsaat eväät. 

JV-joukkueiden vanhempien kyselyn tulokset

Syyskuussa 2020 toteutettiin palautekysely joukkuevoimistelijoiden vanhemmille SurveyMonkey-palvelun kautta. Kyselyyn vastasi 27 huoltajaa ja vastaukset käytiin yhdessä läpi joukkuevoimistelijoiden valmentajien kesken.

Kysely toteutettiin strukturoituna haastatteluna, jossa vastausvaihtoehdot olivat annettu valmiiksi, mutta jokaiseen osa-alueeseen sai kirjoittaa vapaamuotoisia kommentteja. Palautteet olivat pääsääntöisesti erittäin positiivisia ja useampi valmentaja nostettiin jalustalle laadukkaasta ja innostavasta valmentamisesta.

Kyselyyn vastanneet huoltajat kertovat, että harjoitukset ovat turvallisia ja innostavia, mutta viestinnän selkeyteen valmentajien ja huoltajien välillä kaivattaisiin lisää huomiota. "Viestinnän kanssa on usein haasteita. Toiset pitävät siitä, että tulee jatkuvasti tietoa mitä treeneissä tehdään ja miten siellä menee, kun toiselle riittää tilannekatsaus aina muutaman kuukauden välein. Tätä lähdetään työstämään jokaisessa valmentajatiimissä sekä selkeytetään meidän käyttämiä viestintäkanavia - mitkä jutut laitetaan Hoikan kautta sähköpostilla ja mitkä näppärästi whatsappilla", kertoo jv-tiimin vetäjä Mirka Lilja.

Joukkuevoimistelun valmentajien Kisu-tiimi kokoontuu säännöllisesti kuukausittain keskustelemaan lajin ajankohtaisista asioista sekä kehittämään seuran valmennuslinjaa. Jos haluat antaa palautetta tai kehitysideoita joukkuevoimistelun tiimoilta, voit ottaa yhteyttä Mirka Liljaan (mirka.lilja@hotmail.com).